Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 19
Ereena spune:
Angi, mii de
pt tine . Tu, iubitul tau si Pupi sunteti o familie extraordinara,pacat ca se gasesc persoane sa va strice linistea si mai ales ca aceea persoana e mama ta.
eu citeam si citeam si parca vorbeam eu .Am si eu un specimen asa ,numa' ca e tata ,sarmana mama nu cred ca i-ar fi permis sa imi vorbeasca asa.Acum de cand il am pe matei s-a pototlit,si oricum nu are nimik cu copilul ,dar din cand in cand ma mai suna sa imi aducaz aminte de una de alta....te pup dulce,si mai ales te inteleg perfect.nu are rost sa imi expun si eu oribila poveste acum:-)capul sus mamico, ai celmai dulce copil din lume, cel mai perfect sot ,daca imi permiti sa spun asa.
Ah, mi-am amintit,m-a luat nostalgia.Primul lucru pe care i l-am spus lui Matei cand mi l-au pus in brate la nici 30 sec de la nastere" esti cel mai frumos copill din lume,mami te iubeste"
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
docdecap spune:
oooff, Angi draga, cat de nasol poate sa fie!
sa stii ca daca ti se mai intampla, poti sa ma suni pe mine, promit sa te ascult si sa-ti dau putere sa treci macar peste primele minute!
(si sa nu-ti dau sfaturi
)
Monicaa, imi pare bine ca ai revenit, imi pare rau sa aud de asa vesti proaste! Nu pot spune ca inteleg cu adevarat prin ce ai trecut, dar incearca sa ii tii vie amintirea si sa il simi langa tine, cum sunt sigura ca e.
Tatal meu e in Coreea, numai gandul sa i se intample ceva acolo si sa nu fim nimeni din familie langa el imi da fiori! cred ca de-aia nici nu ma supar pe mama ca ma lasa peste vara singura si nu ramane in tara sa ma ajute.
Te pupam si bine ai revenit! ai un motan adorabila!!
fetele!
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
ramonab spune:
Neata !!!
Ellenutza mie imi place primul premergator, si eu as cumpara unul, mi se par mai bune decat clasicile premargatoare.
Cat despre geamul deschis eu il tin larg da in camera alaturata, asa nu merge exact pe el racoarea de afara, ca nu prea e racoare, da ma rog.camere is una langa cealalta, intri direct dintr-o cam in alta.
Monica, condoleante pt taticul tau, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!! Ti-am va zut si eu frumoasa copila, sa fie sanatoasa si sa creasaca mare mare.
Of, mai Angi ce poveste trista ai cu mama ta.Bine ca il pe iubitul tau si pe Pupi care iti lumineaza zilele si te ajuta sa treci peste problemele astea.
Sa stii ca si mama mea se leaga tot timpul de felul in care il cresc pe Razvan, mai bine zis despre felul de a-l hrani.Tot timpul imi zicea sa nu-i mai dau tzitzi ca nu-i bun, ca e apa chioara, sa ii dau lapte praf si bineinteles si altceva de mancare inca de pe la 2 luni.
De cate ori vb cu ea tot timpul imi da "sugestii" cu ce sa il hranesc.
Razvanul meu e mai slabut, adica nu se vede pe el, dardaca de al tau zice ca e handicapat ca are la 6 luni 7.200 (sper ca am retinut bine), ce ar zice de al meu care are abia 6.200.gr.Dar eu nu o bag in seama, eu sunt foarte multumita atata timp cand il vad ca e vesel, mananca bine si destul de mult, doarme chiar foarte mult( ziua imi doarme chiar si 6 ore, in 3 reprize.)
Asa ca las-o sa vb tu uita-te in alta parte.Sau cum ai zis, nu te mai duce la ea.
Laura D m-am uitat la pozele de la nunta ta.Ai fost o mireasa foarte frumoasa.Poate participi si tu la concursul de pe Dc cu miri si mirese.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
theli spune:
Buna dimineatza!!!
Incerc din greu sa recuperez ultimele discutii...
Monica...Dumnezeu sa-l odihneasca si tie putere sa mergi mai departe
si suntem alaturi de tine
Sanatate multa Adelutei si pupici cu "putere" Roxanei!!!
Anandrei felicitari pentru examene!!!
Ellenuta, parerea mea e ca o poti lasa sa dorma cu geamul deschis, chier e recomandat sa aiba cat mai mult
aer.imagineaza-ti cum iti e tie si gasesti singurica raspunsul.Singura chestie e sa nu fie curent...Noi avem maaaree
noroc cu Sinaia...aici e racoare toata ziua la umbra, deja cred ca ne mutam afara...La Maia in camera vad ca inca se
mentine temperatura constanta de 23-24 grade...
Doamne, Angi, m-ai socat...io am asa soacra, dar sa vezi ca propria mama face atfel de remarci e tare dureros...Suntem alaturi de tine...Bine ca nu ai plecat urechea la vorbele ei...Este copilul tau, ceea ce-ti rezerva dreptul sa il cresti asa cum simti TU si nimeni altcineva.Eu am parte de remarci asemanatoare (dar spuse intr-un mod mai finut) din partea soacrei cu care (din pacate) locuim: o tii pre putin afara (pitika sta 4-5 ore pe zi in curte), de ce-i mai sterilizezi beberoanele (hmmm...si are doar 4 luni), ce-i asta cu descaltatul si spalatul pe maini cand intrii la copil in camera - o sa fie o bolnaviciosa, nu-i dezvolti deloc sistemul imunitar...sa nu mai zic ca are pretentia sa asiste la baie!!! si ma streseaza la maxim din mai multe motive: e o imputita (sta intr-o camera cu un caine si 3 pisici!!!) si ne mai si bate la cap (vine la baie si-ncepe sa ne povesteasca ce-a zis x sau y si sa ne steseze cu mancarea,programul nostru sau ce treburi sunt de facut prin curte sau casa)...uff...

...si NU ESTI NEBUNA!!!faci ceea ce este mai bine pentru puiul tau!
Mamaaa ce m-am enervat...mi-am adus aminte de toate "datoriile"...e inimaginabil cum pot exista astfel de oameni...care se mai numesc si mame...si care se mai bat si cu pumnu-n piept ca au facut totul pt. copilul lor!!!o sa va mai povestesc ce specimen am si io-n casa (soacra...si ce i-a facut sotului meu, cum l-a handicapat si manipulat toata viata)...
Asa...in alta ordine de idei (sa va povestesc acum ca pe urma nu mai apuc...) noi am inceput ieri diversificarea: a papat pitika 10 ml de suc de morcovi!!!ii place tare sa manance cu lingurita...atat de tare incat dupa cei 10ml de suc de morcovi (i-am dat cu lingurita) n-a mai vrut bibe ( a supt doar 70ml de laptic)...dar a recuperat la masa urmatoare (200ml!!!).A reactionat super ok,astept azi la 11 sa vad cum papa 20 ml...In Sinaia e ok afara (ieri a fost cam instabila vremea si am stat mai mult in casa cu geamurile deschise) si stam afara cam toata ziua (e cam aiurea pt. mine ca io am treaba in casa...).I-am cumparat prima carte de povesti ("Povesti cu printese") si-i citesc ion timp ce ea se uita la poze!!! Este incredibil cat de interesata e de carte...incearca sa dea paginile, si sa rontaie coperta...a filmat-o tati si asteptam sa monteze filmuletul ca sa-l postam pe youtube...In rest...la baitza a inceput sa faca ditai spectacolul..tre sa ne mutam in baie ca uda tot in jur...(nasol e ca noi in baie am facut "locul de fumat" ca-n alta parte nu se putea...)Cu otita e ok, am terminat azi dimineatza si cu antibioticul si cred ca maine seara ii fac baite si pe cap ( e nespalata pe cap de-o saptamana saracuta...).Nu m-am comportat cu ea ca si cu un copil bolnav 9mai ales ca nu a avut febra): am iesit afara (cu urechile acoperite),am facut baitza...etc.
la mamici si bebici si
sarbatoritilor de azi!!!
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by ramonab
Neata !!!
Laura D m-am uitat la pozele de la nunta ta.Ai fost o mireasa foarte frumoasa.Poate participi si tu la concursul de pe Dc cu miri si mirese.
POZICI CU RAZVANICI
Multumesc mult!

Habar n-aveam ca exista un astfel de concurs....
