PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA !(86)
Raspunsuri - Pagina 11
Tweety7 spune:
Wow, Monica, ce Luca mare ai nascut! Sa fie sanatos si voinic si sa se inteleaga bine cu fratioru' lui, iar tie iti doresc refacere rapida rapida.
Mada tinem pumnii sa-ti cunosti puiuta azi!
Oana multumim de urari. Despre Clarutza, ce sa-ti zic? Si pe mine ma uimeste in fiecare zi cu cate ceva. Teoretic, n-ar trebui sa se intample asta. Doar sunt mama ei si-ar fi normal s-o cunosc suficient cat sa nu mai mire anumite faze...
Stefania sper ca sunteti bine!
Mami a Clarei (18.08.2006) si 6 saptamani
Tweety7 spune:
Julax v-am vazut. Sunteti foarte frumosi. O familie reusita. Mi-aduc si acum aminte de prima data cand v-am vazut pozele. (acu mai multe luni) Doamne ce mi-ati placut! Bebe2 ce e? (ca n-am retinut )
Mami a Clarei (18.08.2006) si 6 saptamani
gina_butnaru spune:
Buna la toata livada!
Eu v-am cam neglijat in ultima perioada pentru ca am fost tare prinsa la serviciu, desi ma asteptam sa fiu mai libera, pentru ca e perioada concediilor.
Felicitari Monica pentru noul membru al familiei si refacere grabnica dupa nastere! Luca, bun venit pe lume! Sa cresti mare si sanatos!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de zilele astea: Riana - Ralu80, Rares Andrei - Amabella, Petra - codritu, Daria - doniro, Rares Cristian- veragvm ! Sa fiti sanatosi alaturi de cei dragi!
Razvan al meu e cam bolnavior, a racit, are rosu in gat si nasucul infundat si ii curge. Acum 3 nopti a urlat ca s-a trezit la el in patut si vroia sa doarma cu noi in pat. L-am linistit cu greu si pana la urma a adormit, dar atat de tare a urlat, tinea ochii inchisi si urla, ca a facut rosu in gat. Mai era si geamul deschis si poate l-a tras curentul, cu caldurile astea nu mai stim cum sa stam, ca transpira daca il tinem inchis. Si acum iar suntem cu siropuri si picaturi, dar nu-i dau antibiotic.
Acum o sa mai citesc din urma, sa vad ce-ati mai facut si revin.
Va pupicim,
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Buna fetele!
Am intrat rapid ca tre sa ma camuflez la dush fara sa ma vada fata si apoi tot asa sa ies pe usa ca daca ma vede plange dupa mine, la 9 trebuie sa fiu la clinica ca e primul venit primul servit cu numere si moasa vine la 9 jumate si sta numai pana la 11.
Sper sa fie bine am emotii de numa sper sa nu mai vin cu buza umflata si sa aiba efect sweep-ul asta.
Va pup pe toate revin eu cu vesti mai incolo.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
8 Days Overdue...will this be the day?...
Mada, tinem pumnii sa fie bine! Nastere usoara! Si pupam de-acum puiuta mica!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by julax
Am reusit sa postez pozele de la mare
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
Iulia, sunt super pozele cu voi la mare! Alexutu e un scump! Si eu abia astept sa mergem la mare pe 13 iulie!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ralu80
Nu am mai scris de un secol, in schimb va citesc aproape zilnic.
Va multumesc in numele Rianei pentru urari...le doresc tuturor copilasilor care au implinit 2 ani si celor care se vor serba lunile urmatoare sa creasca mari, sanatosi, cuminti, destepti, baftosi...mamicilor care asteapta al doilea bebe, sa aiba parte de o nastere usoara si de multa intelegere din partea primului nascut.
La noi lucrurile stau cam asa...Riana este la ghinitza(asa ii spune ea) iar eu am inceput serviciul...stam din raceala in raceala, o ia de la gradi sau cand merge la piscina la bunici(asa cum s-a intamplat acum)...la olita nu face, dar ar fi facut, ca dadea semne, dar fiindca am dus-o la gradi am lasat-o in pace...in rest e cuminte si ascultatoare cand vrea si cu cine vrea(dar nu cu noi), vrea sa faca totul singura, sa manance, sa se imbrace, sa se dezbrace si chestia asta se trage de la gradi, vorbeste mult si pe limba noastra si pe a ei...am avut prima serbare si trebuia sa spuna cateva versuri dar nu a zis nimic, in rest a dansat de mama focului. Maine o sa pun si cateva poze ca sa va mai aduceti aminte de noi.
Pe mine m-a apucat un chef nebun sa mai fac un bebe, dar abia am inceput serviciul si am hotarat sa mai amanam o perioada...dar poate la anu, cine stie.
Raluca si Riana(2 iulie 2006)
Bine ai revenit in livada, Ralu! Sa stii ca si pe mine ma bate gandul sa mai fac un bebe cat mai repede, dar cred ca la anul! Asteptam pozicile!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by norocuta
Gina chiar ma gandeam la pozele de la ziua lui Razvan, dar mi-a fost jena sa intreb ca banuiam ca am avut viteza prea mare la citit si trebuie sa reaiu.
Pare ca toata lumea s-a distrat , mai ales piticutii...
Da' tortul, tortul arata bestial
Multi ani fericiti si noroc!
www.piersicute2006.blogspot.com
Multumim mult, norocuta!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by map
Gina felicitari pentru petrecere si pentru cei doi anisori. Noi la doi ani vom face in cadru ffff restrans pentru ca va fi greu cu doi pitici
Monica 37+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
Da, Moni, te cred ca o sa fie mai greu cu doi pitici! Multumim pentru felicitari!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by nicomico
tweety[/b frumoasa veste ne-ai dat, felicitari si sarcina usoara
e minunat ca atatea mamici s-au pus pe facut al doilea bebe, super!!!!!
mamidestefan si tie iti multa sanatate, sarcina usoara
gina superbe pozele de la bloom land.....mi-ai dat idei pentru petrecerea de 2 ani, ca vreau sa se distreze copii nu diar sa bem si sa mancam noi
quote:
Originally posted by Tweety7
Acum am vazut si gemenii Stefaniei! Au dreptate cei care apreciaza c-ar fi de aceeasi varsta. Aceeasi impresie am avut-o si eu vazand pozele. Doi frumusei!
Mami a Clarei (18.08.2006) si 4+
Da, [b]Nico, chiar s-au distrat, nici n-am stiut de ei! Nu-i mai luam de acolo si i-a data cadou sarbatoritului si un abonamnet pe o zi, sa mergem acolo sa se joace o zi intreaga, putem sa plecam acasa, sa pape sa manance si sa revenim de dimineata pana seara. Multumim pentru aprecieri!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
gina_butnaru spune:
Acum descarc si filmuletele de la ziua lui Razvan.
Va pupicim pe toate piersicute si mamici, fara exceptie!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena