Ce parfumuri va plac (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Esti foarte simpatica, Blue_eyes! Nu, din pacate nu voi lucra intr-o parfumerie. Sa zicem ca nu consider ca sunt facuta pentru relatiile publice si comunicare in general, desi, termin Dreptul in vara asta. Interviul este pentru un post de asistent manager al board-ului de la Unicredit Leasing. Pe langa salariul foarte bun si foarte multe avantaje am posibilitatea de a fi pormovata dupa 1,5 ani ceea ce este extraordinar pentru mine. Visul meu este acela de a avea destui bani incat sa faca altcineva pentru mine treburile gospodaresti. Sa nu mai vorbim de independenta financiara, momentan lucrand la firma iubitului ceea ce nu recomand nimanui.
Cine mai e rac? Tu? :) O zodie foarte dificila, de altfel.
Dana, multumesc foarte mult, este foarte tentant pretul ala. Azi am vorbit cu Geniest si maine iau Burberry de la ea. Sunt in extaz! Abia astept sa il am. Si ma gandesc ca si cu Chopard ala si cu asta care a intervenit acum...doar sa o pacalesc pe mama sa mi-l ia. :p
Imi place si ala la nebunie cum miroase insa nu stiu cat persista si sper sa nu fie o pacaleala si Lolita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Mult succes, Carrye! Nu-ti face griji legate de situatia din Italia. Exista si altfel de italieni,nu numai xenofobi; asa cum exista si altfel de romani, nu numai delincventi.

Azi am primit de la o cunostinta doua esantioane de la www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Perles-De-Lalique-1833.html" target="_blank">Perles de Lalique. Il mirosisem in urma cu ceva timp pe o hartiuta, e un parfum floral-aspru si l-am trecut pe lista de cumparaturi pentru sezonul rece.

Fluturas coconas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Burberry Brit tocmai mi-am luat si eu saptamana trecuta. Daca gasiti in vreo parfumerie Unbound (Halston), nu ezitati sa-l testati. E parfumul pe care il caut de 5 ani, l-am luat din aeroportul din Tel Aviv, am pastrat mult timp sticluta, dar pe ea nu aparea producatorul.Asa ca habar nu aveam de ce marca sa intreb. Abia in seara asta mi-a venit ideea sa dau un search ca poate gasesc si producatorul :)
L-am gasit, din pacate pe nici unul din site-urile romanesti, dar ce mai conteaza. Il caut de aproape 5 ani:) Nu a fost parfumerie, aeroport etc, in care sa intru sa nu intreb"Unbound aveti?" si raspunsul vanzatoarei era: "nu stiu, nu imi suna cunoscut... ce marca e?" :
Luni il comand de aici http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=49639
Yuppyyy reloaded

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina.C spune:

quote:
Originally posted by blue_rain

Burberry Brit tocmai mi-am luat si eu saptamana trecuta. Daca gasiti in vreo parfumerie Unbound (Halston), nu ezitati sa-l testati. E parfumul pe care il caut de 5 ani, l-am luat din aeroportul din Tel Aviv, am pastrat mult timp sticluta, dar pe ea nu aparea producatorul.Asa ca habar nu aveam de ce marca sa intreb. Abia in seara asta mi-a venit ideea sa dau un search ca poate gasesc si producatorul :)
L-am gasit, din pacate pe nici unul din site-urile romanesti, dar ce mai conteaza. Il caut de aproape 5 ani:) Nu a fost parfumerie, aeroport etc, in care sa intru sa nu intreb"Unbound aveti?" si raspunsul vanzatoarei era: "nu stiu, nu imi suna cunoscut... ce marca e?" :
Luni il comand de aici http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=49639
Yuppyyy reloaded

blue_rain,
eu sunt deja clienta veche a strawberrynet...am comandata multe produse de la ei, toate mi-au ajuns in stare buna, fara probleme..ultima achizitie, Gucci- Rush...sunt indragostita de acest parfum..M-ai facut insa curioasa cu Unbound (Halston), cred ca urmatoare achizitie de pe strawberry, va fi acest parfum.

O zi frumoasa sa aveti..

P.S: mai stiti ceva site-uri de unde se pot comanda parfumuri?

Mergi la inceput

www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Black-Orchid-Voile-de-Fleur-1819.html" target="_blank">ultimul pacat. Imi pare rau ca nu sunt in stare sa scriu ceva despre un parfum; imi place si gata. De aceea va pun mereu linkul, acolo vedeti descrierea parfumului si comentariilor altor "parfumate".

Fluturas coconas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am nevoie de putin ajutor: cum miroase Cabotine de Gres?

s-ar potrivi parfurilor care imi plac mie:
-Pour femme - Lacoste
-Envy me 2 - Gucci, Gucci 2
-Carolina Herrera -212
-Cacharel -Promesse
-Hugo boss - Femme....?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Cabotine miroase a naftalina la inceput. Sau asa mi se pare mie. Vezi www.fragrantica.com/perfume/Gres/Cabotine-1061.html" target="_blank">aici alte pareri.

Fluturas coconas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

M-am uitat pe topul celor mai vandute parfumuri pe esentedelux.
Cum sunt:
-Moschino Cheap&Chic I Love Love
Lanvin Eclat D'Arpege
Roberto Cavalli-Just Cavalli Black
??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glont10 spune:

IMI RECOMANDATI,VA ROG, UN PARFUM DE VARA DAR CARE SA FIE SI PERSISTENT?

multumesc

Mergi la inceput

glontule, du-te glont la parfumerie si incearca direct pe piele. Vrei note aldehidice, vrei note florale, vrei note citrice? Vrei EdP, vrei EdT? Te duci la parfumerie, spui ce vrei, te lasi sfatuita si alegi. Mai mult de patru nu poti incerca pe piele; lasa-ti timp!

Fluturas coconas

Mergi la inceput