Gelozia are leac?

Gelozia are leac? | Autor: lorellay

Link direct la acest mesaj

Cum o tratam?Sau cum ne comportam?
Sotul meu e gelos..fara motiv...
de ex..: ieri am plecat de la job cu 15 min mai tarziu (ca asa a venit el dupa mine) si cand am iesit soferii la poarta au facut o gluma, "ai plecat mai tarziu da recuperezi dimineatza ca si asa vii mai tarziu "....
Si dimineatza...eu grabita sa ajung....incepe...ca ce motiv am sa ma grabesc(of.in fiecare dimineatza intarzii), abea m-a pupat (el zice ca nu..si ca nu are nimic)..abea cand m-a sunat mai incolo..mi-a zis ca "ce-au zis baietii, ca am intarziat", i se pare ca acum nu le mai zic "soferii" le zic "baietii"...ma dispera ...
Il intreb de ce ma banuieste...."ce, am zis eu ca te banuiesc de ceva?"...e ironic...acum bineinteles ca e suparat pe mine!
Ma streseaza chestia asta..si nu stiu cum sa ma port...va intreb, ca daca ar fi dupa mine, imi vine sa-l sun si sa-l fac "cu ou si cu otet"..da ma gandesc sa nu fie "circ" deseara...
O sa-i treaca..da nu e prima data cand, fara nici un motiv, ma simt acuzata, prin cum imi vorbeste sau prin cum se poarta.
Nu sunt vinovata cu nimic, sunt la job de dim pana la 17, el ma duce el ma aduce, mergem acasa, sau daca e la cumparaturi, la un suc..impreuna mereu...
Cum sa ma port eu?

Sorana 18+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Plateste-i cu aceeasi moneda....si nu,nu se vindeca niciodata!
Editez:am privit pozele cu tine mireasa si ma intrebam,retoric,oare cum nu ar fi al tau sot gelos cand are o nevasta asa frumoasa la casa omului?
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Nu ma descuraja....ca nu se vindeca...
Nu ii pot plati cu aceeasi moneda, ca nu imi vine sa ma iau asa de el din senin, nu am motive...inafara de job e mereu cu mine.
CAteodata am impresia ca o face din cu totul alt motiv, frustrat de ceva, nemultumit de ceva....(si sigur e nemultumit de sex..ca la noi nu prea e acum...) si rabufneste prin ce apuca...Dar MA DERANJEAZA GROAZNIC..si nu intelege....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Sorana...hai ca facem de-un chat aici....hehehehehehehe....glumesc...

Draga mea,sunteti frumosi amandoi,plini de viata,banuiesc ca va iubiti ca nebunii...nu inteleg de unde neincrederea asta a lui vis-a-vis de tine?!Asa a fost mereu,de cand il cunosti?Nu,nu vreau sa te sperii,insa gelozia nu se vindeca...poate doar se amelioreaza...insa va exista mereu.Ce sa zic?Din experienta mea ,la mine ,treaba cu platitul cu aceeasi moneda si vorba aia "cui pe cui se scoate" a mers intotdeauna...asta nu inseamna ca e panaceu universal...cred ca cea mai in masura sa gaseasca leacul aici esti tu ,iti cunosti prea bine sotul,sti ce il doare si unde sa-l atingi.Faptul ca sunteti restanti la capitolul sex...hm...orice invat are si dezvat,insa e si asta o cauza a neincrederii lui vis-a-vis de tine...Obisnuinta e mai a dracului decat dragostea...Faptul ca petreceti 99,99% din timp impreuna...nu e nimic rau in asta.Si noi facem la fel...
Eu zic sa nu iti mai cauti cuvintele si sa nu mai fi timorata atata vreme cat nu ai nimic de explicat si nu ai gresit cu absolut nimic...Cum sa te porti?Pai atat de ferma si de serioasa incat sa-l sperii tu pe el...Bafta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

(si sigur e nemultumit de sex..ca la noi nu prea e acum...)

De ce?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Parerea mea e ca gelozia asta e "bolnava" si ca nu se vindeca. Am avut un prieten asa care pur si simplu ma scotea din minti din cauza asta. Se supara si era gelos pe cele mai stupide motive din lume. Eu cred ca in spatele acestei gelozii se ascunde altceva. O neincredere in sine, in puterea lui de a te tine langa el, o nemultumire a lui fata de el. Nu stiu daca e constientizata sau nu. Dar clar se trage de la ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisseis spune:

Eu in locul tau mi/as pune serioase semne de intrebare.Stiu din proprie experienta, cu fostul meu sotz.
Voia sa stie in fiecare minut ce fac, sa ma controleze permanent si orice as fi facut si oricum i-as fi demonstrat nu era suficient.
Degeaba incerci tu sa-i spui ca nu e nimic, ca tot n-o sa te creada.
Chestia e foarte serioasa la sotul tau. Sigur are probleme , asa fac barbatii care se simt complexati de sotzii. Undeva, personalitatea lui are hibe pe care nu i le banui.
Un sotz normal nu tzine mortzis sa te duca si sa te aduca el zilnic la/de la serviciu. Eu zic sa nu vezi in asta neaparat o dovada de iubire, ci semne de boala. Ia propune-i sa nu te mai insotzeasca la serviciu, sa vezi cum face. Parca banuiesc.
Si-apoi, intreaba-te serios: tu, personal, simti ca ai libertate individuala? Nu cumva incearca sa-ti controleze si timpul liber? si relatiile cu prietenele? colegii/colegele/rudele?
Eu n-am vazut mult timp aceste lucruri si s-a ajuns la situatii ingrozitoare. Bine ca am pus punct odata.Pacat ca dupa 10 ani de casnicie si 2 copii.
Ce vreau sa-ti spun e ca toate aceste manifestari ale sotului tau sunt semne care tie trebuie sa-ti spuan ceva.Si nu te lasa amagita ca poate doar ti se pare, etc. Ia treaba in serios sa nu se ajunga mai rau.Nu-i permite sa -ti controleze viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Marius..sex pentru ca am o placentatie joasa, deocamdata, si dr a zis sa avem grija si de aici..mie mi-e frica..si lui ii cam e.
Crisseis..dusul si adusul de la job..este pentru ca plecam impreuna la Pitesti, ma lasa pe mine apoi duce copilul la cresa..si merge si el.
Cand lucrez sambata sau duminica si iau maisna si ma duc la job e ok....
Imi vine sa-l bat...si la ora asta e inca suparat..eu l-am sunat de 2 ori, vorbeste ok..da nici eu nu zic nimic de subiect...da ma roade....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

E un om introvertit? Adica este mai retras, mai tacut de felul lui? Probabil este asa in acest caz solutiile sunt destul de simple. Se rezuma la cresterea afectivitatii din partea ta catre el. In nici un caz sa nu strigi, sa nu intorci. Vrei liniste? Este necesar sa fi calma, sa zambesti, sa-l imbraci in afectiune. Ii va da o stare de liniste si se va domoli. Evita glumele de prost gust cu aluzii sexuale sau derivate, nu zice nimeni sa-ti pui cenusa in cap aveti "o zona" mai sensibila amandoi, dar probabil tu esti mai cerebrala asa incat din 3 chei, doua sunt la tine ca sa ma exprim mai plastic.
Nu are nimic e doar intr-o zona "mai slaba".

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Gelozia nu are leac... va gasi mereu alte si alte motive sa te suspecteze
Am avut si noi cunostinte care au problema asta...

Ingrid si Cristi 5 ani si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisseis spune:

Marius, de ce spui tu ca n-are nimic sotul lui lorellay?
Mie mi se par atat de evidente aceste manifestari...si ce se ascunde in spatele lor...le cunosc foarte bine.
Nu m-ar surprinde sa stea bosumflat pana-l impaca sotia. Eventual, , pentru a-l face pe el sa se simta bine, sa recunoasca ea ca, pe undeva, el tot a avut dreptate.
Adica...ce era, dom"le, pana la urma cu soferii aia ? Sigur le-a dat ea un motiv sa-i vorbeasca asa. Si, chiar asa? unde se tot grabeste dimineata la serviciu? la vreo intalnire, ceva? Ei,vezi? Stie el ce stie,ca i-au spus lui altii(prietenii, colegii, maica-sa, etc).
E chestie care trebuie luata in serios si, important e ca ea, daca stie ca el n-are niciun motiv sa creada asta, sa nu cedeze teren. Aici nu are nicio legatura cu "mai las eu de la mine, mai lasi tu de la tine".E o problema de cuplu foarte serioasa.
Dar vorba aia: parerea mea.

Mergi la inceput