Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 12
stefany_p spune:
pai scri-o tu Cleo..oricum le stii bine pe fete, stii ce-a fost pe-aici cam toata perioada....si scrii asa frumos, de mana, caligrafic...![]()
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by stefany_p
pai scri-o tu Cleo..oricum le stii bine pe fete, stii ce-a fost pe-aici cam toata perioada....si scrii asa frumos, de mana, caligrafic...
nu iti bate joc de mine, is injinera!!! numai calc. vad, si in varful dejetelor am numai taste.
Gluma, gluma, azi am examen la master-oral....dar imi aduc aminte un ex. de trim. trecut unde o trebuit sa scriem. Pe foaie, cu pixu! dupa ani de zile de tastat....ma durea mana de la 2 pajini de scris.
Ia zi, gabitzam, cum ar fi sa te pun sa scrii cod pe hartie?? (hai, ca te iert, accept si pseudocod si daca uiti ; nu ma supar.)
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra povestea nashterii
Reallaura spune:
Alina_anto. pentru marian mocanu, vezi si aici! sunt si eu pe la sectiunea corporate :)Vezi ca are si sectiune wedding. E mai misto siteul asta
http://www.flickr.com/photos/22901441@N04/
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Alysh spune:
Ce fac frumuselele mamici si gravidutze (cate au mai ramas?)
Eu azi mi-am facut de cap
am fost in Platza Militari si mi-am luat rochita si sandale de botez. Am stat juma de zi la shopping cu surioara mea. Si m-am intalnit si cu Simona de la care imi cer scuze ca n-am putut sa stau de vorba dar aveam o urgenta chiar atunci
.
N-am gasit la Guara, mi-am luat de la Zara o rochita simpla neagra cu niste pietricele la baza gatului, am sa fac poze la botez si o s-o vedeti. Nu e ceva spectaculos dar imi placea mult cum venea pe mine.
Acum imi plesnesc sanii pt ca am sarit peste alaptarea de ora 13 si nu mai pot de durere....oricum mi-a fost un dor nebun de bebe , abia asteptam sa ajung acasa. La un moment dat parca nu ma mai puteam bucura de shopping-ul ala, aveam o neliniste in sufletel..of, of, dragostea lui mami
Alina cu iubirea noastra, Vlad
iulia83 spune:
mi s-a deschis operatia..m-am trezit de dimineata cu chilotul plin de sange...si dr mea inca nu a venit din concediu. m-am pansat eu si am pus rivanol si leocoplast dar ma cam ustura acolo. nu-mi merge liftul ca as scoate-o pe pitica un picut la plimbaceala. of
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana

gabitzam spune:
Iulia, dar cat ai sa poti sta asa??? Pune betadina, parca cu asa ceva ne facea toaleta la spital la operatie.
Cleo, ce e aia scris pe hartie? Mi-e mi s-a deformat, nu mai stiu cum sa scriu. Cu pixu' mai fac doar sudoku.
Anca, eu diluez ColicBaby cu putin lapte de la san.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
fecian spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Fecian, felicitari pt greutate, e foarte bine+ 700 gr...Ce ti-as spus medicul despre pielicica lui bb? Ai intrebat?
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Simona inca nu am intrebat ca nu am fost la doctor. Am fost la un centru, sa ii zic asa, unde o data pe saptamana, miercuri intre 12 si 1, poti sa iti cantaresti copilul si o data pe luna il si masoara. Aici se tin toate dosarele cu evolutia copiilor(dosare care urmaresc evolutia lui pana la varsta de 21 de ani), iar persoana care e acolo nu face altceva decat sa masoare si sa cantareasca...atat. Abia luni avem intalnire cu pediatrul, sa vedem el ce zice. Oricum am vazut ca daca ii e caldutz, pielea revine la culoarea alba..insa daca e nervos si plange sau ii e frig, imediat se face pielea marmorata... O sa vedem luni daca avem de ce sa ne facem griji.
Edvin
de socrate la cat mai multe lunitze, sa cresteti mari si sanatosi..iar mami tau sa se bucure de tine in fiecare clipa
Legat de lohii, cum iti dai seama daca mai ai sau nu
. Ca de acum 2 zile parca e ceva transparent sa zic asa...dar nu prea mult si nici prea des. Pana acu doua zile am avut o gramada...deja nu stiam daca se va termina o data. Stiu ca intrebarea e cam de kko dar...
nu ma duce capul sa imi dau seama singuraVad ca si Gabriel a inceput sa se agite foarte tare la san, parca zici ca l-ai picat cu ceara. Dupa ceva timp se linisteste si apuca sanul cu pofta zici ca vrea sa il inghita..Cand are aer in stomacel am vazut ca iara face scandal...Cum ii scot aerul se linisteste si se apuca din nou de papat...Dar cand se satura devine iarasi nervos si incepe sa ma bata si sa se rasuceasca...atunci, dupa parerea mea, vrea numai sa se recomforteze si sa doarma, nu mai vrea papica si il enerveaza.Ii dau suzeta si se inisteste imediat..
Acum depinde de la caz la caz, ca nici el nu face tot timpul asa, dar de cele mai multe ori reusesc sa ghicesc ce vrea.
Getutza
daca Bogdanel se satura de la un singur san nu te agita...inseamna ca atat ii e nevoie. Gandeste-te poate ti s-a marit productia si el isi ia numai cat are nevoie. Si Gabitza a facut la fel cateva zile de nu papa decat 5 minute(el care de obicei papa 20 de minute)si adormea imediat. Acum vad ca a revenit..Ce sa zic, bafta multa cu Bogdanel si rabdare si mai multa
. Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina
Simplicity is the key to excellency
simonacip spune:
quote:
hello...deci incepem sa numaram..40+1 ..sa vedem la cat ajungem...m-am uitat pe furis sa vad cum arata bb capos de ancaurn, ca nici el nu s-a dat usor scos
saracuta Miss, multe mai trage si tare ma gandesc cu groaza c-o urmez...
Cleo, nush daca-s ultima da m-am aprovizionat cu carpa de praf, mop..sa las curat la odisee
simonacip...mey, tu ar trebui sa fii interzisa ca arati asa dupa doua nasteri...daaa???lasa balenele sa se exprime
mai voiam sa zic ceva dar am uitat..mai viu io
Hiiiii, cit esti de draaaaguuutzaaa..Merci pentru aprecieri, dar sa stii ca nu-s bine nici pe departe, oricum mi-a facut placere complimentul...Ptiuu
Si lasa, ca nu trebuie sa ramii ultima de la odisee, ca scoatem agitatele pt tine

Cleo, chiar ai examen??Pai bafta atunci, si scrie si poezia respectiva, ca inginera sau nu vad ca te pricepi...Doar tot la taste o scrii
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
stefany_p spune:
intrebare:
mucii aia alb-galbui de pe hartia igienica sunt vreun semn sau sunt pusi acolo doar ca sa fie scarbosi?
Iulia...nu mai bine mergi pana la spital? ai grija de tine
Cleo...multa bafta la examen..
Simona, cu placere dar nu e compliment (ca-s mai a dreacului de felul meu
), zic numai ce vad...
alina_anto spune:
quote:
intrebare:
mucii aia alb-galbui de pe hartia igienica sunt vreun semn sau sunt pusi acolo doar ca sa fie scarbosi?
Iulia...nu mai bine mergi pana la spital? ai grija de tine
Cleo...multa bafta la examen..
Simona, cu placere dar nu e compliment (ca-s mai a dreacului de felul meu), zic numai ce vad...
Draga mea, eu zic sa te pregatesti...vine bebe!!!! Mucii aceia scarbosi =....dopul... asa ca

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!