Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna...
Ne treceti si pe noi pe lista nepapaciosilor? ca azi n-a vrut nimic...cu toate plimbarile noastre pe malul marii..n-am reusit sa o fac sa pape. In rest maraiala, plans, dormit putin si tot restul pe care-l stiti si voi.
Am fost si la dr. ...n-are nimic, dar ne-a dat totusi sa ii facem urocultura. Poate ca sunt dintii, ca si la primi n-a mancat nimic decat tzazta doua saptamani. Sper sa nu ma tina tot asa ca m-apuca nu-s ce!

Voi am vazut ca aveti cu ce va lauda...si foarte bine faceti!
Petro, iti urez drum bun cu avionul si sunt sigura ca o sa placa la amandoua! (eu nu am fost dar mi-ar place!)

Mihuta
am vazut-o pe Sophia ta in cadita..ce frumos se joaca ea acolo...si ce bine sta in fundulet!

Jasmin
...tu cum mai stai cu alaptatul? Mai e vreo mamica ce alapteaza, sau doar noi doau am ramas pe baricade? Si Stefania parca..ea ce-o mai face?

Va pupic pe toate si ...mai citesc din urma!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

creem - da, sper sa ne placa ... problema e ca imi fac "griji" ca orice necunoscut ... sunt insa multumita ca nu chinui fata pe drum, atatia km pe caldurile astea...

Ne dati si noua un vot aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">pe1 si pe2 ?? Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by Ank83

quote:
Originally posted by Jasmin012

fetelor, intrebare: faceti vaccinul PREVENAR? Cat costa in Romania o doza?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

nu stiu.... ..poate stiu alte fete sa iti raspunda

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Ank, pupik si tie... nu-ti face griji, ca se gaseste cineva sa-mi spuna... e pt pneumonii si raceli puternice, in principal..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Sophia mi se pare ca s-a schimbat, parca e mai constienta... Mi se pare ca se vad schimbarile de la o zi la alta si sunt cam data peste cap. Avanseaza prea repede pentru mine. :)

Te inteleg! Dar cred ca ai vrut sa spui Maria...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crisstiana

Jasmin, o sa intreb pediatra deseara.Pana acum nu a pomenit nimic de vaccinul asta.Am dat o cautare pe google si am gasit doar pareri bune despre prevenar.Probabil o sa-l facem si noi.Voi l-ati facut?Se gaseste usor in farmacii? Am citit ca se fac trei doze si costa in jur la 60-70 de euro.Voi ati mai facut alte vaccinuri inafara de cele de stat? Borcanase n-am incercat inca, dar o sa caut Nutriben in farmacii.Mersi de sugestie.Fructele le las pe mai incolo.

Crisstiana si Mattia-Baietel (22.12.2007)

Crisstiana, nici mie nu mi-a zis, dar la 4 luni am intrebat enfermera ce alte vaccinuri mai sunt si ar fi bine sa le facem. Mi-a zis de asta... apoi intr-o zi a mai intrebat si o alta fata de el aici pe forum... nu mai stiu cine, parca Victo... Am intrebat, e 75 euro doza, si intr-adevar sunt 3 doze... daca l-as fi dus la guarderia si as fi inceput la 2 luni sa i-l fac ar fi fost 4 doze. Nu e obligatoriu, dar prefer sa i-l fac... niciodata nu se stie... Nu sunt putini bani 225 euro, dar ma gandesc ca sanatatea bebelusului meu merita. Ce voiam sa te mai intreb: tu ii dai Protovit lui Mattia? ca aici , in Segovia asa se da... A, si daca vrei sa vorbim la telefon trimite-mi PM...
Sa stii ca si eu am cam aceleasi probleme cu diversificarea, dar noi deja avem o luna de cand am inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:
Originally posted by g24hit

hello

am reusit sa citesc putin din urma pana isi face Iulia somnicul de 30 min.

va rog nu va mai plangeti ca nu mananca micutii.....sa auziti de la noi stil de a manca....dimineata=100ml lapte..ora 11=40-60g fructe(si apoi mai molfaie la cate o piersica)....ora 14=140 ml legume cu lapte din sticluta ca altfel nu vrea.....ora 18=cereale cu lapte si fructe max100g.....ora23(cand o trezesc eu)=150-170 lapte....

nu vrea iautul simplu....mai incerc si de la alte firme(i-am dat de la napolact si danone).

pupici la bebici bolnaviori.

nu ma mai lasa mamaruta mea sa sriu....ca s-a trezit.
pa.

Maria mananca f bine iaurt de la Tnuva

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

i-am dat azi si de la Tnuva....nici o speranta cu maruntzica mea....nici o lingurita macar nu a mancat....a ros la o piersica....e f nervoasa ...gingia de jos e usor inflamata,se vede dintisorul in ea dar nu reuseste sa iasa....asta e ....mancam piersici.....

ce fericite trebuie sa fiti ca mananca puisorii si nu trebuie sa va chinuiti!!!!

Mergi la inceput

Ank, merci, costa ca si aici...

Cati, da, alaptez la greu, inclusiv noaptea de vreo 4-5 ori... ca bebe suge si mai mult de cand am inceput diversificarea... si am si lapte destul... Pureuri nu mananca decat putin, maxim 40 g de fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

quote:
Originally posted by dany26

ELIIS MULTA SANATATE TATALUI TAU

karina cu ce combini nectarina???ca eu am comb cu para si l-a durut burtica

ank super viscred ca a ras si bb din burta de el

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

cu banana - mai rar
cu caise
cu mar copt
cu iaurt

si in fiecare zi pun 5-6 biscuiti.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

quote:
Originally posted by g24hit

hello

am reusit sa citesc putin din urma pana isi face Iulia somnicul de 30 min.

va rog nu va mai plangeti ca nu mananca micutii.....sa auziti de la noi stil de a manca....dimineata=100ml lapte..ora 11=40-60g fructe(si apoi mai molfaie la cate o piersica)....ora 14=140 ml legume cu lapte din sticluta ca altfel nu vrea.....ora 18=cereale cu lapte si fructe max100g.....ora23(cand o trezesc eu)=150-170 lapte....

nu vrea iautul simplu....mai incerc si de la alte firme(i-am dat de la napolact si danone).

pupici la bebici bolnaviori.

nu ma mai lasa mamaruta mea sa sriu....ca s-a trezit.
pa.

ENI si IULIA( 13.11.2007)

eu i-am dat de la natura.
am incercat si altele insa pe acesta il papa cu placere.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Ank83
E frumos sa alaptezi ..dar am vazut si copii alaptati grasani si foarte bolnaviciosi..

Parerea mea,laptele matern ajuta,dar nu face miracole. Oricat laptic de la mami ar manca,daca are 2 caciuli in cap si tot atatea bluze,prima data cand da cu nasul intr-un curent (mama lui de curent care pandeste pe la colt ) a racit instant. Sau daca e ferit si corcolit peste masura,ce se intampla cand da prima data piept cu virusii dintr-o colectivitate?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Total de acord!

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

Mergi la inceput