PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA !(86)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by arghirmonica
Neata..sigur nu ma mai tineti minte dar am intrat eu sa-mi aduc aminte de 2006.Fiu-meu face azi 2 ani si am zis sa trec sa vad care-i miscarea..
Mada super fetele ..asa as vrea si eu una
Monica, sa-ti traiasca baiatul!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!
Cristian-Arghirmonica
Nour-Norocuta
Mircea Luca-mihatocae
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nicolica spune:
Buna dimineata!
Mai intai, mada feliciari pentru Amira.
Wow ce dolofana! Va dorim o viata minunata ca sunteti tare frumosi. Am vazut pozele cu Flo si printesele, sunt super
Refacere rapida si multa sanatare Ariannei si lui Flo.
Si acum de-ale noastre. Anasia, Norocuta, babee, julax, bysco, gina, ralu va multumim pentru urarile din 5 iulie cand Philip a implinit 2 anisori. De fapt multumim intregii livezi
Am fost destul de ocupati si nu am putut face urari la timp, dar felicitam acum totate piersicutele ce au implinit deja 2 anisori si le dorim o viata frumoasa.
Sambata am avut o petrecere de nota 10 cum zicea norocuta, cu multe cadouri si baloane, organizata in curte pana dupa miezul noptii. Am serbat si ziua lui Roger, nascut pe 3 iulie si a lui Philipica. Voi pune poze curand.
va pupam cu drag
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
nicolica spune:
gata pozele de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6544051bbbec0164bb5d48" target="_blank">sambata
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
nicolica spune:
cred ca www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=65444236b553c06fb4a076" target="_blank">aici se vad mult mai bine pozele
dana7mi spune:
cate petreceri pe aici si petrecareti .
sa va traiasca puiutii si sa va aduca multe bucurii!
ralu80 spune:
Cristian, Nour, Mircea-Luca
Mada sa va traiasca fetele, sunt scumpe foc, mi-au dat lacrimile cand le-am vazut impreuna in poze...mie mi s-a parut ca pitica seamana cu tine.
Nicolica m-a uimit Philip, asa mare a crescut, e frumos foc.
Raluca si Riana(2 iulie 2006)
pumpkin spune:
Mada felicitari ! Amira Maya bine ai venit, sa fii sanatoasa, desteapta si norocoasa ! Pupam fetitza frumoasa si mamica foarte curajoasa si ii dorim refacere rapida si bebe cuminte ! Cand am vazut ca o sa-i pui al doilea nume Maya am vrut sa-ti spun ca poate o sa se nasca in aceeasi zi cu Maya mea.. Pupici si pentru Ariana, mai ales de la Maya.
La multi ani pentru toate piersicutzele, pupici pentru toate mamicile si multumim pentru urarile de ziua Mayei !
Maya a avut party duminica, a fost foarte bucuroasa ca au venit la ea multi copii si s-au jucat foarte frumos.
Eu de astazi mi-am "reluat activitatea profesionala"... asa ca sper sa ma pun repede la curent cu ce se mai intampla prin livada draga.
Venim si noi in curand cu poze ca de mult am promis iar acum trebuie sa trimitem si cu tortul, nu ?
Norocutza, cand sosesti in Ro o sa vii si prin Bucuresti ? Mi-ar face placere sa ne vedem.
norocuta spune:
quote:
Originally posted by arghirmonica
Neata..sigur nu ma mai tineti minte dar am intrat eu sa-mi aduc aminte de 2006.Fiu-meu face azi 2 ani si am zis sa trec sa vad care-i miscarea..
Mada super fetele ..asa as vrea si eu una
La multi ani piersicutei tale cu sanatate si bucurii..te asteptam mai des ...
![](icon_smile.gif)
norocuta spune:
Salut livada,
Dana7mi, ralu80, pumpkin multumim pentru urari si, totodata vreau sa va zic ca ma bucur sa va vad "active" din nou
.
Eu stau acum agatata puternic de o cafea caci sunt dupa o noapte f scurta din motiv de ...Ambasada.
Am fost sa ne depunem actele si pe 18 iulie, daca nu intervine nimic,veniiiimm ...in tara. Deja simt mirosul ala de aer curat si ma vad "ascunsa" in tufele de zmeura din gradina.
Nour va fi serbat Vineri la mama-soacra, asa ca pozele cu tort vor veni dupa cateva zile, azi avem in oferta numai pupaturi .
A fost relativ cuminte la Consulat, avand in vedere ca a curatat perfect scarile de la intrare (cu fratesu' nu singur), iar cand si-a terminat baiatul treaba a mancat ceva si apoi...stiti voi ce a urmt in scutec si puternic "parfumat". Acum doarme
norocuta spune:
pumpkin sper ca de la servici sa poti intra mai des, cum ne-ai obisnuit candva
.
Din pacate nu avem "in plan" Bucurestiul, dar nimic nu e sigur. Daca imi lasi un nr. de tel.pe PM putem sa ne auzim...vedem noi. Placerea ar fi fost si de partea mea, cu siguranta
.
Aaa....era sa uit...asteptam pozele promise si...e valabil pentru taota livada.
Trimiteti-le la [red]mamiciiulaug2006@yahoo.com [red], iar de acolo eu si Anasia le vom prelua pentru colaje/albume/blog.
Anasia daca nu ai net acolo, voi incerca eu sa ma ocup dar ...cam saptamana viitoare ca acum am cam multe pe cap
.
nicolica sa stii ca "iese" din poze aerul fain de petrecere reusita
.
Philip chiar arata "baiat mare", comparandu-l cu Nour care imi pare cam cu trasaturi de bebe.
Pana la urma cate zile a tinut febra dupa vaccin? Scuze ca te sacai cu intrebarile legat de asta, dar eu sunt chiar mai ingrijorata stiind ca la cateva zile urmeaza sa colatorim si as vrea piersica sa fie "in forma".
Babee ma bucur sa te aud din nou, ti-am simtit lipsa.
Sa inteleg ca ai terminat "actiunea mutat" in totalitate.