Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

a cumparat sotzul asocilin,dar i-a spus medicul veterinar ca nu este indicat pt bbei pt ca este un antibiotic,acum eu ce fac?

Ana-Maria39+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 1 zi
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ANAXENA da pe [rospecte ce scrie?
da-te si tu dupa ce alaptezi si inainte, te speli bine. eu stiu dce sa mai zic....vad ca fetele mnu sunt pe aici. cine stie ce prostie oi fi zis, dandu-mi asa cu presupusul....

Ruxandra 30+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

RONTZ - maine e ziua cea mare!!!

DIANA - asa repede acasa? Ce minunat!

DIA_FILI - cu cremuitul poponelului... Eu asa am considerat, nu mi-a zis nimeni. Ma gandeam si eu, ca smacul ala nu poate fi placut, si, daca e indicat la iritatii, de ce sa dau mereu?? Pudra nu am dat niciodata. Aia se face ca o mamaliga, iiiihhhhh!
Nici servetele umede nu am folosit decat pentru o curatare "primara" sau in caz ca imi lipseau conditiile (stiu eu, eram plecati de acasa).
In rest, am spalat poponeata cu apa calda si sapun lichid.

CAPRI - foarte frumosi cercelusii!
Si daca vrei verde in fata, aranjamentul de lumanare mi se pare cam incarcat cu voalul. Floricicile sunt misto

IRINUCA - iti sta tare bine blonduta!

TECK - acum am vazut si eu lucrusoarele Ralucai. Foarte faine toate! .

Bine ca ati zis de lapte si microunde. Nu cautasem inca info si habar nu aveam ca se distruge nu stiu ce la microunde.

Gata, fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Am intrat si eu rapid am fost la plimbare parca mi-am mai revenit oleaca da tot obosita sunt oricum plimbarea a fost mai mult chin ca desi am mers la viteza melcului aveam niste intepaturi in col de ziceai ca ma taie cineva cu un cutit.
Caprioara am vazut pozele. Deci sincer ca ai zis sa spun verde in fatza ideea e faina da prea multa funditza pt gustul meu. Acuma daca imi permiti sa iti zic cum as face eu cu floarea soarelui care si mie imi place mult tare. Niste floarea soarelui mai mare si cateva mai mici, faci o funditza faina alba, sau combini panglica din aia mai latutza alba si galbena si din ele impruena faci funditza si atunci cand le dai drumul o sa fie din mai multe bucatele asa si nu o sa fie f pompoasa, si capetele le tai la diferite lungimi si le lasi sa coboare asa in jos pe lumanare, in mijlocul ei pui floarea soarelui asta mare si apoi de jur imprejur sau mai in jos pe lumanare sa coboare astea mai mici, nu stiu cum sa explic am sa ma uit pe net dupa niste modele sa vad daca gasesc sa iti arat cam la ce ma refer. Na sper sa nu te superi eu mi-am dat cu parerea, eu sunt adepta la chestiile simple si de efect, de asta zic prea mult material parerea mea tre sa se vada si lumanarea efectiv.
Uff sorry da eu ma retrag merg pe canapea lenea e prea mare.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 2 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Rontzy, bafta maine si refacere rapida!!!

Diana, bine ai revenit!!! Te asteptam sa ne povestesti cum a fost.

Caprioara, nu te supara pe mine, dar si mie mi se par cam incarcate lumanarile, cam voluminoase . Dar nu vreau sa te descurajez, poate daca ai folosii mai putin voal...

Didi 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Caprioara ambele sunt rochite,sunt primele rochite ale Ralucai.Aranjamentul pt cristelnita imi place foarte mult si lumanarea este deosebita doar ca la fel cum a zis si Mada mi se pare ca are prea mult tiul.

Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 10 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Capri sper sa nu te superi pe mine...imi dau si eu cu parerea...cristelnita superbaaaa dar lumanarea foarte incarcata cu tiul asa cum a zis si Mada as pune o floare mare si restul micute pe o parte si tiul pe celalta parte.

Diarux superba poezie...

Noapte buna, fetelor !

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 36 +
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

caprioara cred ca aranjamentul pt lumanare ar veni mai bine pe o lumanare mai lunga

tecky tare dragute lucrusoarele

diana bine ai venit acasa!

ana cred ca poti sa-ti dai si sa te speli bine cu apa si sapun
eventual sa-ti dai seara si sa stai asa pana dim si lu BB ii dai din biberon

31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Caprioara sper sa nu te superi mi-am permis ca nu am gasit model pe net sa iti arat ce si cum am creionat eu rapid ideea mea ca nu am pace pana nu iti arat. Sper ca nu te superi da asa is eu bine calitatea la desen nu e cine stie ce ca e facut cu ceva pix pe un plic si creioanele cerate ale lui Arianna.
Pozele aici.
Deci lumanare alba simpla poate gasesti daca nu si aia ondulata cu model e ok dar simpla parca mi se pare ca se potriveste mai mult.
Floarea soarelui mai mare nu f mare mergi cu lumanarea la tine si porbezi in magazin sa vezi sa nu eclipseze de tot, panglica satinata alba si galbena sau daca nu gasesti galebna si aurie e ok da fara sclipici si etc simpla.
Mai intai faci funditza separat din mai multe randuri de alb+galben (auriu) apoi o legi si o fixezi pe lumanare apoi aplici floarea mare deasupra la funditza cat sa acopere nodul de la funditza de la mijloc pt ca oricum funditza va cadea frumos ca e satinata panglica si nu va sta prea teapana iar in partea din spate pui floricelele mai mici ori una langa alta sau in forma de romb cum ai sa vezi in poze.
Funditza asa desenata nu arata tare cool dar va arata super asa in straturi dupa ce o legi si o fixezi pe luamanare.
Sper sa iti fie de folos ideea mea si sper ca nu te superi pt indrazneala da asa vad eu o lumanare de botez cu floarea soarelui.

Edit: Si ca sa fie in ton pt cristelnita cum ai facut tu da acolo unde vin prinse cate o floarea soarelui mica si tot asa o panglica satinata la o floare una alba la o floare una galbena/aurie si tulul alb.

Sorry da m-au pocnit ideile. Defect de al meu.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 2 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mie imi place lumanarea desenata de Mada

Didi 37+

Mergi la inceput