Epilator

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by bia

Multumesc tuturor pentru raspunsuri...auzisem si eu de inconvenientul legat de cresterea firelor sub piele de la aceste aparate,nu m-am hotarat inca ce-mi voi lua,o sa aleg la fata locului.

dori

Atunci iti recomand unul cordless...cel macar nu stai atasata de priza

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principessa spune:

Buna,
aduc in atentia voastra din nou subiectul cu epilatoarele. Am un Braun Silk Epil vechi de vreo 11 ani si vreau sa il schimb pt ca nu imi place cum epileaza. Desi nu l-am folosit prea des, fiind adepta epilarii cu ceara de unica folosinta. Insa in concediu voi avea vesnica problema a cresterii parului in fel si fel de zone si nu voi avea ceara...
Asadar, va rog dati-mi ceva sfaturi despre ce epilator mi-as putea cumpara, care sa imi foloseasca atat pt picioare si brate, cat si pt axila si zona inghinala(total).
Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu mi-am luat in weekendul acesta un Braun Silkepil, ultimul model care a aparut la noi. Este cordless si functioneaza si sub apa, la baie/dus. L-am incercat aseara si sunt f. multumita.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principessa spune:

Imi poti spune si cat a costat?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Si eu tot un Braun am dar nu prea sunt multumita de el. Il am de 2 ani cred, dar nu prea mai trage firele(asta se intampla cand se incinge).

Mergi la inceput