Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by creem

Ellis parca se plangea ca papa putin bebele ei...adica 130 gr de papa, sau ceva de genul asta.
Pai a mea papa 30..in zilele ei bune 50gr...iar azi nimic..doar tzatzi si aia anemica tot beau bere fara alcool sa mai imbunatatesc
Copiii vostri papa tot cu voie? Adica toate linguritele sau tre sa va mai si "maimutariti" pe langa ei? adica jucarii, cantat, etc. Ma gandesc ca nu insist eu poate, pentru ca daca imi da peste lingurita de cateva ori sau se face ca ii vine sa vomite eu o las in pace...nu prea insist, ca am insistat de cateva ori si chiar a vomat...saracuta. De atunci m-am lecuit...dar parca prea putin papa. Dr. rade cand ii zic..cica s-o las in pace Nu vrea sa imi dea vitamine ca sa nu devina grasa mai tarziu.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Sunt zile si zile. In unele zile ii mai distrag atentia, ma mai maimutaresc... ii mai dau si jucarii. Dar la noi sunt tematice, adica maimutareala inseamna plescait, mancat cu pofta (eu) in fata lui, aplaudat dupa fiecare varf de lingurita; iar jucariile sunt un castronel de papi gol (sau cu f putin piure sa aiba ce framanta) + o lingurita identica cu aia cu care-l servesc eu. Dar sunt si zile, de obicei cand mancam afara, cand chiar colaboreaza

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Eni...asa e ...multe fete n-au mai intrat demult din pacate! Dar sigur sunt bine toate! s-a mai strigat pe aici catalogul dar..intram fiecare cum putem...e mai greu cu bebe afara din burtica dar si satisfactiile pe masura

Eu am inceput cu cereale cu gluten imediat dupa 6 luni, erau de la nestle cereale cu fructe pentru 6+

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vasari

Lixa, eu cred ca pe la 3 vin in Herastrau. Sa vorbesc si cu soferul.

Super! Da atunci un semn cand ajungi in Herastrau. Nu mai stiu, tu ai telefonul meu?

Cine mai vine vineri la intalnire?

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

eu merg sa mai trebaluiesc prin bucatarie si apoi sa trezesc fetita sa vedem acum avem ceva succes cu lapticul.....

noapte buna.

Mergi la inceput

Eni..noapte buna!

Mai fetelor din Bucuresti..cum e cu caldura pe la voi? Sper ca nu stati nici una in zona in care s-a oprit curentul!

Andra...ne lasi in suspans?

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Si la voi face figuri forumul?

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

vezi, Cati, mai e si Lixa...
fetelor, la diversificare se pun si cablurile? Ca Lucas le tot roade cum le prinde... dar preferatele lui sunt telecomenzile, mousse-ul si telefoanele...

... si noi.... si noi avem asa ceva in meniu... si am auzit si de Maria de Vasari ca ar avea aceleasi preferinte

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

Si la voi face figuri forumul?

Poze Maria Sofia

daaaa

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Vroiam sa va intreb ... enormal sa faca kk de 3-4 ori pe zi? Cand era bb mic hranita numai cu lapte facea asa des ... e moale, dar nu diaree si glben-verziu (scuze pt. detalii, ca sa ma fac inteleasa). Sa va povestesc peripetiile mele cacaciose ...
....

Poti incerca totusi un scutec marimea mai mare... Sau niste haine de schimb pentru tine

Filmulete

Mergi la inceput

Hai sa va zic si de mine: de cand a cazut fi-mea din pat sunt super panicata stau numai cu ea, si cand doarme fug din 5 in 5 minute sa o privesc, sau stau cu ea acolo, sau fug la fiecare scartait sau zgomot sau geamat sunt terminata...daca ma vedeti cum fug in varful picioarelor muriti de ras

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput