Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adra_bell/adra_bell.jpg)
adra_bell spune:
Mi se pune din ce in ce mai des intrebarea cand intarc fata. Majoritatea se mira foarte tare cand afla ca nu am nici un plan de intarcat, cateva persoane mi-au recomandat sa nu cumva sa alaptez peste un an pe motiv ca laptele isi pierde calitatile, devine cumva apa chioara si alaptez degeaba. O sa astept sa vad ce se intampla, cum isi rareste Eva mesele de laptic si...vazand si facand.
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Jasmin012/Jasmin012.jpg)
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by creemquote:
Originally posted by Jasmin012
socoteala de-acasa nu se potriveste cu aia din targ: ca ma gandeam acu' ceva vreme ca pe la 8 luni o sa-l intarc... da' de unde? ca deja face 7 luni si nici vorba sa mai rareasca si el suptul... Cred ca nici nu o sa pot pana la vreun an... ca soacra-mea zicea ca sa-l intarc dintr-o data, dar eu cu asa ceva nu sunt de acord cand e vorba de copilul meu... vreau sa fac lucrurile treptat, sa renunte el incet incet...
Jasmin si micutzulLucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Da de ce sa il intarci asa devreme? MAi ales ca ai laptic...eu o s-o las pe fi-mea sa suga cat mai mult..laptic sa am...ca la ce fluctuatii am..uffff
Si nu stiu cat de bine e dintr-o data...depinde si de el...stiu ca e cam "tafnos" si s-r putea sa iti plaga rau si sa nu rezisti tu
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
cati, mie imi spui? nu exista sa nu-i fac pe plac... Si eu sunt ambitioasa dar bebele asta ma intrece de departe... cum o fi pe viitor numai d-zeu stie...
Jasmin si micutzul
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
![](images/user_woman.png)
creem spune:
Andra...n-am reunoscut-o sigur decat pe Eva (imposibil de confundat)....da incerc...e Stefanut al lui Victo?
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
creem spune:
Jasmin...se pare ca ti-ai gasit nasul! dar tot e bine ca e chiar fiul tau...si e usor si drag totusi sa ii faci pe plac
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
lixa spune:
quote:
Originally posted by g24hitquote:
Originally posted by lixaquote:
Originally posted by g24hit
si mai vroiam sa va spun (ca eu asa stiu )ca dupa 6-7 luni se introduce glutenul...asa ca nu va mai stresati sa cautati produse fara gluten pt ca oricum daca bb are predispozitie pt boala tot o va face si mai tarziu indiferent de varsta la care s-a introdus glutenul
ENI si IULIA( 13.11.2007)
Sunt 2 "directii" de recomadari: unii pediatri zic de la 6 luni, unii de la 8. Eu prefer sa astept dupa 8 luni, ca sa fiu mai linistita, ca 2 luni nu-i prea mult timp
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
parerile sunt impartite , eu asa am citit in cateva carti de pediatrie....eu i-am dat deja si biscuiti,piscoturi,cereale cu gluten....dar fiecare mamica face cum crede ca e mai bine pt puiul ei.
daca tu asa simti atunci mai bine asteapta.
ENI si IULIA( 13.11.2007)
Asa e, de asta si ziceam ca sunt mai multe pareri
![](icon_smile.gif)
Filmulete
g24hit spune:
sunt multe mamici care nu au mai scris demult...oare ce mai fac? mai ales ca unele erau f active cand bb era in burtica...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adra_bell/adra_bell.jpg)
adra_bell spune:
Nu! Parca Victo e din Cluj nu? Cam greu de intalnit...
quote:
Originally posted by creem
Andra...n-am reunoscut-o sigur decat pe Eva (imposibil de confundat)....da incerc...e Stefanut al lui Victo?
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
![](zana.gif)
creem spune:
Ellis parca se plangea ca papa putin bebele ei...adica 130 gr de papa, sau ceva de genul asta.
Pai a mea papa 30..in zilele ei bune 50gr...iar azi nimic..doar tzatzi si aia anemica tot beau bere fara alcool sa mai imbunatatesc
Copiii vostri papa tot cu voie? Adica toate linguritele sau tre sa va mai si "maimutariti" pe langa ei? adica jucarii, cantat, etc. Ma gandesc ca nu insist eu poate, pentru ca daca imi da peste lingurita de cateva ori sau se face ca ii vine sa vomite eu o las in pace...nu prea insist, ca am insistat de cateva ori si chiar a vomat...saracuta. De atunci m-am lecuit...dar parca prea putin papa. Dr. rade cand ii zic..cica s-o las in pace
Nu vrea sa imi dea vitamine ca sa nu devina grasa mai tarziu.
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
lixa spune:
quote:
Originally posted by creemquote:
Originally posted by lixaquote:
Originally posted by Jasmin012
Cati, da, alaptez la greu, inclusiv noaptea de vreo 4-5 ori... ca bebe suge si mai mult de cand am inceput diversificarea... si am si lapte destul... Pureuri nu mananca decat putin, maxim 40 g de fiecare
Si Cata suge la greu, are tot atatea mese de laptic cat avea si inainte de diversificare.. si daca nu suge destul ziua, printre fructe si legume, se mai trezeste si noaptea sa recupereze
Filmulete
Ei..Lixa, uite ca de tine uitasem ca alaptezi...ce bine ca inca suge puiul tau si ca ai laptic. Si a mea mai suge noaptea, dar putin...ca sa ma simta aproape cred
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Acu nu intelege ca se scoala des noaptea, se scoala cam o data in medie, adica sunt nopti fara nici o sculare, sunt (mai rar, din fericire) si cu 2 sculari. Acu nu stiu exact de ce se scoala (somn / foame / sa ma simta aproape), eu ii dai tzitzi. Cateodata incerc sa-l adorm fara tzitzi.. depinde
![](icon_smile_wink.gif)
Filmulete
creem spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Nu! Parca Victo e din Cluj nu? Cam greu de intalnit...quote:
Originally posted by creem
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
Aaa.....ce
![](batutincap.gif)
Inseamna ca e tot din Giurgiu, ca si tine?....cine-o fi...cine-o fi?
Ecaterina o mamica fericita de
![](zana.gif)
![](bunny.gif)
Poze Maria Sofia