Ce parfumuri va plac (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Carrye, stiu ca cei de la esentedelux au primit marfa recent, site-ul este inca in constructie. Am sa incerc sa vorbesc cu ei mai tarziu si sa intreb despre Lolita Lempicka for Women si iti scriu aici.
Explica-mi te rog si mie cum te dai pe pielea uda cu parfum, vreau sa incerc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Cum e cu pielea umeda ??? M-ati facut curioasa...
Carrye, ti-am trimis e-mail...
Asa e...Burberry Brit chiar persista...asta fiindca nu-mi place mie...daca-mi placea nu tinea atat

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu mai nou m-am indragostit de "Daisy" - Marc Jacobs..imi place la nebunie

Chiar sunt curioasa si eu, cum e faza aia cu pielea umeda?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Pai eu din principiu nu ma sterg cu prosopul cand ies de la dus, las apa pe mine, mai ales acum vara. Si ma dau cu parfum imediat cum ies de la dus, pielea este uda, porii sunt deschisi si, cum spunea si Blue_eyes, persista mai bine. A reusit sa ma surprinda pana si amaratul ala de Chopard. :)
Geniest, esti o scumpa!
Si tu Dana, bineinteles, multumesc, astept raspunsul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Mi-a mai cazut un www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Black-Orchid-Voile-de-Fleur-1819.html" target="_blank">parfum cu tronc. E de bine? E de rau?
Da, parfumurile persista mai mult daca pielea nu e uscata. Eu ma orientez si dupa stofa pe care o am pe mine. Unui pulover de lana nu i se potriveste acelasi parfum ca unei bluze de matase. Eu combin si culorile. Nu pot da pe alb ce dau pe violet.
Geniest, ti-ai comandat Worth? Carrye, cand pleci la Roma? Rasfata-te!

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Da...blue eyes...sunt pe drum. Le-am comandat pe toate (Je reviens - Worth, Nautica by Nautica si Alfred Sung - Paradise).
Cred ca in 3 saptamani le am. Yupiiii....

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Pai ar trebui sa plec pe 4 si sa ma intorc pe 6 daca ma accepta pentru un job sau pe 9 daca nu, pe 8 fiind ziua mea de nastere. Doar ca sunt in dubii pentru ca multi imi spun sa evit Italia in perioada asta...:(
Si nici nu pot lua bilete de avion pana nu stiu ce se intampla cu jobul, si tipa de la hr nu mai suna...
Stau cu plicul de la mostra de Burberry si asa o sa stau pana maine cand o sa am sticla de la Geniest. Yuppyyy!!! si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Aha, tot un racusor? Nu ma surprinde!
In legatura cu Italia, nu toti sunt xenofobi, desi in Roma sunt destui romani; deh, isi cauta stramosii, ce sa le faci? Tu vezi-ti de treaba ta! Ne poti spune ce vei lucra? Intr-un boutique sau intr-o parfumerie?

Fluturas coconas

Mergi la inceput

Carrye, draga mea, am vorbit pe mess cu seful de la esentedelux, are parfumul dorit de tine, 100 ml, EDP, sigilat, la pretul de 165 lei, o singura bucata are pe stoc.
Daca mai esti interesata il gasesti pe mess la ID: esentedelux, iar la tel la numerele: 0741 341 684, 0763 970 330.

Ce bine ca nu cumparam din magazinnnnnnn!!!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca site-ul esentedelux va fi gata maine.

Mergi la inceput