Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 14
AnnaBaby spune:
Ce-am gasit eu despre microbul asta e ca se ia din spitale, mai ales in urma sondarii - dat eu n-am stat niciodatra in spital, iar de sondare nici nu poate fi vorba. Chiat am vorbit cu dr mea ginecolog ca la cezariana sa nu-mi puna sonda ca ma descurc eu cumva si fara ea.
Anna 36+ cu Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
Caprioara spune:
Anna, imi pare rau dar nu stiu nimic despre bacteria asta. Fugutza la doctor, sa ai timp sa faci eventualul tratament pana nasti.
Anoooo, vrem poze cu Maria! Si povestea!
Hai mai fetelor, ca nu-s asa "mortali" cercelusii, sunteti voi dragute... Sunt obisnuiti, zau! Eu am o imaginatie mai "bolnava" asa si imi inchipuisem o groaza de modele, zic eu mai "altfel", dar cum va spuneam, pe piata noastra, ioc!
Io maine vreau sa ma apuc sa fac aranjamentul pentru lumanarea de botez. Am studiat cateva modele pe net si ramane sa vedem ce-o sa iasa !
pup you,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 37+
AMR 3 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
violeta29 spune:
RONTZY, TINEM PUMNII PENTRU MAINE, SCOATEM SI NISTE AGITATE PENTRU INCURAJARE:
La noi ploua si e racoareeee!!! Cred ca o sa dorm bustean la noapte!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita31+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 9 SAPTAMANI
boticelina spune:
[center] Lorena, felicitari, bebe Andrei, bine ai venit pe lume!
Rontzy, bafta maine la cezariana
Am venit si noi la raport, n-a mers forumul la mine o bucata de vreme, va anunt ca n-am facut nimic la banca pentru ca evident ca-mi lipsea nus' ce act Sper sa fie gata maine si sa fac dosarul poimaine, macar sa prind oferta cu casco gratis un an, as face economie de vreo 400 de Euro...
Vazut poze multe, multe, nu apucasem de 2 zile sa mai intru pe picasa...
Caprioara imi plac foarte mult cercelusii Ilincai, si cei ai Ralucai, Tecky, va trebui si eu sa mai iau o pereche pentru ca nanica ne-a luat o pereche superba dar sunt cu tortita din aia care poate face rani in spatele urechiuselor, desi i-am zis sa fie foarte atenta exact la lucrul asta Da' daca ea are baietel si nu se pricepe...
Irinuca, iti sta foarte bine blondutza, si ce burtica mare ai..., io azi cu tricou larg nici nu ziceai ca-s gravida
Eu ma apuc acum cu avant si energie de bagaj, e cam lunga listutza, am tot taiat dar nu pot sa tai chiar tot . Il voi imparti in 2, unul pentru mine, unul pentru bebe, am 2 gentutze, of, sper sa incapa toate angaralele...
Narci nu am prospectul de la Asocilin, l-am citit odata acum vreo 3 ani, si de atunci nu-l mai citesc ca m-am lamurit, pastrez tubuletul fara ambalaj si aplicator, totusi... e un aplicator pt vacutze
Ma bucur din suflet pentru vestile linistitoare despre Sun si Thea ma in continuare sa ajunga cat mai repede acasa.
Monica 37+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata
"If you are unware of your choices, then you have none"
Kimmy spune:
Azi toata ziua am avut probleme cu picasa.Voua va merge?Asa ma enerveazaaa!
La cluj s-a racorit bine vremea ,a fost o furtuna mistoooo.Am avut chef chiar sa fac ceva de mancare.
Mada ne primiti si pe noi in clubul bebelasilor lenesi?
De fapt vad ca toate imi merg rau azi pe calculator...cred ca a facut ceva sotul si l-a umplut de virusi
Kimmy39+Timeea Kristina AMR 5 zile
tiberica spune:
DOAMNE AJUTA CA THEODORA SI SUN SUNT BINE !!!
LCAZANGIU sa traiasca bb David sa fiti sanatosi si sa cresteti mari voinici! Fetita mea adora numele de David.
RONTZY bafta maine la ceza !!! ne gandim la tine si la bb!!
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 36 +
Dai Vointa , Iei Putere!
bujo spune:
Da chia v-ati pus toate mamicile de Andrei pe nascut.
LORI, SA-TI TRAIASCA FLACAUL
Bai io crek nu mai ies din casa de-acu, numa ce-am facut 10m si gafai si asud ca un cal. Plus ca sunt ca-l scap pe bb. Si am si dormit ca o cizma azi-noapte. La 3 juma eram treaza si papam ca evident te apuca foamea daca te trezesti si nu mai adormi. Si abia la 5 juma am mai adormit. Muream cand vedeam ca se lumineaza si incep pasarelele sa cante. Sper ca noaptea asta sa dorm mai bine.
bujo 36+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
turturica spune:
caprioara, foarte frumusei cerceii, s-a meritat cautarea.
rontzy, nastere usoara miine, refacere rapida si bebic sanatos. Asteptam vesti de la sotul tau.
map, nici tu nu mai ai mult pina pe 3 iulie, in curind scapi de burtica.
monica, io zic c-avem sanse apropiate de-un 08.08.08, ca si dpn-ul meu e apropiat de-al tau. Si vezi si tu ca fetele astea nasc pe la 38 de saptamini, asa ca nu se stie niciodata.
flo, multumim pt articolul legat de depozitarea laptelui, foarte interesante informatiile.
biri, yez, sint cu piciorul in concediu cum zisesi. Imi prieste de minune. Miine intentionez sa-mi petrec jumatea de zi libera prin magazine. Ca doar au inceput reducerile.
Dar vad ca degeaba am pariat pe tine de-o gramada de vreme, albastrul tau nu vrea sa iasa si pace. Se vede ca-i un mamos de baiat, nu?
anna, eu nu stiu nimic legat de klebsiella. Cind mergi la doctor sa te lamureasca care-i treaba?
Ma duc sa pap cirese.
32+
Dianami spune:
Dragele mele, astazi la ora 14 am ajuns acasa, suntem echipa completa .
Nu am citit din urma, o sa incerc si revin cand pot cu amanunte si cu poze cu mezinul. Va multumesc pt. ca ati fost alaturi de noi!
Diana 38+ si Iulia (15.07.2005)
Tecky spune:
Am terminat de calcat si am pus si cateva poze pe picasa cu hainele aduse de nasa Ralucai.I-a mai adus si cateva perechi de sosetute si o bluzita dar mi s-au parut destul de simple si nu le-am mai pozat.
Diana bine ai revenit si asteptam poze!
Boti sa ai spor la facut bagajul si pune mana si fa poze la burtica ca maine,poimaine nasti si o sa-ti fie dor de burtica.
Anna mai bine suna maine la dr si poate te lamureste prin tel despre ce e vorba sau poate te cheama la un control.Iti tin pumnii.
Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 10 ZILE