PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA !(86)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MissJJ/MissJJ.jpg)
MissJJ spune:
Buna fetele!
Uff apuc si eu sa intru pe aici. Multumim de urari. Sorry pt incoerenta si etc da incerc sa scriu la toata lumea si sa ma ocup si de fete si de Flo si de casa si de mama stiti si voi cum e.
Miruna ms ca le-ai zis tu la fete eu nu am apucat sa mai intru sa va scriu am scris pe messenger rapid doua randuri la o colega de la odisee si am fugit ca altfel creca venea bebe pe drum.
Ca a mers f rapid comparat cu nasterea lui Ari.
Am trecut cu bine de prima seara, well cat de bine se poate cu Ari bolnava a vomat de doua ori asta noapte destul de urat chinuit sters calmat schimbat cautat haine etc bebitza a fost cuminte s-a trezit o sg data la schimbat si papat a dormit apoi pana dim la 6 cand s-a trezit si Ari si eu m-am trezit si am venit jos cu fetele si Flo s-a dus inapoi la nani ca e si bolnav si eu am sa mai recuperez acuma dupa amiaza cu putin somnic.
va pun pozele sa le vedeti nu sunt toate am reusit numai cateva sa pun de ieri inainte de veni acasa de la spital.
Revin mai pe seara si cu detalii despre experienta noastra.
------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si
Amira Maya
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
norocuta spune:
Mada refacere rapida, hai ca ai trecut greul. Esti o mamica curajoasa.
Mi-au dat lacrimile vazand pozicile tale.
Cat e de dulce galushca mica...mi-a venit in minte mirosul ala de bebelus...Cum se poarta Ari cu ea?
Si ce frumos e Flo in pozele alea cu doua "papusi" in brate ...sa va dea Dumnezeu ani multi cu sanatate si realizari impreuna ca sunteti tare frumusei
.
Pune ceva cu rosu pe acolo ca va deoache lumea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larissa_79/larissa_79.jpg)
larissa_79 spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Buna fetele!
Uff apuc si eu sa intru pe aici. Multumim de urari. Sorry pt incoerenta si etc da incerc sa scriu la toata lumea si sa ma ocup si de fete si de Flo si de casa si de mamastiti si voi cum e.
Miruna msca le-ai zis tu la fete eu nu am apucat sa mai intru sa va scriu am scris pe messenger rapid doua randuri la o colega de la odisee si am fugit ca altfel creca venea bebe pe drum.
Ca a mers f rapid comparat cu nasterea lui Ari.
Am trecut cu bine de prima seara, well cat de bine se poate cu Ari bolnava a vomat de doua ori asta noapte destul de urat chinuit sters calmat schimbat cautat haine etc bebitza a fost cuminte s-a trezit o sg data la schimbat si papat a dormit apoi pana dim la 6 cand s-a trezit si Ari si eu m-am trezit si am venit jos cu fetele si Flo s-a dus inapoi la nani ca e si bolnav si eu am sa mai recuperez acuma dupa amiaza cu putin somnic.
va pun pozele sa le vedeti nu sunt toate am reusit numai cateva sa pun de ieri inainte de veni acasa de la spital.
Revin mai pe seara si cu detalii despre experienta noastra.
------------------------------------------------
Mada mami deArianna Raisa si
Amira Maya
Mada, mie mi se pare ca pitica seamana bine de tot cu Ari! Sunt scumpele tare...mi-ai facut o pofta de bebe2 de nu mai pot....undeva prin toamna sau la inceputul anului urmtor...trec si eu la treaba
![](bandit.gif)
Larisa si Alexia
![](zana.gif)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
nicomico spune:
multumesc fetelor pentru urari
felicitari pentru map si pentru mada_mxm, sa va traiasca puiutii si sa auzim de bine si de fratiorii lor
cand vad cate mamici curajoase suntem ma trec toate emotiile, cu copii asa de mici, ne-am incumetat sa mai facem puiuti, e minunat fetelor
e greu dar e frumos, tare!!!!!!
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
Mada, mie mi se pare ca pitica seamana bine de tot cu Ari! Sunt scumpele tare...mi-ai facut o pofta de bebe2 de nu mai pot....undeva prin toamna sau la inceputul anului urmtor...trec si eu la treabaSe mai inscrie cineva?
Larisa si Alexia(13 iulie 2006)
si eu am avut acelasi gand, insa deocamdata imi ajunge Alessandro.
Mada, felicitari pt. bb2. Sunt superbe amandoua! Si ce tatic fericit.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Babee/Babee.jpg)
Babee spune:
La multi ani lui Bogdan-Andrei-sarbatoritul zilei.
Mada eu din mesajul tau am inteles ca ai si iesit din spital.Totusi nu a fost cam repede, mai ales dupa cele intamplate?Intreb...sa nu te superi.Sunt doua frumoase, sa va bucurati de ele si sa va iubiti.
Nico....lasa ca nu e asa greu..trece
Noi suntem obositi cu totii, copiii dorm dupa ziua de astazi la Märchenpark.Nu am mai fost de ceva ani si ne-am bucurat ca le-am oferit o zi de poveste(Luca se exclude ca el a papat, nani, povestit si atat.
Nu am mai povestit de gradi-Rebeccai ii place foarte mult si nu are probleme.A inceput sa-si dea drumul la vorbe-in germana desigur ca romana nu e pe placul ei(glumesc) si se observa o schimbare in comportament(mult mai ordonata, docila,interesata de activitati)-deci ii prieste.
Cred ca fug la nani acum
julax spune:
Mada,mamica curajoasa,sper sa treceti de faza cu raceala cat mai repede.Si mie mi s-a parut ca Amira ar semana cu taticul ei,pe Ari nu e mai tin minte de mica,poate ne spui tu daca seamana intre ele.Oricum e devreme.
Babee,ce bine ca Rebecca s-a acomodat la gradi,ba chiar a devenit mai responsabilaAti facut poze cu ziua de poveste?
LA MULTI ANI,Bogdan-Andrei!!!LA MULTI ANI,mamidestefan!!!
Esti bine?Poate mai scrii cateva randuriIulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
Genie spune:
Mada, bravo! Sa va traiasca cele doua printese! Sa fiti sanatosi cu totii iar tie refacere rapida si copii cuminti iti doresc. Am vazut pozele cu grasunica si din cate am observat Ari e tare iubitoare si grijulie cu ea! Asa si trebuie, ce fetita cuminte aveti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larissa_79/larissa_79.jpg)
larissa_79 spune:
Off topic: Noi cautam acum firma care sa ne faca amenajarile interioare inclusiv partea de varuit, gresie, faianta etc si daca se poate proiect si recomandari. Vrem neaparat firma pentru ca ne trebuie factura. Imi puteti face o recomandare. Deocamdata am pus doar termopan in apartament. Mai e foarte multa treaba!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
arghirmonica spune:
Neata..sigur nu ma mai tineti minte dar am intrat eu sa-mi aduc aminte de 2006.Fiu-meu face azi 2 ani si am zis sa trec sa vad care-i miscarea..
Mada super fetele ..asa as vrea si eu una