Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nicole, masajul se face trecind cu degetul usor din coltul intern al ochiului in jos, de-a lungul nasucului.
Am scris si eu la un mom dat ca ma omoara spatele, uneori nu mai pot sa-l ridic din patut,,,
la popo il dau cu nivea cu oxid de zinc si lanolina. E super.
nu are nici o roseata, nimic...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alina_anto ce face Sara?

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nicole, pentru funduletz poti folosi Bepanthene, sau o crema pe baza de oxid de zinc, sau Cutaden.

Of, Felicia se reface greu dupa cezariana :( Si mie mi-a venit greu lapticul dupa cezariana, trebuie stimulat sanul, pus bebe sa traga. Stiu ca acolo conditiile sunt cu totul si cu totul altele decat la noi in spitale, stiu ca o sa le fie bine. Daca vorbesti cu ea, Cleo, spune-i ca ne gandim toate la ea.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

off, biata Miss...in spatele mesajului vad asa o neputintza si o deprimare, cum era Sis dupa nastere.Sper sa nu fi asa, abia astept sa vina sa ne povesteasca.

Iulia, nu stiu ce sa zic, eu n-am dat niciunuia fenobarbital..Si mi se pare cam mult pt un bb mic sa-l sedezi deja..nu exista alta solutie?

Nicole, bepanthen e f. bun pt funduletz..si incearca sa-l speli mereu dupa kkuta...Dr de fam poate fi separat de pediatru...din cite stiu eu, nu e o regula.Iar spatele...da, e din cauza alaptarii, Cleo ti-a spus alte metode pt alaptat. Perna e chiar o solutie buna, ca nu mai transpira ca atunci cind il tii direct pe mina, eu ridic perna sus si bb sta direct pe ea...La fel, alaptatul in pat e super, plus ca mai dormi si tu o tirica

Fetele, azi in Mall m-am intilnit cu AlyshDin pacate n-am avut aparatul la mine, sa intregim albumul cu poze de la intilniri...Ooof, poate next time...N-am reusit sa stam foarte mult, dar mi-a parut bine de revedere...(Alyshuca)

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Alina_anto ce face Sara?

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Suntem bine, asteptam vizita dr...Chiar cand ai trimis mesajul am vrut sa scriu ceva, dar am renuntat pt ca o alaptam pe Sara. Nu pot sa-ti spun ce bucurie am simtit cand am alaptat-o dupa atatea zile de pauza... Eram asa fericite!!!!! Acum a adormit la pieptul meu si rade, draga mea.

Abia astept sa facem botezul! Mai e putin,.. 2 saptamani si 3 zile..
Voi stiti un fotograf bun?? As putea sa caut pe net, dar as dori pe cineva cu recomandare. Asa ca daca aveti pe cineva, va rog sa-mi spuneti...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Am sunat pe MissP!!!

am vb cu ea, e mai bine, ieri a fo o zi crunta, dupa un travaliu lung si obositor, bebe nu voia sa coboare, era pozitionat shui cu capul, in loc sa fie pe col, sa ajute la dilatatie, el statea pe langa vezica....
Ce a fo super: dr romanca care a descoperit-o in spital a facut tura dubla sa stea cu ea!!! Jos palaria, da?
Azi s-a dat jos din pat, incepe sa mearga, dupa amiaza vine o asistenta sa o ajute sa alapteze. Inca nu are nik laptik, dar spera sa vina.
Ieri a fo tati de paza langa bebe, sa il schimbe, sa il stearga, ca mai scuipa din lichidul amniotic. Si nu i-au dat nimik sa manance, inca, a slabit bebe cam 100gr, dar nu e grav, fiind un bebe mare.

E fericita, zice ca are un bebe frumos, din graba insa nu au apucat sa ia nici aparat foto, nik.

Ne pupa pe toate, si a cerut informatii: "CINE E URMATOAREA???"

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

acum am alt stres: Magnetism79 , ce faci? cum te descurci?

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Cleo , Laura, Gabitza , Simoncip– multumesc mult de sfaturi, o sa le incercam pe rand. La fundulet il spal si eu la fiecare kk, insa asistenta mi-a zis ca am mancat smantana si de aceea s-a inrosit. Iar de alaptat noi numai in pat papam, el jumatate ridicat pe perna si eu pe o parte langa el. In sezut nu stau ca mi-e teama de taietura mea.

La cate zile putem sta normal pe scaun ? Eu ma spal destul de des si schimb frecvent tampoanele de vata , insa am impresia ca in permanenta este mediu umed, datorita caldurii

Miss – suntem alaturi de tine cu sufletul. Te pupam . Uite pt curaj

Cleo – tu stai destul de aproape , dc stai in Berceni. Eu stau langa City Mall. Imi recomanzi si mie un dr de fam pt bebe, din zona ? Dr unde mergem la control va fi neonatologul din spital, o tanti foarte draguta, insa am dori sa ne inscriem cat mai repede si la un dr de fam.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
Originally posted by cleo78

Am sunat pe MissP!!!

am vb cu ea, e mai bine, ieri a fo o zi crunta, dupa un travaliu lung si obositor, bebe nu voia sa coboare, era pozitionat shui cu capul, in loc sa fie pe col, sa ajute la dilatatie, el statea pe langa vezica....
Ce a fo super: dr romanca care a descoperit-o in spital a facut tura dubla sa stea cu ea!!! Jos palaria, da?
Azi s-a dat jos din pat, incepe sa mearga, dupa amiaza vine o asistenta sa o ajute sa alapteze. Inca nu are nik laptik, dar spera sa vina.
Ieri a fo tati de paza langa bebe, sa il schimbe, sa il stearga, ca mai scuipa din lichidul amniotic. Si nu i-au dat nimik sa manance, inca, a slabit bebe cam 100gr, dar nu e grav, fiind un bebe mare.

E fericita, zice ca are un bebe frumos, din graba insa nu au apucat sa ia nici aparat foto, nik.

Ne pupa pe toate, si a cerut informatii: "CINE E URMATOAREA???"

povestea nashterii

Cleo tu ai reusit sa o suni???
Eu nu reusesc deloc..Am trimis un sms se pare ca nici pe ala nu l-a primit...
Poti sa imi redai nr de telefon? Ca poate l-am scris gresit...cine stie. Saru'mana!

Noi ne confruntam cu colici crunte, abia de a reusit sa doarma ursuletzul...off cand il vad cum se chinuie ma doare sufletul.
Oare cat timp o sa mai tina astea? Ca ni s-a cam luat de toanele colicilor.

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

quote:
Originally posted by Reallaura

Alina_anto ce face Sara?

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Suntem bine, asteptam vizita dr...Chiar cand ai trimis mesajul am vrut sa scriu ceva, dar am renuntat pt ca o alaptam pe Sara. Nu pot sa-ti spun ce bucurie am simtit cand am alaptat-o dupa atatea zile de pauza... Eram asa fericite!!!!! Acum a adormit la pieptul meu si rade, draga mea.

Abia astept sa facem botezul! Mai e putin,.. 2 saptamani si 3 zile..
Voi stiti un fotograf bun?? As putea sa caut pe net, dar as dori pe cineva cu recomandare. Asa ca daca aveti pe cineva, va rog sa-mi spuneti...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Alina-anto incearca aici http://www.video-foto.ro/
Noi am vrut sa ii luam la nunta dar nu aveau liber. I-a avut un coleg la botez si i-au iesit niste poze super si o filmare net superioara. A doua poza de pe site este de la botezul lor.
Am vorbit si noi cu ei, au niste albume super.
O sa-i sun si eu pt botez, sper sa fie liberi.
Unde faceti botezul?
Mai vreau si eu idei , k noi cautam in disperare, dar nu gasim nimic care sa ne placa.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput