Ce parfumuri va plac (5)
Raspunsuri - Pagina 5
Carrye spune:
Uff! In viata mea nu mai cumpar parfum decat din magazin sau de la tipul de la care imi ia mama parfumurile care sunt mai scumpe dar stiu sigur ca le aduce din Dubai.
Nu ma convinge nimeni ca Burbery pe care l-am luat de la Geniest este original...:( ma dau cu el si dupa o ora uit ca m-am parfumat. Si este apa de parfum. Geniest l-a luat de pe e-bay. Nici capacul nu mi se pare ca sta unde ar trebui sa stea. Iese prea repede. Fetelor aveti mare grija de unde cumparati parfumurile.
Azi m-am dat cu Lolita din magazin si surprinzator pana am ajuns acasa de la mall inca mirosea destul de puternic, insa iar a trebuit sa plec intr-o ora si m-am bagat la dus.
Dana, vine ziua mea, si voi alege intre Lolita si Angel. Stii ca nici acum nu am apucat sa il iau. Dar oare nu e prea puternic pentru vara? Sincer, dupa ce am patimit in ultima vreme...simt nevoia de un parfum care se "simte"
danamiha spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Uff! In viata mea nu mai cumpar parfum decat din magazin sau de la tipul de la care imi ia mama parfumurile care sunt mai scumpe dar stiu sigur ca le aduce din Dubai.
Nu ma convinge nimeni ca Burbery pe care l-am luat de la Geniest este original...:( ma dau cu el si dupa o ora uit ca m-am parfumat. Si este apa de parfum. Geniest l-a luat de pe e-bay. Nici capacul nu mi se pare ca sta unde ar trebui sa stea. Iese prea repede. Fetelor aveti mare grija de unde cumparati parfumurile.
Azi m-am dat cu Lolita din magazin si surprinzator pana am ajuns acasa de la mall inca mirosea destul de puternic, insa iar a trebuit sa plec intr-o ora si m-am bagat la dus.
Dana, vine ziua mea, si voi alege intre Lolita si Angel. Stii ca nici acum nu am apucat sa il iau. Dar oare nu e prea puternic pentru vara? Sincer, dupa ce am patimit in ultima vreme...simt nevoia de un parfum care se "simte"
Imi pare nespus de rau ca esti dezamagita de parfum, cunosc sentimentul
Cel de la esentedelux are marfa de calitate, am luat foarte multe si sunt sigura de acest lucru.
Angel e mult prea puternic pentru vara, dar cumpara-l acum sa-l ai pentru iarna.
Eu foloseam un parfum si vara chiar daca e tare, de ex Poeme, dar m-am luat dupa voi si acum vara folosesc doar EDT
Geniest, am vazut ca ai comandat deja parfumurile de pe e-bay, deci nu am mai intrat in parfumeria Douglas la Budapesta sa le studiez, n-am mirosit nimic ca am stat mult la zoo, etc
Annie80 spune:
quote:
Nu ma convinge nimeni ca Burbery pe care l-am luat de la Geniest este original...:( ma dau cu el si dupa o ora uit ca m-am parfumat. Si este apa de parfum. Geniest l-a luat de pe e-bay.
L-am probat si eu, ieri, EDP si inca se mai simtea cam la 5-6 ore dupa. Imi pare rau pt tine, parfumul e dragut.
si eu cu parfumuri luate din magazin...primul a mirosit si persistat...al doilea...dupa 1 ora nimic nu se mai simtea..si dupa un sfert de sticla s-a stricat si pulverizatoru
Eu am comis-o, am luat Addict shine-ul si e parfumul pe are il caut de-o viata
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
geniest spune:
quote:
Carrye imi pare rau ca nu e asa cum ti l-ai dorit. La mine a fost exact pe dos....mi s-a parut ca tine mai mult decat vroiam eu , poate fiindca nu-mi plac parfumurile dulci...
In schimb ceea ce-mi place de mor si anume, SKIN-ul lui TRUSSARDI nu tine desi e EDP de pe esentedelux.ro.
Cred ca persistenta unui parfum depinde de foarte multe variabile
www.andreialmeu.piczo.com
Carrye spune:
Mda, nu stiu ce sa zic...ma mai gandesc si ca e vara dar chiar sa nu persiste deloc pe mine? Ca mostra era EDT si i-am simtit mirosul foarte mult timp ca asta ma si impresionase la el, ca e persistent.
Azi m-am dat cu Mademoiselle, ca tot e intuneric afara si simteam nevoia de un parfum puternic, care inca mai miroase pe mine dupa o jumatate de zi.
In schimb, m-am intalnit cu o vecina mai devreme care mirosea divin dar nu stia cu ce s-a dat. Am rugat-o sa se uite si sa imi spuna. Daca tot nu e bun Angel acum pe vara poate gasesc altul :p
dooku3 spune:
Carrye,mi-e lene sa ma uit in pag. anterioare,vorbesti de Burberry Brit?Daca da,ai dreptate,ai fost pacalita*woops*"Persista" e putin spus la Burb.Brit,eu faceam dus si inca se mai simtea pe piele!L-am folosit acum trei ani cand preferam aromele florale.Pana si felul in care a"murit" dovedeste cat persista-am scapat sticla in..bucatarie!!A mirosit,cred,cel putin doua saptamani dupa a parfum:-(
Fetelor,am si eu o "durere":caut Armani Vetiver Babylon si nu gasesc..am fost la Sephora,am fost la Ina Center,nu au inca.Stiti cumva unde/daca pot sa gasesc in Bucuresti?
danamiha spune:
Carrye, am citit pe un alt forum despre parfumuri si am vazut mai multe persoane care folosesc Angel si vara.
Eu am Burberry London de pe esentedelux, e persistent si imi place mult. Am pus la "naftalina" parfumurile tari si mi-am lasat pt vara: Shalimar light, ador parfumul asta, Balenciaga-Cristobal, Insolence-Guerlain, Paco Rabanne - Black XS, Jaipur Saphir-Boucheron.
Carrye spune:
Dooku, asa ma gandeam si eu! Am vorbit acum cu cel de la care ia mama parfumuri si il cumpar din nou. Asta este! Si doar mereu ma avertizeaza al meu sa nu iau nimic de pe e-bay. Amuzanta faza cu mirosul din bucatarie. Si mama a facut asta acum ceva ani cu un Organza dar era pe hol. Ea plangea dupa parfum si noi de miros prin casa.
Dana, am sa il mai miros o data sa vad cat de puternic mi se pare. De exemplu, mie parfumurile de la Dior mi se par exagerat de dulci si puternice.
danamiha spune:
Eu de la Dior folosesc Hypnotic Poison, imi place muuult de tot, Miss Dior Cherie, J'adore - nu sunt foarte incantata de el, dar cand l-am testat mi-a placut si mi-as dori Addict.
Eu am facut multe cumparaturi de pe e-bay si sotul meu la fel, in special lego pentru fiului nostru, si am fost f.multumiti.
glont10 spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
glontule, du-te glont la parfumerie si incearca direct pe piele. Vrei note aldehidice, vrei note florale, vrei note citrice? Vrei EdP, vrei EdT? Te duci la parfumerie, spui ce vrei, te lasi sfatuita si alegi. Mai mult de patru nu poti incerca pe piele; lasa-ti timp!
Asta si fac, dar cu recomandarile pe care le primesc.
Am incercat sa obtin recomandarea lu' tanti de la parfumerie si am primit un raspuns imbufnat " eu nu pot sa va recomand. Trebuie sa imi spuneti pe care il vreti"....multumesc...ce sa zic.Nu sunt prea dragute...asa stiu ele, deh, fiecare cat poate.
Preferatele mele sunt crystal noir si samsara,le iubesc dar sunt cam grele pt vara