Puiuti de Randunici 2008!! (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna dimineata!
M-am trezit fresh, cu toate ca m-a trezit piticul la 4 jum si la 6 jum pt. papa. Iar la 7 i-am facut si 60 ml completare si a adormit. Acum am pus sa fac repede o supica cu galusti, ca acum incepe canicula si nu mai pun piciorul in bucatarie.

Naty, eu nu mai am rabdare la fierbere de bibe, asa ca e super sterilizatorul.

Acum ma uit pe net sa comand si eu o salteluta din asta de joaca cu chestiute atarnate si vreau sa iau si cosulet auto, ca am ramas in urma...de cand zic sa-i iau si acum mi s-a pus pata.

Abia astept jucariile azi de la chicco.

Si pe mine m-au intrebat pe-afara daca bebe e fetita, mai ales cand il imbrac in galben sau rosu. Mie nu mi se pare ca are fata de fata, dar ma rog...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Tuchi,multam de cafea!drum bun
Cristina,nasol cu Vladut!sper sa nu sa fie vreo infectie-multa sanatate
la Brasov deja e f cald,Doamne ce calduri am avut azi -noapte!ce vroiam sa va intreb:daca tin geamul deschis bebe este afectat?bineinteles usa inchisa...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Simo - nu este afectat, nici macar daca tii si usa deschisa, mai ales acum, cu caldurile astea.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, eu de cateva saptamani tin geamul deschis la dormitor cu usa inchisa, iar de cateva zile de la caldura asta mare tin mai multe geamuri deschise si la fel si usa sa se faca putin curent ca ne topim. Iar ea doarme in body cu maneca scurta si o invelesc cu un scutecel de finet pe picioruse.

Cristina, sa iasa super bune analizele.

Bubu,

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simo, cum sa fie afectat bebe? noi dormim de mult de tot cu geamul deschis, inca n-am dat drumul la AC si noaptea. Pai altfel te sufoci!

Cristina, ce nasol cu Vladic, saracutul...hai ca scapati voi de canini! la ultimele maselute nici nu se mai simte ca ii erup. Cel putin la Vladul meu am descoperit cand il spalam pe dinti ca ii ies.

Ah, imi merge netul ca o cizma...si am uitat si feliile de paine la prajit , le-am facut mai crocante. Bune si-asa!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Cristina,Clau,Oana-multumesc!noi nu avem AC deoarece pana acum nu stiu sa fi fost asa de mare sufocarea la BV...in toata casa geamurile sunt deschise si o sa deschid si la bebe!

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza fetelor!
Am reusit si eu sa va pun poze cu minunea mea!
Aici: http://community.webshots.com/album/562970457aCvxZI

Bianca Maria
Minunea mea!

http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!! cafeeeeaaa, aveti?
mihuta, nua re nimic daca nu ragaie noaptea..vreau sa zic ca eu nu am reusit prea des sa-l ragai noaptea pe Mufa, cand era mic, asa ca nu m-am mai stresat si l-am lasat sa doarma linistit dupa ce papa, si nu au fost deloc probleme cu burtica lui!am vazut poze cu scumpica si filmuletul cu zornaiala!
naty nici eu nu am sterilizator
cristina..offf, canini astia! cum se mai simte Vlad?
bubu, vad ca faci stoc de jucarele! sa ne arati si nouaaaaaa!!!!
simo noi dormim deja de vreo 3 saptamani cu geamul deschis, acum ca e atat de cald, e deschis larg si peste noapte, si e ok Mufy
pucca, dragalasa Bia ta!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Pucca,frumusica minunea ta!si tu arati f bine!ai nascut cumva???
Luny,

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Referitor la ragaiala de noapte....pediatra mea mi-a spus ca noaptea daca bebelusul adoarme imediat dupa ce a papat, inseamna ca nu simte nevoia sa ragaie si sa nu-l stresez cu scosul aerului. Ei papa mai mult adormiti, noaptea, din cauza asta nu prea inghit aer noaptea. Asa ca eu niciodata nu-i scot aerul noaptea. Si nu am avut probleme cu colicii.

Bianca Maria
Minunea mea!

http://community.webshots.com/album/562970457aCvxZI

Mergi la inceput