Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 11
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Nicole1980
Cleo , Laura, Gabitza , Simoncip– multumesc mult de sfaturi, o sa le incercam pe rand. La fundulet il spal si eu la fiecare kk, insa asistenta mi-a zis ca am mancat smantana si de aceea s-a inrosit. Iar de alaptat noi numai in pat papam, el jumatate ridicat pe perna si eu pe o parte langa el. In sezut nu stau ca mi-e teama de taietura mea.
La cate zile putem sta normal pe scaun ? Eu ma spal destul de des si schimb frecvent tampoanele de vata , insa am impresia ca in permanenta este mediu umed, datorita caldurii
Miss – suntem alaturi de tine cu sufletul. Te pupam .Uite pt curaj
Cleo – tu stai destul de aproape , dc stai in Berceni. Eu stau langa City Mall. Imi recomanzi si mie un dr de fam pt bebe, din zona ? Dr unde mergem la control va fi neonatologul din spital, o tanti foarte draguta, insa am dori sa ne inscriem cat mai repede si la un dr de fam.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
io am stat pe colac cateva zile. Am spart unu...si apoi am mai primit unu mai serios. Mai bine o fo dupa 5-6 zile, cand am scos firele. Chiar dr radea : "doamna, mi se pare mie, sau nu mergeti prea comoda".
Desi am nascut acu 7 sapt aproape...inca ma jeneaza taietura. Si mai am si lohii, 1-2 ori pe zi. Miine merg la control.
despre doftor de fam.- din pacate nu am ce sa iti recomand. Adica io o sa inscriu la dr mea de famelie, dar nu am testat-o ca pediatru - avem card Kid medicover.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra povestea nashterii
Getutza81 spune:
Noi am fost la maicamea, cateva zile... nu asa am vrut, nu am planuit, dar asa sa intamplat... a fost bine, ca ma mai ajutat, am putut si eu sa mai fac altceva...
Avem probleme cu mancatul, de ceva vreme... parca vam mai spus eu... si cu kk... Alina Anto, parca tu ziceai ca ai avut un dr care va ajutat cu constipatia, poate imi spui si mie cum... Nu tiam spus, dar scortisoara ta semana tare mult cu bogdanelul meu...sotu a spus ca el nu a fo in bucvuresti
...
Nu vrea sa manance de la san, parcal tai cand i pun sanul in gurita...nu stiam ce sa mai fac cu el... numai ceai vroia... a mancat un bibe de 250 ml in 2 ture.... dimineata si seara, si noaptea nu sa trezit... eram disperata....mam muls si din bibe a vrut si laptele meu, dintro inghititura.... prima data am muls 80 ml, si mai era dar ea el flamand, si a doua oara 100 ml...la papat pe tot... si san nu mai vroia deloc, se zvarcoleste, trage de el, sil scoate, urla... asa mai face si acum, dar mult mai rar... si am observat... sa si puturosit, si la maicamea e ea, mai e nepotica mea, fratii mei, multa lume, toata lumea vb, televizorul merge, agitatie mare.... si de aia nu manca... apoi si nepotica mea tot calare pe noi, sa agitat... oricum facea asa si inainte, dar cat am stat acolo, muuuult mai agravat era... acuma nui mai dau bibe deloc, nici ceai... si parca mananca mai bine... el transpira si foarte mult, de 2 sapt nu a mai pus nici un gram, are tot 5 kg... deja e cam putin... nu stiu ce sa fac... mie frica sa numi slabeasca... si caldura asta, mama masii... Azi a mancat 3 mese, dar doar de la un san... el de obicei manca din amandoi... deci pot sa spun ca mesele astea au fo de fapt juma de masa...am primit si filmarea de la botez, e super dulcic puiutu meu.. urla, revin
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
ancaurn spune:
Gabitza, am fost si-am luat colic baby. Acum am o alta problema. Pe cutie scrie ca trebuie dizolvati 5 ml de sirop in apa sau ceai. Dar Dragos nu bea apa sau ceai. Doar san. Hai si fix doua inghitituri de apa ce le-a luat azi afara ca era cald. Cum sa i-l dau? Sa incerc nediluat, cu lingurita? n-o sa-i faca mai rau? Tu cum il administrezi?
Miss curaj, suntem toate alaturi de tine si-ti tinem pumnii sa treaca repede primele zile care sunt mai grele. Refacere usoara! 
Poze
http://s198.photobucket.com/albums/aa159/ancaurn_bm/DRAGOS/]DRAGOS-poze[/url]
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)
cleo78 spune:
getutza, asta cu agitatul de catre lume....si noi o patim. Io ma mai feresc de multi musafiri, care toti vor sa o ia in brate, sa o traga de picioare, etc. Mai nou socru meu vrea sa o sperie cand sughite! Si dupa aia ma piseaza "da ce are, da e normal? da fa-i ceva." Data viitoare il dau afara, ca sa fac shi io ceva
.
lenevitul de la bibe...cam asha e. Multa lume se plange. Noaptea mananca la san? ca de obicei noaptea creshte productia de lapte, si el adormit suge si in somn si nu isi da seama.
si mai vb fetele de senzatia de foame+ vreau ceva dulce. Cred ca e de la oboseala si tensiune. Cateodata simt ca vine o cadere de glicemie ![]()
o
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
fecian spune:
Am venit si noi de la cantareala.
Avem la o luna 4kg in cap
. Deci am crescut de la 3300 la 4kg cam 700 de grame. E foarte bine...sunt mai mult decat multumita.
Avand in vedere cat de agitat a fost zilele astea ma asteptam sa nu fi pus nimic pe el.
Acum a papat, si l-am lasat sa se joace..Intinde manutzele catre jucarii sa le faca sa scoata sunete.Tare fain a fost cand a descoperit ca poate sa faca asta doar cand le atinge
.
Incepe sa fie un smecheras si jumatate, puiucul lu mami.
Fug ca urla...Revin mai incolo.
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina
Simplicity is the key to excellency
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by Getutza81
Noi am fost la maicamea, cateva zile... nu asa am vrut, nu am planuit, dar asa sa intamplat... a fost bine, ca ma mai ajutat, am putut si eu sa mai fac altceva...
Avem probleme cu mancatul, de ceva vreme... parca vam mai spus eu... si cu kk... Alina Anto, parca tu ziceai ca ai avut un dr care va ajutat cu constipatia, poate imi spui si mie cum... Nu tiam spus, dar scortisoara ta semana tare mult cu bogdanelul meu...sotu a spus ca el nu a fo in bucvuresti...
Nu vrea sa manance de la san, parcal tai cand i pun sanul in gurita...nu stiam ce sa mai fac cu el... numai ceai vroia... a mancat un bibe de 250 ml in 2 ture.... dimineata si seara, si noaptea nu sa trezit... eram disperata....mam muls si din bibe a vrut si laptele meu, dintro inghititura.... prima data am muls 80 ml, si mai era dar ea el flamand, si a doua oara 100 ml...la papat pe tot... si san nu mai vroia deloc, se zvarcoleste, trage de el, sil scoate, urla... asa mai face si acum, dar mult mai rar... si am observat... sa si puturosit, si la maicamea e ea, mai e nepotica mea, fratii mei, multa lume, toata lumea vb, televizorul merge, agitatie mare.... si de aia nu manca... apoi si nepotica mea tot calare pe noi, sa agitat... oricum facea asa si inainte, dar cat am stat acolo, muuuult mai agravat era... acuma nui mai dau bibe deloc, nici ceai... si parca mananca mai bine... el transpira si foarte mult, de 2 sapt nu a mai pus nici un gram, are tot 5 kg... deja e cam putin... nu stiu ce sa fac... mie frica sa numi slabeasca... si caldura asta, mama masii... Azi a mancat 3 mese, dar doar de la un san... el de obicei manca din amandoi... deci pot sa spun ca mesele astea au fo de fapt juma de masa...am primit si filmarea de la botez, e super dulcic puiutu meu.. urla, revin
===============
Getamami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Getutza, eu pt constipatie i-am dat Milchzucker, de la Humana. Ii puneam in laptele de la biberon (ea manca atunci biberon..) o lingurita de lapte din asta, de la Humana, de 2 ori pe zi - dimineata si seara. In nici 2 zile s-a reglat. Apoi eu am inceput s-o alaptez mai bine, asa ca nu a mai trebuit sa-i dau lapte la bib, deci i-am dat Milchzucker doar 3 zile.