Poate ma "bagam" la concurs daca aveam pe CD/DVD fotografiile facute de fotograful angajat .... In alea chiar ca aratam de milioane... ca ma "prelucrase" fotograful....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ramonab spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitrisquote:
Originally posted by ramonab
Neata !!!
POZICI CU RAZVANICI
Multumesc mult!
Habar n-aveam ca exista un astfel de concurs....
Poate ma "bagam" la concurs daca aveam pe CD/DVD fotografiile facute de fotograful angajat .... In alea chiar ca aratam de milioane... ca ma "prelucrase" fotograful....
si Eleni - 05.02.2008
Nici eu nu am pe Cd poze, da fac poza la poza si iese f bine eu chiar acum incerc sa trimit 2 pozici.
POZICI CU RAZVANICI
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by theli
era sa uit...avem poze noi:
POZE NOI!!!
Theli mamica de Maia
Maia,primii pasi...
Povestea noastra
Ah, Theli ce frumoasa este Maia !!!!
Este scumpa foc cu palarioara aceea alba in cap si ai surprins-o tare bine cu toate mutritele ei scumpe !!!!
Cat despre "temperatura" din sinaia... esti o norocoasa!!!!
Voi veni si eu intr-un week-end acolo. Am o prietena pe care am ajutat-o sa se angajeze la mine la serviciu care are si o garsoniera in siania si voi veni acolo cu copiii mei in curand!!! Sta sus pe "mal" parca spune ea...
Cat despre soacra ta... nu mai comentez ca de data asta nu mai esti la fel de norocoasa...
si Eleni - 05.02.2008
miri_mik spune:
draga angi...
ce am retinut eu din toata povestea, dupa cum bine sesiza si ven, mama ta nu are o pb cu tine in sine sau cu pupi, are o problema grava de relationare cu cielalti. faptul ca a trecut prin doua casatorii esuate pentru mine reprezinta jumatate de mister. frustrarile ei de femeie singura si "ratata" - sorry daca suna dur - o fac sa se poarte ca un caine pribeag care musca orice mana i se intinde si care nu gaseste nimic inaltator sau mirific in a privi un copil extraordinar ca pupi cum creste si cum se face din ce in ce mai frumos!
ne-ai zis mereu ca ati avut dintotdeauna o relatie tensionata, si presupuneam deja ca e se ascund mai multe sub mesajele tale decente dar mocninde. e bine! ai realizat odata pentru totdeauna ca esti mama la randul tau si - asa cum o determina instinctul matern sanatos - iti aperi puiul. asa cum mama ta n-a facut-o niciodata. stii si tu ca in viata imitam modelele cu care crestem, si e nevoie de o vointa uriasa si de o tarie de caracter remarcabila ca sa ne rupem de "caile batute". te admir! si intr-o zi ai sa fii rasplatita si tu de pupi - e deja o bijuterie, deci... - pentru ca esti cea mai grozava mama din lume pentru el! muuuuuuuuuuuuuah!
eliza, bine v-ati reintors:) n-am apucat nici poze sa vaz nici sa va felicit pentru botez, dar promit ca nu raman la infinit restanta:)
catimagureanu, ce bebe de revista aveeeeeeeeeeti! grozav! neaparat sa faceti un poster din poza aia ca e mortal!
bon, acu voi scrie ceva dur... pt cati si monica. daca nu vreti sa cititi n-o faceti.
deci... tatal meu a murit tot de un accident vascular. al doilea. din primul a scapat...relativ bine. fara sechele vizibile. doar ca nu s-a invatat dupa primul episod (ca sa intelegeti mai bine, fac o paranteza si va spun ca mi-am petrecut 4 luni din viata intr-un spital din lume langa primul meu sot care facuse un accident grav de mashina, pe care l-a gasit interpolul ca eu l-am dat disparut, si care a stat in coma 4 luni, care a ramas complet paralizat si pentru care am munci cot la cot cu infirmierel in spital ca sa-l pot tine in reanimare ins trainatate ca in tara n-ar fi avut nici o sansa. acolo am numarat morti de le-am uitat sirul, am invatat neurologie in 4 luni cat invata altii in10 ani de scoala - exagerez putin dar pt mine a fost un curs intensiv cu machete de creier in fata- am vazut cazuri, am plans pt multi si pt al meu in special si am acumulat o experienta de viata care mi-a folosit mai incolo. iar cand s-a petrecut primul acciden al lui tata..mai aveam unul in reanimare, cu 5 etaje mai jos de unde era internat tata. deci cand spun ce spun, stiu ce spun)
revin. dupa primul accident vascular al lui tata au trecut 2 ani. o luase pe panta bauturii ingrozitor. imi venea sa-i dau cu ceva in cap zi de zi. plecam cu zilele de acasa (dupa divort m-am intors la ai mei) dar reveneam serile sa n-o ingrijorez pe mama. si intr-o zi... aveam ore private acasa. am iesit pana in bucatarie si l-am vazut. am stiut imediat ca a facut un al doilea accident vascular. l -am citit. am chemat o mashina, am chemat un medic. medicul i-a facut imediat internarea si mi-a confirmat "diagnosticul". tata a coborat pe scari tinandu-se de balustrada aproape complet paralizat de partea stanga, si cu fiecare treapta pe care o cobora, ne spunea un banc. radeam cu lacrimi. la spital, dupa consult, ne-au spus ca e un accident vascular minor. dar nu mergea tomograful. si pe drum spre casa dupa ce l-am internat am stiut. exact asa cum s tii ca maine rasare soarele. m-am asezat langa mama pe canapea si am intreabt-o: te-ai gandit ca s-ar putea s anu se mai intoarca? iar ea s-a uitat la mine ca la un silly frightened kid, si mi-a raspuns: e, cum s anu s e intoarca, doar cateva zile in spital.
am tacut, dar stiam ca nus e mai intoarce. in 7 zile s-a dus. un accident vascular e foarte parshiv. in general dupa o perioada de aparenta reabilitare sistemele cedeaza in cascada.
anyway... monica... eu l-am vazut ultima pe tata. citeam la vremea aia - intamplator sau nu, lazarev - si spunea el acolo"spune oamenilor ca-i iubesti pana ai ocazia". am mers la tata la spital seara inainte sa moara. avea febra 42, sfarsitul era iminent. i-am pus mana pe piept, l-am ascultat cum respira, mi-am adunat tot sufletul in pumn si i-am spus ca... il iubesc, dar ca ii dau drumul sa plece. stiam - si sunt convinsa si acum - ca trebuie sa-ti pui liniste in suflet, sa accepti ca cineva pleaca, pentru ca acel cineva sa se poata desprinde in pace. a doua zi dimineata, la ora 7 eram din nou la spital. m-am dus sa-i spun ramas bun, si sunt convinsa ca el nu mai era acolo. il simteam undeva deasupra - greu de explicat- senin. si mai sunt convinsa ca in momentul in care m-am intors cu spatele a murit... dar m iesit din salon si atunci trecea prin fata mea un carucior cu non-nascuti d ela maternitate. o viata se incheiase, altele venisera pe lume...
si-acu mesajul dur.... intre o moarte si o viata de chin, prefer moartea. dar sunt sigura ca daca ar fi trait si mama s-ar fi chinuit cu el, am fi zis ca suntem norocosi ca e in viata. pe de alta parte... atunci cand primul sot n-a murit in primul accident m-am rugat din rasputeri s anu moara (poate din egoism) pt ca nu credeam ca as fi putut supravietui durerii, insa a ramas paralizat pe viata...era poate ca un copil, sau mai rau, pentru ca un copil te rasplateste cu zambete cu miscari... eforturile mele ramaneau fara raspuns (nu se misca, nu vorbea, nu avea nici un fel de expresie faciala).
va pup si va imbratisez cu drag, si va doresc sa va gasiti linistea si impacarea sa mergeti mai departe "intregi" la suflet pentru puii vostri.
si imi pare rau fetelor - laura_d in special - daca azi citesti mesaje un pic mai altfel din partea mea decat in mod obisnuit.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
anca.b spune:
Buna dimineata!
Monica, condoleantae si curaj. o sa treci peste momentul asta greu. te va ajuta minunea ta de fetita. 
Anadrei, felicitari pentru examenele luate si bafta mare la licenta.
Irlandeza, nici noi n-avem nici un dintisor si nici semne ca ar vrea sa iasa nu sint. bine, roade tot ce prinde, insa gingiile nu sint umflate deloc. deci, radbarica!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii