Studiu ...dar barbatii?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu cred ca cel mai bun indicator este numarul de femei adultere/natie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

quote:
Originally posted by karligutza

dar chinezii?

eu cred ca romanii n-au aparut in sondaj pentru ca ei sunt prea ocupati sau romancele prea ocupate sa raspunda la chestionare... sau poate nu-s atat de buni?

un exemplu de barbat bun/nebun in pat il avem fiecare acasa (ia uite ce modesta sunt ), altfel, am deschide un subiect sa ne povestim "durerea"... prima care ne putea da o parerea erai chiar tu , ca doar tot romani sunteti sau nu se pune daca locuiti in tari straine!

ca tot am pomenit la plural de tari straine, chiar intreba o colega de la clubul mamicilor unde activez mai mult, care e diferenta intre Netherlands si Olanda sau Tarile de Jos.... exista o cronologie a denumirilor acordate acestei tari? sau care e ratiunea pt.care se zice cand asa, cand asa... ? (scuze pt.off-topic)

karligutza
sunt mamica Adelutei

off-topic: Pai Netherlands deriva de la Nederland=in olandeza numele oficial al tarii, adica tradus mot-a-mot in romaneste Tarile de Jos, Noord-Holland si Zuid-Holland sunt doua provincii din cele 12 cate are Nederland, dar fiind cele mai aglomerate, dezvoltate(acolo se gaseste si Amsterdamul, Rotterdamul, Haarlem si Den Haag=haga) si cunoscute inca din timpul lui Rembrandt, toti strainii au adoptat mai usor denumirea de Holland ca fiind generic luata pentru intreaga tara, deci si Olanda e corect, ca fiind deja incetatenita in limba romana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Stiti bancul acela cu raiul si cu iadul?
Raiul e unde elvetianul e bancher, francezul bucatar, englezul politist, neamtul organizator si italianul amant.
Iadul e unde englezul e bancher, neamtul bucatar, francezul politist, italianul organizator si elvetianul amant!

Fluturas coconas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by blue eyes
Stiti bancul acela cu raiul si cu iadul?Raiul e unde elvetianul e bancher, francezul bucatar, englezul politist, neamtul organizator si italianul amant.Iadul e unde englezul e bancher, neamtul bucatar, francezul politist, italianul organizator si elvetianul amant!Fluturas coconas
Lol tre sa-l zic mai departe:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ilse multumesc pentru raspuns...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput