Vacanta in Turcia (7)
Raspunsuri - Pagina 18
clyo spune:
Karmen, turcii sunt slabuti la capitolul ciorbe, au numai supe creme, majoritatea ingrosate cu faina.
Corina75 spune:
Karmen, este si meniu ptr copii la Botanik, dar sincera sa fiu habar nu am cum e ptr ca Andrei al nostru papa de toate si i-am dat de la adulti.
Sunt absolut sigura ca ai sa gasesti ceva de mancare pentru copil, oferta este super variata!!! oooooof ce as mai veni si eu la Botanik, dar anul asta am avut finante doar ptr Bulgaria...plecam poimaine!
Concediu placut!
varsta Andu
felicia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karmen Felicia, cand pleci la Hotel Botanik? Am citit ce ati scris voi, dar tot imi fac griji cum o fi mancarea pentru copii mai ales, apropo, au ciorbe sau supe? Noi plecam pe 1 sept la Botanik. |
abia pe 14 sept. Asa ca te astept cu impresii
sa aveti un sejur minunat!
Corina vacanta frumoasa si tie!
maili spune:
In sfirsit m-am intors din Turcia de la Greenwood Resort din Kemer.Bine ca s-a terminat sejurul ca daca mai era o zi in plus veneam pe jos in Romania.Totul a fost minunat pina la capitolul MINCARE.Da, a fost multa si prea...TURCEASCA.Singurele chestii care le puteai minca erau baclavalele (dar si acestea erau prea dulci), pepenele, salatele de varza si de rosii si tot ce inseamna patiserie.Aveau si gratar de peste dar pestele a fost pescuit de suedezi acum 3 ani si pus la sare sau de norvegieni acum 4 ani si congelat si avea asa de multe oase incit chiar daca te incumetai sa iei o portie iti trebuiau 2 zile sa o maninci.Ce nu a lipsit a fost tocanita de ceapa cu carne de pui- carne care o alegeam sa-i dau baiatului meu de mincare-iar intr-o seara am avut gratar de ton care l-au facut sub ochii tuturor (asta ca sa ne arate ca au si peste proaspat-sic).In rest orez, vinete umplute cu orez, ardei umpluti cu orez pina si scoici am avut umplute cu orez ( sa nu uit ca era condimentat...de nu puteai sa-l maninci).Iar la capitolul salate erau multe feluri si combinatii cit mai ciudate iar sosurile acestora in afara de faptul ca aveau niste culori ingrozitoare (vernil, mov, etc.)aveau gusturi foarte ciudate sau nu aveau nici un gust. Am avut temperaturi intre 35 si 40 grade ziua iar noaptea erau cca 30 grade.Am avut aer conditionat in camera si nu am avut probleme cu caldura.Apa marii calda, limpede si linistita intr-un cuvint superba.In Kemer relieful este interesant pe o parte marea pe o parte muntele taurus, se fac excursii optionale pe munte sau in diferite puncte turistice care sunt la 200-300 km distanta...
Concluzia mea e una singura: mergeti in Turcia in lunile mai,inceputul lui iunie si in septembrie pentru a evita caldurile cele mai mari SI NUMAI DACA VA PLACE MINCAREA TURCEASCA.Un lucru e clar; nu mai calc in Turcia in concediu in viata mea.
pussi spune:
ne-am intors si noi de la DELPHIN De Luxe, Alanya... MINUNAT
Drumul de la aeroport la hotel a durat doar 1h si 1/2 cu tot cu oprire de tigara... in loc de 2 ore si.. cum am fost anuntati.
Am ajuns seara, am fost intampinati cu sampanie si marea supriza a fost ca am primit camera cu vedere la mare desi n-am platit asta.
Hotelul este cu adevarat de 5 stele, inclusiv camera si serviciile. N-o sa insist prea mult pe asta, cine e interesat poate sa ma intrebe si-i raspund cu drag.
As vrea sa ating insa un alt subiect, nu stiu daca aici e locul... dar va spun ceea ce am patit eu...Am luat bilete pe 9 nopti, a doua zi dupa ce am ajuns am cerut ghidului operatorului de turism TEZTOUR sa ne caute primul avion cu care ne putem intoarce in RO( fetele au ramas acasa si s-au imbolnavit urat de tot), 2 zile nu ne-a dat nicio varinata desi il sunam de "n" ori/zi. A patra zi, dupa ce am sunat la agentia din TM de la care am cumparat biletul, cu mii de rugaminti si interveti ne-au gasit o varinata cu aterizare pe CJ prin acelasi tur operator. Important e ca am ajuns acasa. Dar desi in loc de 9 nopti am dormit doar 4 la hotel si binenteles am beneficiat de serviciile hotelului doar 4 zile... de la hotel sau tour operator n-am primir nicio reducere in caz ca vom merge anul viitor la/prin ei... nu zic nimic de returnat sume. In plus biletul de intoarcere spre CJ. l-am platit, desi platisem unul initial de intoarcere pe TM. Concluziile le trageti voi... eu ma bucur acum ca fetele si-au revenit si sunt bine. Si nu vreau s-o luati ca si cand sunt o carcotasa(n-a fost nimeni vinovat ca eu n-am putut sa stau la hotel cat am platit sau c-a trebuit sa ma intorc cu alt avion), dar eu am tras niste concluzi din asta: voi fi mult mai atenta la alegerea destinatiei/companiei/operatorului de turism mai ales daca voi merge cu fetele... sa stiu clar ce se intampla in situatii de urgenta... eventual asigurari suplimentare, pe langa cea de 1,5%...
sper ca n-am suparat pe nimeni
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Miillyy spune:
Noi ne-am intors din Turcia pe 16 August din Lara - hotel Titanic. Il recomand din tot sufletul - aveti poze tip 'vederi" la semnatura. Totul a fost excelent - mancarea, distractia (petreceri, arificii etc), piscinele, plaja. Este un loc minunat sa mergi cu copii, singura problema din punctul nostru de vedere a fost clima - prea cald, umiditate mare.
M. si Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
lidiadanaila spune:
Pentru PUSSI vreau sa raspund in mod special !!!!Fara nici o discutie , lantul Delphin dispune de servicii bune si te fac sa te simti minunat [ eu am fost in iunie la delphinul palace din antalya ]....bine ca fetele tale sint bine si pacat ca s-a sfirsit vacanta asa repede !!!! De ce nu ti-ai facut asigurare storno ???? Eu mi-am facut si cind am fost la bulgari ....aceasta asigurare te acopera si inainte si in timpul sederii in caz ca se intimpla ceva , si nu pierzi decit 15% din valoarea biletului. !!!!
pussi spune:
lidia am facut asigurarea storno, dar acopera doar persoanele care pleaca, in cazul nostru doar eu si sotul. Dar mi-ai dat o idee, o sa ma interesez.
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
bupsy spune:
A fost cineva la robinson club pamfylia (side)? Noi mergem din 5 sept cu bebe de 1 an, si devin tot mai stresata pe masura ce se apropie data plecarii, pt ca avem cunostinte care si-au petrecut concediul in spital cu copii pt enteroviroze cu rotavirus (enteroviroza pe care am facut-o si noi sapt asta - toti 3....acasa). M-ar interesa cam ce facilitati (real, nu ce scrie in oferte) au ei pt copii de 1 an.
roxanaz spune:
Impresii despre hotel Miracle
Angelinne
Trimis la - 30/08/2008 : 00:24:04
--------------------------------------------------------------------------------
A fost cineva aici cum vi se pare acest hotel? Caut un hotel de 5 stele cu UALL !
ANDREEA GEORGIANA
Trimis la: - 31/08/2008 : 22:07:05
--------------------------------------------------------------------------------
EXECRABIL!!! Pt. cineva care iese pt. prima data din tara poate parea minunat. Singurul plus l-as da pt. dimensiunea camerelor. Si atat. Alege cu mare, mare grija o alta destinatie.Concediu placut!