PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA !(86)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic la Piersicute si multi ani sarbatoritilor acestor zile. Sa crestei mari si sanatosi!

noi suntem binisor, de ieri m-a lovit o durere de picior. La Robert a aparut mult mai repede, acum sper sa nu ma ia prea tae ca nu vreau sa merg la spital mai repede decat miercuri seara.

Nicoleta felicitari petru mica comoara! abia astept sa fiu ca tine. Sanatate multa, sa crestei mari si cumintei. Felicitari Biancai ca este asa o surioara dulce. Sper ca si Robert sa-i urmeze exemplul

Mada nastere usoara, poate nastem in aceeasi zi daca mergi la incucere pe 2. Eu nasc pe 3 La mine-i planificat, sper sa fie totul OK.

Fug sa citesc un pic din urma ca nu am prea apucat.

Monica 37+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Nicomico:felicitari...sa fiti sanatosi!puiut papacios!
Mada:tinem pumnii...mai e atat de putin..frumoase pozele...iar Ari o dulceata!
Stefania:vazut poze...superbi...iar de "grasuta" ce sa mai vorbim!
Buli:super!felicitari!ma bucur enorm...ce-o fi fost pe capul tau nici nu vreau sa ma gandesc!Pupam puiul drag!

Mai citesc si poate revin...

aa...

La multi ani tuturor!
Sa fiti sanatosi, luminosi si fericiti!

Anasia:pupici...cred ca Sabana umbla prin lume...Si noi tot asa cu pisu ...unul la olita restul prin casa...pe noi..in pantaloni...e alergartura de mori si cu caldurile astea...!!pupam piselcioasa!
Sper sa pot reveni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

daca aveti cumva Gravibinon,intrati aici si ajutati-o pe Catalina si floricelele ei
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123280

Mamica stralucitoare
22+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Salut!

si la noi operatiunea olita nu are mereu succes. Acum il tin in casa doar cu chilotei sau pantaloni scurti si cateodata zice : pipi inainte si mergem repede la olita, dar des zice dupa ce a facut pe el si nu-i place sa fie ud!!! Nu-l fortez nici cum, ii explic de fiecare dat aunde trebuie sa faca...vorba anasiei, toate la timpul lor!

Mada, am vazut burtica. Poate se naste bebelina pe 5 iulie, cand e nascut si Philip. Scumpa foc Ari cum deseneaza

Bulinuta, am citit din urma...of, of prin cate treceti. Bafta si sanatate multa. Ma bucur ca rezultatul e ok. Pupic lui Rares.

sarbatoritilor de azi

Azi intalnirea cu mamicile si copiii aferenti a avut loc pe malul Isarului. Am pictat pietre, ne-am jucat cu apa, a fost super. Pun poze mai tarziu, sa vedeti ce frumos a fost.

Va pupam

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

uitati aici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=63bff65c20d2f3c9e44b38" target="_blank">imagini de la intalnirea de pe Isar de azi.

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

map, , mai aveti f putin;
crissa, , voi cum sunteti?
nicolica, ce frumos!da pe tine nu te-am vazut?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anasia suntem ok. Sunt plecata din Bucuresti si am o conexiune proasta la net. Pot citi dar pot scrie doar foarte foarte greu.

Miruna 29+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

muuh, am aflat, sa va distrati!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by nicolica

uitati aici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=63bff65c20d2f3c9e44b38" target="_blank">imagini de la intalnirea de pe Isar de azi.

sa va fie de bine intalnirea si la cat mai multe. si mie imi plac intalnirile, daca se fac intalniri prin zona mea, ci siguranta voi participa.

am facut si eu poze la serbarea lui Alessandro, maine le pun in album. Ale plin de energie, ca de obicei, nu a stat mai mult de 1 minut intr-un singur loc, a fost mascota serbarii

Safari parc
Botanic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am reusit si eu sa intru acum, tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? Vad ca ati trecut deja la capitol nou, dar recuperez eu, nu va faceti griji, ca stiti ca eu cand ma apuc sa scriu, nu mai termin.

Va multumim pentru urari, sunteti niste dragute toate!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi si din zilele trecute, pe care nu am apucat sa-i felicit! Sa fiti sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!

La mine la serviciu azi a fost o adevarata nebunie. A fost ultima zi inainte de vacanta, dar eu nu intru inca in vacanta, si au venit toti cu toate problemele azi: angajari, lichidari etc. Asa ca azi n-am putut sa intru. Am ajuns si tarziu la serviciu, ca de dimineata am fost la cresa, sa-l sarbatorim pe Razvan acolo, cu tort si am fost numai pe fuga.

In rest, toate bune, maine avem petrecere mare cu copiii la un loc de joaca. O sa descarc si poze de la ziua lui Razvan de azi si de maine.

Nu mai am timp sa mai citesc din urma, dar o sa recuperez saptamana viitoare, pentru ca la noi o sa fie mai liber pe urma, daca pleaca toata lumea in concediu, cu cateva exceptii si o sa mai intru si de la serviciu pe forum, ca nu e nici sefa mea.

Acum va pupicesc pe toate si inca o data va multumim pentru urari!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput