Picioare FOARTE umflate trimestrul 2

Picioare FOARTE umflate trimestrul 2 | Autor: alinuta_sta

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor! a trecut ceva vrema de cand nu am mai scris... dar vin cu vesti proaspete. Am fost la eco si l-am vazut pe ...din pacate statea cu spatele si nu s-a putut vedea daca este fetifa sau baiat...dar am fos foarte bucuroasa si emotionata sa il vd pe el... Sunt un pic ingrijorata, pt ca doctorita mi-a spus ca am picioarele prea umflate pt primul trimestru, si ca daca nu mi se ai desumfla pana la urmatorul consult( 2 sapatamani) va trebuii sa ma interneze......Stiti ceva despre asta...? Pot sa fac ceva(in afara de a nu sta in picioare) pt a mai ameliora un pic situatia? Multumesc!

Am schimbat titlul intr-unul mai apropiat problemei pe care o ai, iar conform semnaturii, esti deja in trimestrul doi. Alé

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

alinuta-sta felicitari pt bb
imi pare rau sa aud despre problema ta cu picioarele. din cate stiu eu seara un mic masaj ar putea ajuta circulatia si mai stiu ca trebuie sa stai cu picioarele mai ridicate decat restul corpului, de ex cand stai in pat pune o perina sub picioare.
Important este si reducerea cantitatii de sare consumata se stie ca sarea duce la o retentie mult mai mare a apei in organism.
eu sper sa fie totul ok si cred ca ar trebui sa mai consulti si alti doctori sa vedem ce remedii ti-ar da pt aceste picioare umflate.
Sanatate si sa auzim numai de bine
Capul sus nu te descuraja sunt convinsa ca totul va fi bine
19+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Felicitari pentru bb. O fi fost si el pudic sa nu vezi tu ce este...fetita sau baiat. Si la al meu doar prin luna a 7-a mi-au spus sigur ca e baiat. Vecinei mele de apartament pana in luna a 8-a i-au spus ca e baiat si.......... a iesit fata. Se mai incurca si canadienii astia cateodata.
Se poate sa fie de la caldura. E cam devreme intradevar sa ai picioare umflate insa poate mai excluzi din sarea pe care o mananci. Mie mi se umflau picioarele dupa zborul cu avionul mai ales ca zborul peste ocean si cu escala durau cate 12-13 ore.
De cate ori ai ocazia sa stai intinsa pune ceva sub picioare. Chiar si daca mergeam la padure si stateam intinsa pe o patura imi suspendam pe undeva picioarele(cutia frigorifica, o buturuga...etc).
Dar poate iti ofera doctorul un set de analize in care sa se vada ce anume te face sa retii apa in corp. Cred ca e cel mai bine.
Oricum nu te ingrijora. Uita-te in oglinda ori de cate ori ai ocazia si spune-ti "Copilul meu o sa fie cel mai frumos si cel mai sanatos copil din lume!!!" ......pentru ca este.
Numai bine si multa sanatate!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

In primul rand felicitari ptr bebe! Ptr picioare umflate, sa consumi cat mai nulte lichide, cel putin 2 l pe zi, sa reduci sarea din alimentatie, daca se poate sa o elimini , cel putin pina rezolvi problema, si cand stai intinsa sa stai cu picioarele mai sus decat restul corpului, sa eviti statul in picioare si plimbarile lungi si dese. Sper ca ti-am fost de ajutor, si ca pina la urmatorul control va fi ok si nu va trebui sa stai in spital

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita31+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Incearca sa bei ceai diuretic de cozi de cirese si mai nou am auzit de la dr. mea ca este si-un ceai special pentru gravide.

Sarcina usoara in continuare!

Adriana 35+ si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput