Gelozia are leac?
Raspunsuri - Pagina 3
lorellay spune:
BUN...imediat plec..adica la 17.
Nu mai am de ce deschide subiectul..ca doar i-am spus odata cum sta treaba.Trebuie sa fiu calma calma ....Sper sa reusesc..bineintles cand vine sa ma ia..abea o sa ma pupe..si o sa ma apuce dracii..ca el normal (pentru el) sa fie suparat inca.
Dar nu o sa-i bag in seama figurile. Acum ori ii trece..ori se supara mai tare ca nu-l cocolosesc.
Intru maine si va spun cum sta treaba..
Multumesc de suport.E bine ca aflu parerea unui barbat...
Sorana 18+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
kariguld spune:
am mai citit o data prima ta postare, mai cu atentie...
cred, ca sotul tau e doar putin frustrat de afirmatiile "baietilor", atat si nimik mai mult!
ce a urmat dupa, discutiile voastre, strict in acest caz, au luat amploare in mintea ta...ai spus ca esti mai colerica, prin deductie spun eu, nerabdatoare si imediat suspicioasa :"aoleu? dar la ce s-o fi gandit? ce-o fi vrut sa insinueze?" asta in mintea ta!
mai serios, asta e o copilarie, un lucru marunt si in acelasi timp normal, dar pana la un punct...caci mintea zboara cu fel si fel de ganduri pe coclaurii geloziei!
si afirmatiile acelor soferi... trebuie ignorate cu desavarsire.
doar nu-ti strici tu casnicia si familia ca un sofer obraznicut si-a permis sa faca o afirmatie...nepotrivita! ca sa ma exprim elegant!!
sotul meu , prin natura slujbei (si eu la randul meu) se intalneste cu clienti-femei. si mai vine cate una cu jumate sanii goi, cu fusta mulata pe corp de "striga pe ea" si crapata si cu buricul gol...parca spune :"sunt aici, ia-ma" ! eu ce sa fac? ar trebui sa-l omor in fiecare zi, ba de doua trei ori poate....si am apelat la o strategie, de fapt amandoi ne-am inteles in aceasta privinta, sa particip si eu la intalnire, sau sa o preiau eu pe respectiva doamna-client! nu ca sotul ar avea vre-o problema si cade in ispita (in gand doar!), dar chiar nu-i plac femeile care se imbraca provocator, care isi trec mana prin par de 20 de ori in timpul unei intalniri!!! (pentru cine nu stie, intr-o intalnire de afaceri , intre un barbat si o femeie, daca femeia isi trece mana prin par de prea mute ori, ii transimte ceva barbatului, adika, "sunt disponibila...")
Kari
lorellay spune:
Hai ca a fost bine..aseara...
In primul rand m-am facut ca am uitat tot...si nici el nu a zis nimic, parca putin mi s-a parut a fi suparat, dar l-am luat cu povesti si vorbaraie...si o fi uitat.
Acasa totul foarte bine, normal..si seara...am zis ..hai sa....
Si totul bine...intr-un final..ca intai nu a vrut..ii e frica...(ce ti-am zis eu Marius...zice sa nu afecteze sarcina)...
Sorana 18+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
marius spune:
Esti in 18-19 saptamani sa inteleg, nu sunt medic dar pe bune nu cred sa fie probleme. Cat despre frica lui... asta e, asa traim noi cu frica de multe ori din nestiinta. Dar ne trece. Pentru voi, ca si cuplu, este relativ simplu. E un tip de treaba, are chichitele lui (cine nu le are?), este suficient "sa simta" ca totul este Ok. Daca vei fi directa cu el dar fara scene si fara subintelesuri pur si simplu un "om franc" si daca ii vei acorda tandretea necesara eu spun ca nu veti avea probleme deosebite. Asa simt eu cel putin.
Multa sanatate si sarcina usoara!
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa