tauroaice (29)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna tauroaicelor!
Azi am fost din nou la sala si ne-a cam lucrat instructoarea, ca ma dor toate cele de parca am luat bataie
[b]Nu renunt la dieta si nici la sport pentru ca e nevoie sa dau ceva jos ca urmeaza doua nunti importante in familie si vreau sa arat acceptabil.
In seara sunt fan Rusia si ma rog sa castige finala.Daca turcii n-au reusit, macar rusii.Dupa mine sunt echipele cele mai super de la campionatul asta.Oricum si daca vor juca finala mica impreuna, vom avea parte de un meci
Fug la dus si apoi la nanita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata tauroaice.
Eu am fost cu noaptea in cap la 2 gradi sa-mi inscriu copilul pe lista de asteptare. Sa speram ca macar din primavara va putea incepe gradi. Mai e inscrisa pe lista de asteptare la o gradi ceva mai departe, deci in total 3 gradi o au in vedere pe Maria.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Neata tauroaice.
Eu am fost cu noaptea in cap la 2 gradi sa-mi inscriu copilul pe lista de asteptare. Sa speram ca macar din primavara va putea incepe gradi. Mai e inscrisa pe lista de asteptare la o gradi ceva mai departe, deci in total 3 gradi o au in vedere pe Maria.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mult succes la gradi
Si noi speram sa gasim cave in Viena din septembrei macar pt Mihaita
Atentie la caldura

Mergi la inceput

Sunt pe fuga, pentru ca plecam la o petrecere a unei fetite de pe alt subiect
Lexi ma bucur ca rezolvati cu gradinita.O sa-i placa sigur Mariei.
Silar va stabiliti la Viena?Sau sunteti deja acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Speram sa ne stabilim din toamna.
Spor la sala, fa si pt mine niste abdomene, pleaseeeeee

Mergi la inceput

Buna seara!
Ne-am intors de la petrecere.A fost superb!Drept dovada Edi a cazut frant de oboseala si deja doarme
Maine vine sora mea din Italia, ca sa o ia pe fata ei in vacanta, dar din pacate sta putin
Va doresc un week-end placut

Mergi la inceput

'Neata la amiaza!
Cafelute?Freshuri?Sau deja luati masa de pranz?
Noi prin casa cu trebusoara si in asteptarea sora-mii care vine din Italia, dar e o vizita de 2 zile ca vine doar sa o ia pe fata in vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Buna!Carmen ,felicitari pt vointa!Ma bucur ca o vezi pe sora ta chiar daca pt f putin.Lexi,sunteti mari,mergeti la gradi...Sper sa ii placa acolo!Noi am sarbatorit-o pe Ella ieri,are 2 ani!Azi am facut bagajele,incep emotiile!Miercuri plecam in tara noi doua,tati vine mai tirziu.Mai intru pina plecam,va pup si va urez o sapamina buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

jenn - la multi ani ellei!sa creasca mare, frumoasa, desteapta si norocoasa!sa va aduca numai bucurii.
eu strang ultimele bagaje, maine dis-de-dimineata plecam.
pupici.vorbim cand ma intorc.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Neata doamnelor!Gata, miine plecam!Mai am ceva de cumparat si consideram bagajele finalizate.Aaa.am uitat sa va fac cafeaua si sucurile,azi ma ocup eu...Am emotii mari,zburam cu escala si va dura mai mult,sper sa fie bine,sa doarma ceva Ella.La 18 cred ca suntem la buni!Va pup,poate mai intru sa vad ce faceti,gasesc eu unde...

Mergi la inceput