Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theli spune:

laura_dimitris te asteptam cu drag cand treci prin Sinaia!!!
Intr-adevar...suntem super norocoase cu aerul de-aici, asta si este motivul pt. care ne-am mutat din Bucuresti in Sinaia (bine-nteles cu sacrificiul de a sta cu soacra...dar io o ignor, n-am nici timp si nici nervi sa ma pun la mintea ei...).

pupici din sinaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Angi, tu? Nebuna? fii serioasa. esti o mama extraordinara, chiar daca se vede treaba ca nu ai avut de la cine sa inveti! evita-o daca nu stie sa se comporte si nu-ti mai face singe rau.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Cati , pupici multi si inca o data multumesc pentru cuvintele frumoase. Pup si la bebe Matei care e un mare dulce.
Apropo de vedete avem si noi una http://good-times.webshots.com/photo/2467983520103538713sFWiFL…daca va intereseaza sa va creati postere frumoase..adresa este http://www.magmypic.com/.

Eliza, bine ai venit !

Angelique tare trista povestea ta. Dar nici vorba sa fii nebuna. Mai degraba o femeie curajoasa si o mami iubitoare.Tu e usor sa te rupi de cineva, mai ales de propria familie.
Din nefericire exista oameni ca mama ta. Avem si noi un specimen in familie dar slava Domnului a imbatranit intre timp si a mai pierdut din dintii cu care musca. Asa ca e mai usor de suportat. Pupici multi si nu te lasa!!

Docdecap, multumesc ptr bine venit. Nu te-am uitat cu sfaturile in crizele alaptarii. Nu ne-a iesit noua figura cum ne-am fi dorit, dar cuvintele tale mi-au facut tare bine cand imi era tare rau. Cat despre familii insirate in lume, asta e o tema tare speciala ptr mine si ma lupt cu ea de 5 ani de cand sunt in Germania. Din pacate nu mi-am gasit linistea din punctul asta de vedere..sunt inca la adunat de pro si contra.

Miri_mik multumesc ptr povestea ta. Nu am simtit mesajul ca fiind dur. Mai degraba mi-a fost rusine cu suferintza mea la gandul ca se poate infinit mai rau (sper sa intelegi ce vreau sa spun). Iar decizia intre moarte si suferinta, a trebuit sa o luam si noi (eu si sora mea), dupa cum povesteam. A fost groaznic mai ales ca eram la 2000 km distanta una de alta si sa discuti/hotarasti asa ceva prin telefon e oribil. In orice caz, noaptea urmatoare ne-am petrecut-o amandoua invartind decizia luata pe toate partile si pana la urma am ajuns la acceasi concluzie. Am ales bine sa il lasam sa moara, decat sa il fi salvat si sa fi fost leguma. Si a trebuit sa infruntam cu decizia asta o parte din familie, si da, oricat ar suna de dur, sustin si voi sustine in continuare ca am decis bine ca l-am lasat sa se duca.

Inca o data, mii de multumiri si pupici tuturor. Sunteti niste mamici grozave si aveti niste bebei extraordinari. Eu ma delectez intre timp tot citind din urma.Sa ma familiarizez mai bine cu fiecare din voi.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Yeeee!!! Victorie!!!! Stefan a invatat sa doarma pe burta!

In alta ordine de idei, ma impusc daca nu fierb mai repede morcovii aia. deja sint pe foc de o ora si parca tot de cauciuc sint. si mor de cald! bine ca am facut o portie mai mare, sa nu stau zilnic linga foc.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Offfffff fetelor ce povesti triste,va inteleg perfect acum 9ani fratele meu mijlociu a avut un accident(s-a impiedicat pe strada si s-a lovit la cap, cel mai stupid accident)a intrat in coma profunda, mama(parintii fiind despartiti) tebuia sa aleaga daca il lasa sa traiasca ca o leguma sau il deconecteaza de la aparate,nu a avut curajul asta, dar DD a rezolvat-o in felul lui dupa cateva zile de chin palamanii nu au mai rezistat.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Monicaa, Cati-magureanu,Madalina, Miri, of Doamne, in fata acestor experiente prin care ati trecut eu raman fara cuvinte. Asemenea tragedii ne fac sa realizam cat de pretios este ceea ce avem, si anume familia, prietenii,cei dragi, cu bune si cu rele, langa noi.

Angi imi pare rau de situatia de tensiune cronica dintre tine si mama ta. neintelegerile noastre cu mame sau soacre, palesc in fata situatiei acesteia. Pupi este un frumos si un perfect, este bine ca tu stii asta si nu iti faci griji. Pupici multi tie si baietelului tau!

Miky ma faci sa blush! Am notat nr,sper sa ajung si eu,o sa sun. Totusi un punct de reper ceva? Ca parcul are multe intrari. Sa ne intalnim la intrarea de vizavi de piata Moghioros, aia cu ceasul? E umbra pe acolo? Hai ca vedem.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Theli am vazut pozele cu Maia, Doamne cat de frumoasa poate sa fie.Are niste ochi, absolut mortali, e superba.

Ancab bravo baietelului tau .Si al meu a reusit sa adoarma intr-o seara pe burta, da numai vreo juma de ora ca apoi s-a intors si de atunci nu a mai dormit asa.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI CLOPOTEILOR CE SE SERBEAZA AZI SI CELOR SERBATI IERI

BIANCA MARIA
RADU STEFAN
MATHIAS
STEFANIA
PAULA GABRIELA
VLAD MIHAI
MAYA IOANA
CLARA SOFIA
MIHAI ALEXANDRU
MARC ANDREI

SA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI FERICITI!

LA MULTI ANI ROLI!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Stefania (NataliaS), Mathias (Ven), Mihai Alexandru (Aweya)

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello fetelor,

uff .. cat m-am intristat cand am citit prin ce ati trecut. asa este viata, trebuie s-o luam ca atare. e si cu bune si cu rele si trebuie sa le facem fata. stiu ca nu putem sa nu ne intrebam de ce el, de ce noi, de ce familia noastra .. fiecare om are un destin si cat ii este scris, atata traieste. trebuie sa avem puterea sa mergem mai departe insa sa nu-i uitam.

angi scuza-ma ca iti spun dar nebuna este mama ta, in niciun caz tu. ai facut foarte bine ca ai plecat, nici nu ar mai trebui sa-i raspunzi la telefon. tu iti cresti copilul cum vrei, nu cum dicteaza mama ta. nu pot crede ca sunt asemenea mame pe lume. Doamne prin cate ai trecut. fata

laurici ce frumuseti am vazut eu in pozutele de la nunta. ce mic era dimitris .. iar tu super frumoasa.

cum ramane ptr azi - moghioros?? eu nu stiu daca ajung dar ma straduiesc. oricum, daca vin, vin pe la 19-19.30 .. mai gasesc pe cineva??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput