Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lixa, eu cred ca pe la 3 vin in Herastrau. Sa vorbesc si cu soferul.
Ank, l-ai mai simtit pe bb miscand? Sau inca nu?

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Lixa, eu cred ca pe la 3 vin in Herastrau. Sa vorbesc si cu soferul.
Ank, l-ai mai simtit pe bb miscand? Sau inca nu?

Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

nu ... ma lasa sa astept ...

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Mihuta, uitasem sa-ti mai zic ceva. Am citit mai demult ca trebuie sa avem grija cat ficatel papa copiii pentru ca are multa vitamina A. Nu mai tin minte prea bine si sper sa nu zic vreo prostie, dar eu asa stiu. Nici in sarcina parca nu aveam voie sa consumam din acelasi motiv, nu? Dar cantitati, frecventa, nu stiu. Noi nu am inceput sa mancam inca.
Cerealele cu vanilie cum sunt? Fara lapte, nu? Eu am luat de la Milupa cu lapte si erau deliciose, dar cele fara lapte, pt fructe, nu prea au gust si Mariei nu i-au placut deloc.
Ank, daca reusim diversificarea, mai fac si eu un pui anul viitor.

Primul orice
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Ank, daca reusim diversificarea, mai fac si eu un pui anul viitor.

yuhuuu... Ai sa reusesti sigurrrr... Trebuie pt bb2 ....
Si noua ne-au placut doar cerealele cu lapte ...cele fara deloc...Adevarul e ca cele bio sunt ... .Noi nu mai papam cereale de 2 luni... Acum mai bagam biscuiti

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by g24hit

hello

am reusit sa citesc putin din urma pana isi face Iulia somnicul de 30 min.

va rog nu va mai plangeti ca nu mananca micutii.....sa auziti de la noi stil de a manca....dimineata=100ml lapte..ora 11=40-60g fructe(si apoi mai molfaie la cate o piersica)....ora 14=140 ml legume cu lapte din sticluta ca altfel nu vrea.....ora 18=cereale cu lapte si fructe max100g.....ora23(cand o trezesc eu)=150-170 lapte....

nu vrea iautul simplu....mai incerc si de la alte firme(i-am dat de la napolact si danone).

pupici la bebici bolnaviori.

nu ma mai lasa mamaruta mea sa sriu....ca s-a trezit.
pa.

ENI si IULIA( 13.11.2007)

Maria mananca f bine iaurt de la Tnuva

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Si noi bagam biscuiti,piscoturi cu gluten de la Nestle si covrigi

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

ancaD - merci de raspunsul cu carutul la avion. M-am interesat si la cei cu care plec eu ... imi ia si carutul si nu e considerat bagaj. Yuuhhhuuuuu .. plecam pe 20 iulie, am rezervat deja biletele ...

Ne dati si noua un vot aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">pe1 si pe2 ?? Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

multumesc de raspunsuri. Tocmai m-am intors de la alt pediatru, cel mai bun din oras, care l-a consultat si a zis ca n-are nimic in gat, nu e rosu, deci nu din cauza asta nu mananca. I-am dat un iaurt acu si a mancat unul de 175. Pediatru mi-a zis ca poate sa fie de la vaccin bulversarea cu mancatul. Mi-a dat polyvital. Acum eu ce naiba sa mai cred?! Ala dimineata a zis ca are gatul pioneze si asta ca n-are nimic. Doamne fereste-ma! ce ma fac ii dau ori ba antibioticul? Daca se agraveaza? AC e chiar recomandat la bebei cand e sauna, si in spital s-a pus, mi-a zis pediatra asta. Va las ca ma duc la sala sa ma descarc de nervi. Multumesc inca o data.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

Mergi la inceput

Petro la Tarom ,Maria are dreptul la 10 kg si un carut pliabil

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

anca - aici unde am rezervat eu, my air, am dreptul la 18kg de bagaj+ bagajul de mana 7 kg+ carut ... da' acu' nu bagajul era problema pt. ca oricum vine sotul pe urma cu grosul bagajelor, ci carutul ... ca ala ocupa mult loc. In fine ... acu' sa-mi fac curaj ...

Ne dati si noua un vot aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">pe1 si pe2 ?? Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput