Studiu ...dar barbatii?
Raspunsuri - Pagina 2
angipangi spune:
[quote]Originally posted by anky
Mare minune ca nu s-au pus olandezii pe primul loc la sondajul asta..ntz,ntz,ntz...
De obicei ies mereu "invingatori" in sondajele publicate de ei.Au avut grija sa fie totusi pe locul trei.![]()
Si normal ca nemtii sint sub orice critica,nici nu ma asteptam sa fie altfel 
Anca, mami de Bianca
si Cris
[/quote al meu nu intra in studiu
e tare laa xinpat]![]()
speed spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Dpdv istoric romanul ar avea oarece influente turcesti, grecesti, rusesti...etc
asta-i lovitura sub centura ...
adrianaloy spune:
Cica romanii nu stau asa de rau- vezi articolul de mai jos.
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=155650
ellej spune:
Banc :)
Un tip urca in avion si isi ocupa locul. In asteptarea decolarii vede ca intra in avion cea mai frumoasa femeie pe care a vazut-o vreodata. Curand realizeaza ca femeia vine direct spre el si, cu mare satisfactie, constata aceasta avea locul chiar de langa al lui. Incercand sa intre in vorba, reuseste sa zica:
- Calatorie de afaceri sau de placere ?
- Merg la Congresul Nimfomaniacelor de la Chicago - raspunde femeia.
Electrizat (superexcitat) de prezenta alaturi a celei mai frumoase femei din lume, care in plus mai si pare nimfomana, tipul o intreaba incercand sa-si pastreze calmul aparent:
- Si care este rolul tau la acest congres ?
- Lector, raspunde femeia. Folosindu-mi experienta vreau sa demontez unele dintre cele mai cunoscute mituri despre sex.
- Interesant... spune barbatul tremurand vizibil. Si care ar fi miturile astea ?
- Pai unul dintre cele mai populare mituri se refera la barbatii afro-americani, despre care se spune ca sunt cei mai dotati, cand realitatea demonstreaza ca cei mai dotati sunt de fapt descendentii pieilor rosii.O alta credinta impamantenita este aceea ca francezii sunt cei mai buni amanti, cand de fapt cei mai buni amanti sunt grecii si urmasii lor...Dandu-si seama ca a fost luata de val, femeia ii spune jenata:
- Imi cer scuze. Va bat la cap cu problemele mele personale si nici nu ne-am cunoscut... Barbatul,
conciliant, ii intinde mana si-i spune:
- Vai, dar asta nu-i o problema. Ma cheama Winetou... Winetou Papadopoulos...
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Gabi_K spune:
poate ar fi romanii pe primul loc, fiind rude cu italienii. Dar: sunt dominanti ca americanii, prea sentimentali ca galezii, transpira ca turcii (asta e doar o presupunere mai ales dupa cum miroase dimineata in tramvai majoritatea barbatilor), miroase ca grecii (tot din tramvai stiu si asta) sunt parosi ca rusii, egoisti ca nemtii. Si sunt mincinosi ca majoritatea barbatii din lume, in general. O.K., nu in pat sunt ei mincinosi, numai pana cand ne conving sa ajungem in pat cu ei.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
ilse spune:
quote:
Originally posted by anky
Mare minune ca nu s-au pus olandezii pe primul loc la sondajul asta..ntz,ntz,ntz...
De obicei ies mereu "invingatori" in sondajele publicate de ei.Au avut grija sa fie totusi pe locul trei.
Si normal ca nemtii sint sub orice critica,nici nu ma asteptam sa fie altfel
Anca, mami de Biancasi Cris
![]()
mare dreptate ai
edit:au ei asa o oarecare "pata" pe vecinii lor, ei=olandezii se considera mult mai buuuuuuni in orice alt domeniu decat restul, ca sa inteleaga si celelalte fete
!
try spune:
Sodajul e clar ca reflecta aprecierile femeilor fiecarei natii. Ca urmare, nu exista un numitor comun la care sa se raporteze toate natiile intrate i nstudiu. Adica nu exista punct zero ca la termometru si toate temperaturile sunt redate prin comparatie cu acest punct zero.
Studiul trebuie luat pe bucatele, adica nemtii sunt considerati poate cei mai egoisti, insa asta e aprecierea femeilor mentoaice, desigur. E important de stiut care-s si factorii importanti de apreciere ai fiecarei natii.
Italienii sunt pe primul loc in perceptia italiencelor. Daca italiencele sunt femei usor de multumit? Nu-i normal sa aiba si cel mai mare grad de satisfactie dintre natiile studiate?
amyarabella spune:
Dar noi femeile scum suntem ? Ne este tare usor sa catalogam barbatii intr-un fel sau altul dar ia sa ne uitam un pic si la noi?!
Nu cred ca suntem asa perfecte !!!
Oricum eu votez pt barbatii romani ,am una bucata in propietate si sunt foarte multumita de ea
.Dureaza atat cat trebuie ,este salbatic dar nu dus la extrem ,dominator dar in acelasi timp sensibil ,mai ma laud mult ...Ce mai perfect Pt mine ![]()
![]()
![]()
![]()
[URL=http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=70cc69e3.pbw]
[/URL]
http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg
GAMBATE KUDASI !!!
Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)
karligutza spune:
dar chinezii?

eu cred ca romanii n-au aparut in sondaj pentru ca ei sunt prea ocupati
sau romancele prea ocupate sa raspunda la chestionare... sau poate nu-s atat de buni? 
un exemplu de barbat bun/nebun in pat il avem fiecare acasa (ia uite ce modesta sunt
), altfel, am deschide un subiect sa ne povestim "durerea"... prima care ne putea da o parerea erai chiar tu ,
ca doar tot romani sunteti sau nu se pune daca locuiti in tari straine! ![]()
ca tot am pomenit la plural de tari straine, chiar intreba o colega de la clubul mamicilor unde activez mai mult, care e diferenta intre Netherlands si Olanda sau Tarile de Jos.... exista o cronologie a denumirilor acordate acestei tari? sau care e ratiunea pt.care se zice cand asa, cand asa... ? (scuze pt.off-topic)
karligutza
sunt mamica Adelutei 
dayanara spune:
chinezii luati cate 2 o data poate :)
cubanezii cred ca sunt pe primul loc
ivan si dayanara