Puiuti de Randunici 2008!! (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

quote:
Originally posted by VALENTINA C

Apropo, mamelor de baieti, vi s-a spus vreodata ca e fetita ? Ieri m-am intalbit cu cateva persoane care mi-au zis ca am o fetita frumoasa!!!! Sa fi fost de vina landoul rosu???

Valentina si Matei (10.04.2008)

eu am patit-o la piscina, in sensul ca a inceput o tanti negresa sa vb cu Andra si sa i se adreseze cu "mister".. chiar are fatza de baiat? .. lasa ca ii pun eu cerceii... tot nu ajungem ca lucreaza randunoiul in dusmanie si nu ne potrivim...

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

nu pot sa plec la piscina pana nu ii spun lui Mami.p:
mortala albinutza ta!! superbe pozicile!!!

gata plecam la balaceala!
mai raman cateva pagini necitite, dar de acum ma apropii

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
V-am facut sa aveti cand va treziti!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Si io deja o beau!
M-as mai intinde vreo ora, apoi as pleca la o plimbarica...deocamdata fierb biberoanele (o mai fi cineva care le fierbe sau sunt ultima mama din Univers care nu si-a luat sterilizator? )asa ca e bine sa nu uit aspectul si...mai stau prin preajma...dureaza sa se faca 100 grade apa...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, credeam ca sunt prima, dar m-am inselat!
Beau si eu cafea ca m-a trezit mandra de la 6 si n-a mai vrut sa doarma. Se hlizea aiurea in patut!
Neata Naty si Tuchita!

Aseara in parc am murit de cald si am iesit la orele 17. Gata, de azi, la 19 ies ca nu se mai poate. Iar azi noapte la 3, dupa ce-am alaptat-o pe Rebecca am venit in sufragerie, mi-am dat drumul la AC si am dormit pe canapea pana la 6 cand ma striga fie-mea!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza si de la noi!

Tuchita - sarumana de ! Distractie maxima la mare! [punk]

Naty - si eu fierb biberoane, nu am luat sterilizator. Bravo ca mergeti la munte

Clau - si a mea n-a avut chef de somn dupa masa de la ora 6. Acum a adormit.

Eu am avut o zi ingrozitoare ieri si o noapte la fel de ingrozitoare Vladic a avut febra toata ziua, a plans aproape continuu, iar noaptea s-a trezit de vreo 3 ori si a urlat cam cate o ora de fiecare data Eram gata sa-l iau pe sus sa mergem la urgenta. Nu stiu, o fi fost de la canin, sau are altceva...azi imi iese rezultatul la sumarul de urina sa vad daca nu cumva are infectie urinara, sper sa nu aiba...si sa fi fost tot chinul asta de la canin.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Valentina - pe Vladic toata lumea l-a confundat cu o fetita de cand s-a nascut. Doar dupa ce l-am tuns cu masina, acu vreo luna, a inceput sa semene cu un baietel, adica nu s-a mai intamplat sa mi-l confunde. Desi eu intotdeauna l-am imbracat baieteste.

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cristina ,imi pare rau de Vladut, offf, ce se mai chinuie ei cu dintisorii! Mi-a urlat si mie Rebecca intr-o seara de-am zis ca mor..., dar ieri a fost putin mai linistita.

Sa vedeti ce mi s-a intamplat mie zilele trecute, veneam spre casa, ajunsesem la scara, iar ea era imbracata in body roz si cercelusii sclipeau in soare, iar un vecin mai in varsta ma intreaba : e baietel?

Mami, absolut superba albinuta ta si botezul cred ca a fost senzational!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele lui Mami_P Albinuta e absolut superba, iar organizarea, decoratiile - jos palaria!

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Ai dreptate Clau, la unii copii dintisorii ies tare greu, la Vladic toti au iesit greu, dar n-a facut febra nici de la unul. Cu asta, ultimul canin, ma dispera de-a dreptul Tare mi-i frica insa ca febra asta nu-i de la canin, ci de la vreo infectie...si mi-i groaza...abia astept sa iau rezultatul azi.

Vladic
Daria

Mergi la inceput