Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 3
vias spune:
mor de cald....nu mai pot!!!!!!!!!!!!
..in toate colturile casei este ca in iad de caldura..
...cie mai face dusuri reci?????????...ca eu le-am pierdut nr/zi......
Cami 36s+, cu ??????????
pustai
turturica spune:
Buna fetelor, mai intru si eu prin zona, desi n-am mai intrat de ceva capitole.
Vad ca au aparut bebei noi: diana si roxana sa va traiasca micutii si sa creasca mari si sanatosi
anaxena, bine ai revenit, astept si eu pozele cu maria si povestea nasterii. Vad ca fetele ti-au dat deja sfaturi legat de alaptat, sper sa se rezolve problema cu sfircurile.
vicky, vazut c-ai intrebat de mine, mersi. N-am mai apucat sa intru in zilele astea, dar vad ca esti tot 2in1, nu se grabeste maya deloc. Mama ta e tot la tine? Cit timp sta?
biri, mada, criminale povestile voastre cu soacre/mame. Si la mine vine soacra-mea pentru o luna dupa ce nasc, dup-aia mama inca vreo luna, sper sa ne intelegem si sa n-am parte de discutii cu ele. Nici nu stiu la ce sa ma astept, insa sper sa lase dupa mine
kimmy, tecky vad ca si voi sinteti in asteptare, chiar putin mai aveti. Sinteti pregatite cu toate, bagaj de spital, etc?
bubu, tu cum mai esti? SI tu mai ai putin.
Fetelor, eu am redus in sfirsit programul de lucru, vorbit cu doctorul, asa ca acuma lucrez doar cu 50%. Ceea ce inseamna ca de-acuma jumate de zi sint acasa, de-abia astept sa ma rasfat.
Azi e ziua in care merg doar dupa masa la birou, asa ca in dimineata asta sint prin zona.
Deci mai revin.
32+
M&M spune:
Marina, multumesc. La Mobexpert am fost si noi si nu ma gasit nimic care sa imi placa...LA Elvira, din pacate nu am ajuns...
Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel
AMR 55 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
marimar spune:
ANAXENA, FELICITARI PT BEBE MARIA!!
Despre sini si lapte, asculta de Biri.
Acum ai furia laptelui:
Te calmeaza si
-frunzele de varza zdrobite putin si apoi puse in sutien, schimbate cind se inmoaie
- dusurile caldute, masat sinii sub dus si mulsi putin
-pune laptic de la tine pe sfircuri si stai cu ele la aer
-mulge-te, cu sau fara pompa, cu mina si pune lapticul la frigider sau congelator
- pune si copilul sa suga macar 1-2 ori pe zi cite 15 minute macar ca sa nu piarda contactul cu sinul
Mada, Biri,, am patit-o si eu asa de rau cu soacra-mea la primul copil incit acum cu 3 copii nu ma speriu sa ma descurc singura sau cu sotul. In caz de urgenta copiii se pot lasa cu o baby-sitter, o vecina pt cit nasti ( oamenii sint foarte draguti si saritori in asemenea cazuri) sau chiar cu sotul la o adica...
DAR, asta e, acum e prea tirziu, sfatul meu : IGNORATI, IGNORATI, IGNORATI !!
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Kimmy spune:
Turtu chiar ca e ultima suta de metri...care si ea pare foarte lunga .Bagajul e gata de vreo doua saptamani,il mai desfac,ma mai uit,mai triez,mai pun cate ceva,si tot asa,ca deh...ma plictisesc
Tecky am reusit si eu sa vad pozele cu cercelusii,su foarte frumosi.Printesa mea inca nu are,dar am dat sfaturi pretioase pentru tati si matusa,asa ca dupa ce se naste o sa aiba si ea
Camy camera mea e destul de racoroasa pana dupa-masa,ca nu bate deloc soarele,dar dupa aceea sa te tii!
Azi sper sa se rezolve si sa vina administratorul asta batut in cap sa-mi arate care e boxa noastra de la subsol ca nu mai incap de genti si geamantane.Am triat tot si vreau sa le depozitez acolo daca tot nu le folosesc momentan.
Kimmy39+Timeea Kristina AMR 5 zile
turturica spune:
kimmy, doar 5 zile mai ai? Eu mi-am facut socoteala si mai am 53. Da' inca nu ma grabesc, mai am trebi de rezolvat.
biri, marimar, flo, bagat si eu la cap sfaturile voastre legate de alaptat, ma gindeam sa mi le salvez pe vreundeva, dar cred ca pe-atunci n-o sa mai am vreme/energie de cautat documente in calculator, sper sa tin minte ce trebe facut. Si sper sa intrati in continuare, mamicile cu experienta, dupa ce nasteti sa neu mai ajutati cu sfaturi.
tecky, unde sint pozele tale cu cercelusii? Ca pe picassa nu te-am vazut.
Vazut si albume noi de diarux si marina, sinteti niste frumoase amindoua si nu v-ati ingrasat deloc in sarcina asta, doar burta e de voi.
Vad ca va plingeti de caldura, si pe la noi au fost niste zile criminale cu canicula, insa acuma parca s-a mai racorit o idee, cica o sa avem maxime "doar" de 27 de grade. Suficiente, zic eu.
Hai ca ma duc sa-mi fac cafeluta. Ce bine e acasa!!!!!
32+
Tecky spune:
Ma bucur ca v-au placut cercelusii Ralucai,toate perechile sunt la fel doar ca difera culoarea pietricelelor sau culoarea aurului.Nici eu nu ma asteptam sa primeasca atatea perechi.
Caprioara in spital am sa ii pun cercelusii din aur galben cu pietre albe si roz ca sunt o idee mai micuti decat celelalte perechi.Sper sa gasesti si tu ceva care sa-ti placa.
Flo iti multumesc mult ca m-ai lamurit cu mancarea in spital.
Kimmy ce scump e sotul tau.Are si el emotii cand vede ca mai ai putin.
Mada cred ca la tine starea de plictiseala se datoreaza faptului ca nu mai ai rabdare sa o tii in brate pe Amira.
Turturica eu am bagajul facut de acum o luna doar ca acum l-am pus langa usa de la intrare ca sa nu il uit si kitul cu celulele stem sunt la sotul in portbagajul masinii.Noi suntem pregatiti doar ca bb se lasa asteptata.
Cristina nu m-am suparat pe tine pt ca am realizat ca ai dreptate!
V-am pupat ca ma duc sa pap!
Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 10 ZILE
Tecky spune:
Turturica pozele sunt pe picasa,la Tecky,sunt ultimele poze.
Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 10 ZILE
AnnaBaby spune:
Tecky si eu am bagajul pregatit de vreo 2 saptamani, nu l-am pus la usa ca n-am loc, dar e si trusa de celule stem acolo. Iar pe ea scrie sa nu stea la caldura prea mare, poate nu e tocmai bine s-o tii in portbagajul masinii, poate patesc ceva chestiile din ea. Sper sa nu te superi pe mine ca mi-am permis sa-ti dau sfaturi
Anna 36+ cu Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
MissJJ spune:
Turtu ma bucur ca ai reusit in sf sa reduci programul cu 50 la suta.
Kimmy si a meu e gata de nu stiu cand si vb ta ma mai uit ma mai gandesc ce si cum. Sper sa rezolvi cu boxa si eu abia astept sa mai scapam din cutii si etc cand o sa reusim sa ne mai luam ceva mobila prin sufragerie sa ife toate la locul lor nu tot prin cutii.
Tecky f frumosi cercelusii. Da s-ar putea pb e ca mama nu prea pricepe ea o fi avand cehf de plimbari da mie mi-e de ajuns sa ies in curte ca efectiv nu mai am nici un chef toate ma inteapa si etc vreau sa ma relaxez atata tot.
Marimar ma stradui. Oricum e ultima oara cand apelam la ajutorul ei, ca pot sa dau coltul si tot nu mai apelez la ea. Mai bine singuri cum o fi greu usor ne descurcam noi, de acuma na sa nasc odata si sa plece ca sincer e disperanta. Normal ar fi na sa mai stam sa discutam sa una alta eu tot deschid subiecte tot zic una alta ea nik. Apai pt o conversatie e nevoie de doi oameni nu unul sa faca nomolog si altul sa mai dea din cap.
Caprioara ma bucur ca ati rezolvat cu restaurant si botezul deci pe 30 august ne petrecem.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 2 Zile