Puiuti de Randunici 2008!! (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Luny, Simo

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!

http://community.webshots.com/album/562970457aCvxZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata supica, gata cu caldura, s-a racorit deja in toata casa, e tare placut!
Vroiam sa ies acum cu bebe la plimbare, dar inca n-a venit Lica sa ramana cu Vlad...iar bebe a papat si acum doarme...cred ca iesim doar diseara si gata, mai ales ca e mai cald azi ca ieri!

Luny, nu fac stoc de jucarii, am luat din astea zornaitoare si de bagat in gurita, sunt vreo 5-6 nici nu mai stiu exact...de la Vlad nu am decat 2 bune ce mai pot fi folosite. Si i-am luat si eu fluturasul de carucior ca e tare frumos!
Si mai ales ca s-a oferit cumnatica sa i le ia cadou!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fetele! aseara, din motive de chiauneala nu am mai facut emisiune:)) m-am culcat, caci al meu avea treaba al computador si l-am lasat...

mamip, superbe pozele, superba honey!!! nici nu mai seama cu gagalicea pe care am vazut-o eu in parc!

mihutza, daca suge calma, in somn, nu trage aer si nu are nevoie de ragait.

naty, referitor la patutul pliant....iti ocupa juma de masina! eu am unul, dar l-am pasat la tara, in eventualitatea ca voi ateriza pe acolo cu teo.dar iti vand un pont, pe care mi l-a vandut si mie cineva. nu l-am testat inca, dar daca nu vor avea patut de bb in camera hotelului la care voi merge la mare...sigur il voi testa. acum sper sa nu-mi sara nimeni in cap:)))
se ia una bucata piscina gonflabila mai inaltuta. o pompa (pe care sigur o are randunelul in masina), prosopel, cearceaf si are iulia "patut" pt cele 2 zile:)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pai, tocmai, bubu, ca-s cadou, foarte bine ca ai luat!..ca uite, Mufy, doar fluturele il are la carucior..trebuie sa-i mai iau si eu!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Of...am adormit langa Iulia dupa ce a plecat randunoiul, gata, am ratat plimbarea de dimineata dar nu-i nimic ca deja e cald...
Foarte foarte frumusica si scumpa Bianca draga Pucca; mamici de baieti, cine e interesata?
Simo...eu as vrea la Bv...cred ca nu stii tu ce-i aia cald
Luny, ma bucur ca n-ai nici tu sterilizator, dar tu dai lapte in "recipient" gata sterilizat!
Plange Iulia...revin!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Naty
Fetelor invatati-ma si pe mine sa scriu poze in locul adresei web, pleaseeeeeee

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!

http://community.webshots.com/album/562970457aCvxZI

Mergi la inceput

Pucca, ce dulceata mica ai tu acolo!

Nici eu nu-l ragai pe bebe noaptea, mai ales ca papa f. linistit la san, apoi il pun pe burtica si cateodata mai ragaie asa.

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

noi ne gandeam sa mergem la piscina, sa mai scapam de caldura din casa, dar Mufa doarme dus de la 8,30...e asa de bine acolo, sub copacii aia, e umbra,si oricat de cald ar fi afara, acolo pe malul laculuii, e respirabil..dar vad ca iub e topit deja caldura, nu stiu daca il mobilizez...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

si tocmai imi zisese cineva ca se pliaza si salteaua la patul pliant si ca nu ocupa mult loc...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Naty, super ideea lui Ariel cu barcuta gonflabila! Dar intre voi in pat nudoarme doua zile? nu cred ca are ceva...

Luny, unde va duceti la piscina?

Maine am programare la coafor sa ma vopsesc si apoi la epilat, abia astept, ca am niste crengi pe mine , peste tot

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput