Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Irina si mie imi place cum iti sta blondul!

Ce burtika mare si frumoasa ai!

Estrella si eu sufar de caldura....avem aer conditionat, dar noaptea pana acum, nu l-am lasat sa functioneze.
Il mai si opresc din cand in cand, ca mai e si cel mic...
Si de la 1 iulie se scumpeste si energia electica...ce bucurie!

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 38+ cu David Gabriel

AMR 9 zile

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BRAVO LORI! Ce surpriza! Bun venit, BB David Andrei - e al patrulea Andreiash? Sa fii sanatos si sa ai o viata lipsita de griji!

TURTU - ati rezolvat cu cresa? Ca tot vroiam sa te intreb.

Caldurile - si eu dorm greu noaptea, dar cand chiar ma foiesc peste masura, dau drumul la aer si e ok. Am ceva noroc pentru ca apartamentul nostru e nitel intortocheat si holul e in centru, asa ca, nefiind "vagon" aerul circula fara sa ma bata in cap, raceste suficient, geamurile tin caldura afara, am pus storuri textile la 2 camere unde am mult mult soare, la noi draperie (unde e soare doar dupa-amiaza) iar la sufragerie nu e nevoie ca nu prea am soare. Geamurile mele sunt pe toate punctele cardinale. Asa ca ma pot numi norocoasa...

Ma bucur ca v-a placut bucataria mea

Ma duc sa mai fac niste ordine prin casa.

Anca mami de Eliza si 37+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Felicitari Lcazangiu pentrru aducerea pe lume a lui bebe David, refacere rapida.

irinuca_81 vad ca si tu esti apropiata ca data de mine, eu azi am 37 de saptamani si 5 zile.Tu unde o sa nasti ?De ce faci cezariana , eu o sa fac pentru ca nu s-a intors este in prezentatie pelvina fetita.

37+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

anka, da, am rezolvat cu cresa. Oarecum. Am gasit alta, un pic mai departe si mai scumpa, insa acuma asta e, bine ca am gasit loc acolo. Mai incolo o sa vedem daca gasim ceva mai in apropiere.

gata, plec la birou, e cazul sa-mi fac datoria de 50% pe ziua de azi. Desi s-a facut si la noi o caldura infernala, deja am transpirat la greu.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Anaxena ce draguta esti ca ne-ai deschis capitol nou. sper sa se rezolve cat mai rpede problemele cu sanii si epiziotomia.

Nati ma bucur ca sunteti toti 3 acasa.

Turtu felicitari ptr reducerea de program, enjoy it!

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna fetelor!

Asa mult ma bucur ca avem vesti de la Sun si ca fetita e stabila. E cea mai buna veste. Micuta Thea e o luptatoare ca si mamica ei.

Marina, e superba camera pe care vrei sa o pregatesti pentru bebe.
Biri, ce ma bucur ca te avem printre noi la odisee, tare utile informatiile tale, le salvez pentru zile negre.
Flo, sa stii ca multa lume mi-a zis ca am burta cam mica pentru varsta sarcinii. Ce sa zic, si fetita e un pic mai micuta (la ultima eco era mai mica cu 2 saptamani), asa ca probabil ca o sa cresca de-acum incolo.
Sursula, te asteptam cu vesti bune.
Bine ai venit David Andrei, sa cresti mare. Felicitari mamicii!

Va pup pe toate!

Gini 36+

Mergi la inceput

ma chinui si eu sa scriu un mesaj coerent darr calculatorul asta merge ca o rasnita nu-s acasa sunt la Navodari.

Botiam notat si eu Asocilin, multumim. ai rezolvat cu creditul sau inca n-ai ajuns.

Bujo multumim ptr vesti, ce usurare, slava Domnului.

Anka foarte tare cu stransul de gat pe dr sau sot.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 5 zile

Mergi la inceput

LORI FELICITARI PTR BB DAVID, REFACERE USOARA SI MULTA SANATATE!

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Icazangiu felicitari pentru David Andrei, refacere rapida , mult laptic si sanatate tie si micutului.
Ma bucur ca avem in sfarsit vesti bune de la Sun, mersi pentru vesti Bujo, sper sa mearga cat mai repede acasa Sun cu Thea.
Eu ma pregatesc sa merg la medic, azi imi spune cu ce medic ma lasa pt ca al meu pleaca in concediu din 1 iulie, sper sa vin cu vesti bune.
pe toate

35+ Miruna AMR 4+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

asaaaa....

am fost la dr si nimic nou sub soare, a ramas ca sa merg iar luni(duminica se implinesc cele 40 de sapt) si sa ma internez si cel mai probabil vom recurge la inducere, asta in cazul in care nu vine bebelina singurica. m-am intors un pic dezamagita, o sa va povestesc, dar o sa-mi treaca.
acum ca tot ne-am deplasat degeaba pana la Medgidia am trecut si pe la Navodari si asteptam sa mai treaca toropeala si sa mergem putin la mare si apoi back home.

mai intru diseara de acasa sau maine dimineata ca acum ma lasa nervii cu calculatorul asta.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 5 zile

Mergi la inceput