Puiuti de Randunici 2008!! (42)
Raspunsuri - Pagina 4
natynic spune:
Nu, mai Luny, n-a aparut! Vezi, de-aia numai Monica Ivan "exista" in Bucuresti si mi-e ca tot la ea ajung in final ![]()
Si nu, n-o dau cu nimic pe Iulia pt bubite, apar la caldura si peste noapte, pana a doua zi dispar oricum.
In schimb azi am uitat sa o dau cu crema de protectie si a prins-o soarele destul de tare pe fatza, cu toata copertina carutului!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gbutucica spune:
Naty , mercic de raspuns.
Luny eu nu-l dau cu nka pe Andrei,ii trec dupa baitza, desi nu a mai facut demult.
Simo27 
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
Kya spune:
quote:
Originally posted by clemede o saptamina Diana suge degetul mare de la mina de m-a disperat!!!! Zici ca e setata pe degetul ala, nici suzeta n-o mai vrea, numai cu ala ar sta in gura
mami de diana andreea - 18 martie '08
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
Idem si la noi!!!
Kya mamica de
Sanziana
micaVarsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
naty,giani
bey, s-a mai racorit???vreau in Carol!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Ali_bia spune:
Moaaaamaaa......am iesit afara cu fetele si era o calduraaaaa si dupa mai putin de 15min o vijelieeeee....era negru cerul, noroc ca eram in apropiere si am venit ca fulgeru', aveam numai praf in ochi si gura si pe Alexandra era numai praf 
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
Kya spune:
Noi plecam la Circ.
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
mai, pe mine tare ma enerveaza crema, data pe bebe, parca e lipicioasa si transpira de la ea..ii dau doar daca sta la soare.
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Eu contra suzetei sunt, dar degete/pumni o las pe Iulia sa suga ![]()
...pe principiul ca si eu am facut-o pana la 5 ani, de facusem rana, batatura pe degetul mare. Si mi-a trecut si am si un deget mare fruuumooos...
Bine, problema nu e acum ci atunci cand vor incepe sa umble cu mainile peste tot si sa le murdareasca...
Mai Simo,
ma simt flatata ca zici ca fara mine nu mai vine nimeni la Brasov dar ce-s io, buricu pamantului?! Si stai nu te descuraja, ca uite incepe randunoiul meu sa se dea pe brazda incet-incet si ii strecor eu cu Brasovul...de va zice apoi "Vaaai, ce idee buna am avut sa mergem!"-ca aia e, el trebuie sa creada ca e ideea lui! ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
RalucasS spune:
Naty - Expeditia produselor comandate de Dvs este gratuita pt Dvs, pana in Romania, la Timisoara, Bucuresti sau Sibiu unde se afla partenerii nostri.In cazul in care locuiti in una din aceste 3 locatii nu aveti nici un cost cu transportul/expeditia produselor comandate si veti putea prelua comanda Dvs de la partenerii nostri din aceste orase.
Pana la mine la Galati, platesc posta de la sibiu
- cu biberoanele de la Avent, nici al meu nu vrea sa suga deloc,asa ca i-am scos tetina si i-am bagat una de la chicco (noroc ca se potrivea). Din tot ce am testat eu pana acum, bea ceai cu cele de la Nuk cu tetina de silicon, iar lapte cu cele de la Chicco, dar cu tetina de cauciuc...daca i le schimb nu vrea sa mai manance
- cu laptele, prima cutie care a baut-o a fost de Nan, apoi i-am dat humana, mai ales ca si eu am fost crescuta cu humana (in 1982), apoi o multime de lume ma inebunea sa dau milumil la copil ca e nemaipomenit, ii iau milumil, nu vroia sub nici o forma, asa ca tot humana, acum de curand am aflat de la maicamea ca in franta nu se gaseste humana, pe motiv ca e un lapte "invechit", si atunci m-am gandit sa il trec pe nan iar, ca de asta se gaseste, si nu a vrut deloc nan, asa ca tot de la humana bem, si comandam din germania, dar asta de vreo luna-doua, la inceput i-am luat numai de aici
Valentina C, si pe al meu pui cand il imbrac in rosu, imi zice lumea ca e fetita...ce sa faci, asa e mentalitatea, daca e in rosu sau roz e fata, iar daca e verde sau albastru e baiat, dar eu pe al meu il imbrac in toate culorile, iar cu rosu il prinde bine tare dde tot
Ariel - si al meu mai face kk verzui, si maro si galbui, depinde de ceai zic eu, ca are mai multe feluri pe care le bea
Eu stiu de la cumatra mea ca se da gratuit bebelac de la medicul de familie, si s-a dus si ea sa ii dea...si ii spune medicul ca se da doar la copii care nu mananca....si ea foarte nedumerita " de ce le da la aia care tot nu mananca, si nu da la al meu care mananca pe rupte", m-am amuzat tare pe tema asta
Luny - cand face bubite de la caldura, il spal cu ceai de musetel, si il dau pe Bepanthene, si pana a doua zi nu mai are nimic, dar daca e cald ii apar iar.
Cu crema de protectie pt soare, am luat si noi, dar am citit in toate revistele ca nu e bine s ail dai mai devreme de 6 luni cu ea
Ali_bia spune:
Mai , voi de care ceai ziceti sa-i dau Alexandrei?? Ca ii este sete si ceai de tei nu mai vrea, baby drink nu vreau eu din cauza zaharului,.....de fenicul?? ce ziceti? am intrat pe net si am gasit de la Humanna si Milupa, dar de care sa iau? instant? ma scuzati ca va intreb dar eu is mai batuta in cap 
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez