Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
Originally posted by iulia83

mi s-a deschis operatia..m-am trezit de dimineata cu chilotul plin de sange...si dr mea inca nu a venit din concediu. m-am pansat eu si am pus rivanol si leocoplast dar ma cam ustura acolo. nu-mi merge liftul ca as scoate-o pe pitica un picut la plimbaceala. of

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Pai fugi la spital!!!

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Laura, Nicole Multumesc
M-am uitat pe site-uri, o sa vad ce spune si sotul si sa vorbim deja.. O sa va anunt ce am hotarat.

Simo, iti dai seama ce fericire pe noi!!! E asa placut sa iti alaptezi copilul...mai ales ca eu am si mult lapte...ar fi fost pacat sa nu ii dau san..

A fost dr la noi, a ascultat-o pe Sara la plamani, a zis ca nu are nimic, respira normal, dar mi-a recomandat sa-i fac un control la inimioara..ca el aude un suflu sistolic... Mi-a zis ca nu trebuie sa ma ingrijorez, pt ca 5 din 10 copii au acest suflu.
In rest mi-a zis ca e totul ok, starea ei de agitatie si plans este normala...sunt copii si copii.. Unii sunt mai plangaciosi, mai agitati, maio mofturosi...altii sunt mai cuminti, chiar mai puturosi.. Uite ca Sara est foarte agitata inca de cand s-a nascut.. Si imi spunea dr ca starea asta nu ii trece , pt ca asa este felul ei de a fi, mai nervoasa.. Va dati seama cum o sa fie peste 2 luni?? Cred ca va fi in stare sa-mi dea si-o palma daca nu ii dau ei ce vrea si cand vrea... Off. copil cu personalitate....manca-o-ar mama pe ea

Getutza, nu stiu pe unde a umblat sotul tau.. dar al meu a fost in fiecare zi si noapte langa mine..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Andora, pai draga vecina cand ne intersectam in parc sa ma tragi de maneca. Hai ca facem o echipa mare, o convocam si pe Simonacip si sa te tii suete... numai sa fie vremea blanda si sa ne lase pruncii, ca daca se scoala puturosii pe la 9, cand sa-i mai schimbi, cand sa le dai papa ( la mine e musai alfel umblu cu sirena dupa mine)...
Cuscra draga, fusesi la Mall inteleg, asteptam raportul cu targuielile facute si bineinteles raportul despre cuceririle lui Mateias
Noi am iesit astazi la plimbare vreo doua ore dar nu ne-am aventurat pana in parc, am descoperit o strada umbroasa si ne plimbacim cu bunica. In week-end iesim sigur cu tati in parc ca ne duce cu masina si nu mai mergem noi pe jos prin soare. Asa ca, fetele daca nu aveti alt program in week-end, va astept la o plimbarica.

Cleo mama, ca sa vezi ca nu esti singura ratacita prin cucuruz , hai sa-ti spun ce pata pe creier am eu... io cantaresc pampersul plin al Lizucai si mama ce ma bucur cand sare de 150 grame. Azi de exemplu a facut kk si pisk de toti banii, a batut propriul record... 200 grame avea pampersul... si ea avea o figura atat de mirata si nevinovata, pupa mama nasucul ei carn. Asa ca va provoc la concurs , care are cel mai kk ios bb

Fetelor, cand isi regleaza bb somnul noaptea, sa doarma si ea legat macar vreo 4 ore, Lizuca se trezeste la 1-2, apoi la 4 apoi la 6 si cu chiu cu vai reusim sa o adormim apoi pe la 7. A, sa nu uit baita i-o facem pe la 8 -8 juma si la 9 juma -10 e impachetata si nani.

pupam mamicile majoritare si burticile care au mai ramas

Elenuca mami de Lizuca
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Elenuca

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele!
Nu am mai avut timp sa intru, voi scrieti capitol dupa capitol, dar acum nu am putut sa nu intru sa-i urez bun venit pe lume lui BB DAVID de Miss Parker - sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii - tie refacere rapida si mult laptic!!!

Noi am fost azi la pediatru la controlul de o luna - avem 4950g (adica a luat in greutate 1250g) si 56 cm - a crecut 6 cm intr-o luna! - si eu ma miram de ce nu ii mai vin hainutzele si ii dau din cele pentru 3 luni...
In rest e ok, doar ne luptam in continuare cu dermatita atopica care, de cind au inceput caldurile, s-a intins pe corp si pe brate - mi-a spus sa-i dau in continuare cu crema seara, dupa baie, iar pe timpul zilei sa-i mai fac dusuri cu apa caliie, ca sa-i spal transpiratia si sa-l mai racoresc.

In rest nu prea am ce sa va spun - pe caldurile astea nici nu prea am iesit afara -stam mai mult prin casa, dar nu avem ce face...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

....din jurnalul unei mame singura acasa cu doi copii....

azi noapte a fost putin mai...altfel.... teodora a mancat la 1:30 si la 4:30, dupa care a chitzait, a miorlait, a bodoganit....pana pe la 6:15. am incercat toate metodele: din nou la san (tragea de vreo doua ori si incepea iar), pe pieptul meu (se zvarcolea de parca statea pe ace), din nou la ea in pat.... nimic nu a mers. pana la urma a adormit langa mine in pat.
dar fix cand a adormit teodora, l-am auzit pe alexandru plangand. am crezut (mai mult sperat) sa fie in somn, dar imediat a inceput sa il strige pe tati. m-am dus la el si am incercat sa il linistesc. visase ca plecase tati fara el. i-am explicat ca tati este plecat, dar vine azi. si-a amintit ca a vorbit cu el la telefon si ca i-a promis o masinutza.
dar nu a mai vrut sa doarma la el in camera, a vrut cu mami in pat.
vorba cantecului:"oooff, viatza mea..."

asa ca am stat toti trei in pat, eu la mijloc. si pana la urma a adormit si alex. dar eu nu am mai putut sa dorm. ma uitam la dreapta: teodora dormea cu manutzele in sus, ca un ingeras. ma uitam in stanga: alexandru se intinsese cat este de lung, manca-l-ar mama de baiat mare. cum sa mai dormi cu atata fericire in suflet?
si, din nou, vorba cantecului: "it's a wonderful, wonderful life..."

va pup

ps: evident ca la 7 cand a sunat ceasul eram beata de somn. si evideny ca dupa ce m-am intors acasa de la scoala, am dormit pana la 12:00.
si evident ca am un mesaj pt tati: "tati, abia te asteptam diseara acasa, toti trei ' :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Stefany ! Hai liberare! E dopul, deci nu mai ai mult ...

A propos de poezia de predat stafeta, nu stiu exact ce se scrie, m-a chinuit si pe mine talentul de dimineata, sa imi ziceti daca e buna si daca va place (cum caprarita noastra de serviciu nu e disponibila pe moment, am zis sa ii preiau din atributii)

Dragi mamici de pepenasi
Noi, mladite, mugurasi
Va predam stafeta noastra
Acum e numai a voastra

Va dorim nasteri usoare
Si-o rapida recuperare
Pepenasi grasuti, frumosi
Fara colici, sanatosi

Dupa 9 lunisoare
Odiseea noastra mare
Se incheie fericita
Si se muta ea grabita
La clubul de scutecele
V-am pupat, la revedere!

Ceva mai detaliat nu pot nici eu din lipsa de timp... ca as vrea parca sa scriu despre fiecare cate ceva, insa am un mic colicos care de dimineata sta agatat de gatul meu...

Doloress si minunea mea Patrick

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Doloress, super !!!! O iei pe urmele lui Miss! Si cleo ne-a promis ca o sa incerce sa scrie ceva, asa ca poate continua de unde ai terminat tu.. Nu-i asa cleo???

DanaH Ce frumoasa-i viata, nu?? Cateodata si mie mi se pare ca nu mai rezist plansetelor Sarei, dar cand imi zambeste imi dau seama ca sunt cea mai fericita mamica !! Mi-ai facut pofta de un bebe2..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Doloress

Stefany ! Hai liberare! E dopul, deci nu mai ai mult ...

A propos de poezia de predat stafeta, nu stiu exact ce se scrie, m-a chinuit si pe mine talentul de dimineata, sa imi ziceti daca e buna si daca va place (cum caprarita noastra de serviciu nu e disponibila pe moment, am zis sa ii preiau din atributii)

Dragi mamici de pepenasi
Noi, mladite, mugurasi
Va predam stafeta noastra
Acum e numai a voastra

Va dorim nasteri usoare
Si-o rapida recuperare
Pepenasi grasuti, frumosi
Fara colici, sanatosi

Dupa 9 lunisoare
Odiseea noastra mare
Se incheie fericita
Si se muta ea grabita
La clubul de scutecele
V-am pupat, la revedere!

Ceva mai detaliat nu pot nici eu din lipsa de timp... ca as vrea parca sa scriu despre fiecare cate ceva, insa am un mic colicos care de dimineata sta agatat de gatul meu...

Povestea nasterii

Mie imi place!
Foarte frumu!
Fetelor chiar va invidiez ca aveti timp si de chestii artistice... eu una, sunt din alt film. Nici povestea nasterii nu apuc sa o termin... Poate cand o face fata 1 an

Mie mi-a zis Iuby azi ca pe la mijlocul lui august pleaca in germania, ceea ce m-a bulversat total... ce ma fac cu botezul???? Eu sunt o puturoasa. Mai puturoasa decat potoroasa lui cleo! Nici dosarul de alocatie nu l-am depus, nici de botez nu m-am ocupat. Speram ca plecarea lui Iuby in Germania sa fie acum in iulie si sa am eu timp sa ma ocup de organizari (de la mama de acasa bineinteles)................. Nu stiu cum faceti voi sa va descurcati...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!!
am urmarit cu sufletul la gura saga cu bebe David de Miss P.. mai ce mai aventura. Bine ca s-a terminat totul cu bine.

Miss P felicitari si recuperare rapida si speram sa vina lapticul cat mai repede. David bine ai venit pe lume!!

Stefany suntem pe baricade cu galeria pentru tine: nastere usoara si tie si celor care au mai ramas 2in1..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

DanaH tare frumos ai scris! Intr-adevar e greut, dar e asa frumos sa fii mama! Imi amintesi de o prietena care si-a luat casa cu n-spe camere si are doi copii dar dorm toti patru in acelai pat desi fiecare copil are camera lui

Leeloo felicitari pentru bebe grasunel si maricel !

Elenuca la concursul tau, Patrick ocupa primul loc din coada, ca face la 3-4 zile, cateodata face niste bilute mici, mici ca nu stiu ce sa ma mai fac cu el...

Fecian chestii transparente am avut asa vreo saptamana-doua chiar. Dar au trecut si alea, dupa vreo 6 saptamani am ramas fara nimic. Felicitari pentru pufarina, ca a luat frumos in greutateSi eu abia astept sa merg la cantarit, il simt ca s-a ingrasat bine. Aseara m-a terminat a mancat 120-130 ml la o masa, cateodata la 2 ore! E asa un fomist cum nu va puteti inchipui parca vrea acuma sa recupereze toata diferenta.

Iulia cum ti s-a desfacut operatia? Eu cred ca ar trebui sa mergi la spital, nu cred ca e de joaca cu plaga deschisa asa!

Cleo multumim ca ne tii la curent despre Miss!

Alina Ylari imi pare bine ca va place poezia mea! Ylari, mai am timp ca e mama la mine, ca de la 1 august cand pleaca cred ca am sa intru mai rarut. Cum pleaca Iuby si te lasa cu dusmanul singura?

Povestea nasterii

Mergi la inceput