Intreaba-ti dr daca poti sa-i dai in ceai..pt ca tu nu-i dai si bib cu formula... Oricum, eu m-am bucurat enorm pt ca am scapat de supozitor si termometru....
Succes si sanatate!!

Aaaa, ati fost foarte frumosi la botez!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
simonacip spune:
Nicole, poti sa stai un fund in functie de cum te simti tu, adica daca ti-e ok, poti sta si dupa prima saptamina, daca nu...mai astepti.
Cleo, cu dulciurile cred ca da si de la oboseala si de la interdictie
ca daca n-ar ingrasa pe cuvint daca m-as agita atita sa maninc
SI multumim de informatiile de la Miss...Draga de ea, abia o asteptam toate cu povestea nasterii...
Daviduc frumos care seamana cu mami lui
Alina_anto, bravo ca ati revenit iar la obiceiuri bune, cred ca sunteti tare fericite acum, amindoua.
Fecian, felicitari pt greutate, e foarte bine+ 700 gr...Ce ti-as spus medicul despre pielicica lui bb? Ai intrebat?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
stefany_p spune:
hello...deci incepem sa numaram..40+1 ..sa vedem la cat ajungem...m-am uitat pe furis sa vad cum arata bb capos de ancaurn, ca nici el nu s-a dat usor scos
saracuta Miss, multe mai trage si tare ma gandesc cu groaza c-o urmez...
Cleo, nush daca-s ultima da m-am aprovizionat cu carpa de praf, mop..sa las curat la odisee
simonacip...mey, tu ar trebui sa fii interzisa ca arati asa dupa doua nasteri...daaa???lasa balenele sa se exprime
mai voiam sa zic ceva dar am uitat..mai viu io
Reallaura spune:
Alina_antoeu pot sa-ti recomand doi fotografi -unul il stiu eu, unul recomandat si mie de altcineva, dar cred ca sunt scumpici amandoi.
iti dau link-urile:
http://www.marianmocanu.ro/ - asta il stiu eu, lucram cu el la firma pentru diverse...
http://www.photoone.ro/
si fotograful de la nunta finilor e super, le-a facut super poze, dar, din pacate tr adus din constanta...
MA bucur ca sunteti bine tu si Sara si ati intrat pe fagas normal..
s-o tineti tot asa
Stefany_p, tu ai ramas 

Haideti fetele cu galeria pentru ultimele gravidute de la odiseea noastra!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by stefany_p
hello...deci incepem sa numaram..40+1 ..sa vedem la cat ajungem...m-am uitat pe furis sa vad cum arata bb capos de ancaurn, ca nici el nu s-a dat usor scos
saracuta Miss, multe mai trage si tare ma gandesc cu groaza c-o urmez...
Cleo, nush daca-s ultima da m-am aprovizionat cu carpa de praf, mop..sa las curat la odisee
simonacip...mey, tu ar trebui sa fii interzisa ca arati asa dupa doua nasteri...daaa???lasa balenele sa se exprime
mai voiam sa zic ceva dar am uitat..mai viu io
dada, tu mai esti!!! am vb de asta si cu MissP!
Ar mai fi si puputi+maitreyi, dar e posibil ea sa fi nascut si sa nu mai apuce sa intre...
pana atunci, cine ne scrie poezia de transmis stafeta?
Voi incerca io sa scriu ceva!! daca imi iese....ar fi o treaba. Si daca ma lasa fifitsa.
o
soarele din viatsa noastra povestea nashterii