Puiuti de Randunici 2008!! (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ali, daca te uiti un pic in urma i-am scris lui Clau ca i-am luat Iuliei ceai de fenicul de la Humana care-i place la nebunie. Dar pentru SETE eu tot adepta apei sunt si dupa ce o aduc de afara transpirata toata tot apa ii dau si bea de stinge.
Raluca, Humana nu e deloc lapte invechit, drept dovada ca nu-s multe marci la care s-au adaugat LC-PUFA. Si de reactii proaste la Nan sau Milumil am tot auzit, la Humana niciodata.
Mey, Iulia a mancat 260!! si tot urla de foame si-si mananca scutecul! A innebunit lupul. Si eu vreau sa o scot afara dar urla! Cred ca i-ar conveni zilele astea sa nu-i dau nimic si seara sa pregatesc kilul de lapte...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Naty, din moment ce eu ii dau humana lui lucas, fii convinsa ca il consider foarte bun, dar daca francezii asa il considera, ca maicamea a fost si a intrebat in farmacie acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

260 ??? si a mea a mancat adineauri si isi baga pumnul in gura si asa mai trage cu spor din el, i-am mai facut lapte si nu mai vrea, e mai bun pumnul

Am vazut Naty,nu stiam dintre astea doua de care sa-i iau, i-am datsi eu apa azi dar nu vrea, insa daca ii dau ceai indulcit cu zahar vrea si nu vreau sa-i dau asa ceva, i-am dat o singura data cu zahar
Mersi mult

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

credeati ca eu nu m-am gandit si la posibilitatea schimbarii biberoanelor????hmm, bineinteles ca am facut-o: nuk, babynova no-name, latex, silicon...ziceti ca le am pe toate! nu frate, avent cu 3 gauri de la ei, doar din asta mananca! cand mananca! asta este! copilul meu e la dieta, daca ma-sa nu are chef sa se apuce! poate asa ma disapera si slabesc si eu!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Unde ati plecat,toate??

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Mda, cand sa vin si eu pe forum ... toata lumea a plecat.
Daca functioneaza metoda lui Tuchi prezint si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

helooooooooooooooooooooooooooooo si pupuri dulci!~

Raportam pe scurt, "foarte constranse de imprejurari...si de ce nu imprejurimi"...pt ca ele imprejurimile sunt in plin sezon de ciuruiala...meniul: penicilina g, gentamicina si dexanustiucum...motivul...ieri am fost muta de durere in gat...cu inghitit de saliva la 30 de minute si tot asa......traseu...pantelimon, sictiri in priviri, mergeti la coltea....sun parvu...dom doctror,medlifeul are orl, are dar nu si garda pe produs...ok...merg la coltea...imi vine sa plec (un curent de moarte, ideal pt gatul si urechile mele, asistenta care tolanita pe un scaun imi zice ca sa astept ca s-a spalat pe jos..si astept 30 de minute...imi vine in minte sa inventez urgenta orl la medlife, just in case)...dupa 30 de minute sunt bagata in sila, se completeaza buketinul meu si al noii venite in alt 15 de ora...dupe care vine si medicul, ce-i drept foarte amabil...pana cand imi baga in gat un ac lung si gros...hai nu f lung dar suficient de gros...nu doare rau, dar o sa doara dupa...vreo 5 zile cica...si uite asa, trec pe injectabilele susnmite din 6 in 6...abia am epuizat 1 zi...urmeaza restul...

dar, sa revenim la ale noastre...eu am muncit intr-o veselie...noroc ca am biroul la curte si am luat bebele cu mine la aericseala...parculet, mai rarut...in rest, globtroteritza scrie pe ea...including nunta de 400 de pers la sclobozia...in aceste conditii, sa ma mai spun ca nu am apucat sa mai citesc absolut nimic din urma?

botezul a fost super, nu cine stie ce petrecere ca am vrut restaurant cu verdeata si aer curat si mi-au stat mai mult pe afara...dar a stat, de la 1 cand a inceput slujba, pana pe la 12 noaptea...de decor, nu va mai zic, ca pozele fac cat toate vorbili mele...

cu socrelii se pare ca s-au schimbat lucrurile, si daca l-a spital i-am chemat doar pentru ca erau bunicii, acum imi dau seama cat de mult o iubesc si ca nu o pot lipsi de dragostea lor...week-end-ul asta chiar au avut grija de ea (eu oricum nu pot alapta) si cred ca le-a multiplicat portia de fericire pentru viata asta cu 1 milion...Doamne Ajuta!

Noi facem planuri de vacanta, cred ca vom merge la calimanesti sau la baile felix, desi calimanestiu castiga puncte serioase la distanta...ideea e sa aiba piscina si sa fie si apa termala in ea, in piscina...

va pupacesc dule dulce, mi-e dor de clipele de palavrageala de pe vremea burticilor rotunde (nu ca acum nar mai fi - 92 de rotunjeli, ati ghicit, nu cm in talie si kg pe gabarit, depasit as zice eu)!

si nu uitati, POZICI cu noi!

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gudinde !

Totala destrabalare pe dumneata astazi .

Atat pot sa scriu acum, ca-s intre bai, bucatarii, etc.

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Mami_papatot, felicitari pentru bebe crestinat, pentru intelegerea cu socrii, imi pare rau ca nu te simti bine sa treaca, ai pus pozici ca eu nu vad

Gudinde te-am vazuuut........

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

vreau si eu pozici cu Honey mica!!

Noi am fost la plimbare cu carutul si nu stiam de ce merge asa de greu, era infranat rau....Am descoperit ca rotile din spate erau montate prost, cu frana in interior. L-am reparat si acum aluneca super! Gudinde , uite aici o poza cu David in carutul nou

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput