tauroaice (29)
Raspunsuri - Pagina 3
anangel_lexi spune:
Jenn, drum bun si sa va odihniti!
Carmen, inca nu stiu daca vom rezolva cu gradi, eu tare as vrea pentru ca noi nu mai facem fata cu ea, dar promisiuni clare nu am primit de nicaieri. Am mai descoperit o gradi in zona si voi incerca si acolo, sa vedem...
Intre timp Mariei ii ies ultimele 2 masele, e extrem de maraita, nimic nu-i convine, mananca si doarme ffff prost. Cred ca fac petrecere cand vom scapa de iesitul dintilor.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Eftimie C. spune:

Nu m-ati dat disparuta, nu?
Maine pleaca sora mea si sper sa am timp mai mult de stat pe net, ca am tare multe de recuperat.
Sunteti bine, sanatoase?Plecati in concediu
...munciti cu spor
???????
silar spune:
Carmen profita cat poti de prezenta surorii tale, ca e tare greu cand sunt fratii la distanta. Mama mea si fratele meu sunt in Italia si mi-e tare dor de ei, si cu sotul in Viena m-am scos. Noroc cu tatal meu care a ramas acasa si ne mai vedem, ca altfel....
Pup la tauritze
Eftimie C. spune:

Ce fac tauroaicele?Cam scumpe la vedere in ultimul timp.De ce?
Silar sora mea deja a plecat
si vine peste putin timp cand o va aduce inapoi pe nepoata mea, dar iarasi nu va sta mult.Ramane pentru la Craciun cand si eu am liber de la servici si vom avea timp de barfa 
Eftimie C. spune:
Helloooooooooooo!![]()
![]()
![]()
Nici nu mai scriu alt mesaj, il editez pe asta:
MAI TRAITI????????
Eftimie C. spune:

Chiar daca ati abandonat subiectul, sper eu ca din motive intemeiate, eu nu renunt, ca altfel se pierde si...
eu nu vreau sa-l abandonam.
Hei, fetele, chiar sunteti toate in vacanta?????
anangel_lexi spune:
Eu inca nu sunt in vacanta dar nu prea am noutati. Am mult de lucru la servici, aici e innorat si ploua, e racoare...
Sambata am fost cu pitica la strand si nu se mai dadea dusa, i-a placut tare mult iar noi ne-am bronzat un pic. Daca vom avea vreme buna in week-end-ul asta, mai mergem.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Eftimie C. spune:
Yuuuuupppppi!A aparut cineva prin zona 
Ce faci draga Lexi?Va balaciti?Ce frumos!
Am incercat si noi vineri o iesire la strand si ne-a prins furtuna
Oricum nu ne-am dus pentru baie ca era tarziu...dar ce ploaie si ce vant
In rest, servici, casa...treaba, somn si....de la capat.