Ce parfumuri va plac (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Annie, incearca Tsar, daca e ceva mai rar si necunoscut, in locul unui Davidoff. Stii de ce? Pentru ca nu va mirosi ca tot cartierul. Eu am inceput sa ocolesc parfumurile arhicunoscute, tocmai ca vreau ceva aparte. Pentru nasul meu, Tsar e orgasmic; miam miam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Ai perfecta dreptate! Nu vrei sa stii cum ma simt cand ma duc sa il pup pe tata si imi dau seama ca in ziua aia miroase ca iubitul meu...Sculpture chiar nu se gaseste asa peste tot, de asta imi si place cel mai tare, ca este ceva aparte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

mai, pe aici rar am intalnit barbati si sa simt parfumuri in urma lor, alte odoruri (sper ca e corect scris) la greu

Si voi n-o sa va suparati ca voi lua unul pe care il folosesc iubitii vostrii, nu? caci nu cred ca va veti intalni vre-odata cu el

va pupic!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ce imi recomandati, ca esentedelux nu au JPG - Clasique EDP, au EDT si pe asta nu l-am incercat!? Acum vad ca voi vorbiti si de diferente intre EDT si EDP...
Sa iau Beat (pe asta nu am unde sa-l testez), Armani Mania sau Clasique (EDT)? Sau sa la Clasique-ul pentru mai la toamna-iarna?

Hai ca tipu' de la esente m-a convins de The Beat (pe care il are acum) si pe care mi-l voi face cadou pentru ziua mea de poimaine...

Clasique-ul il astept in varianta EDP...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Da, asteapta-l cel mai bine, desi o sa vezi ca este un parfum incredibil de persistent, dar daca exista varianta EDP ia-o pe aia intotdeauna, mai ales tester daca nu il faci cadou.
Mie imi place Beat la nebunie :)
Dana, am pulverizat ieri un puf de Angel si azi inca mai stau cu cartonul ala in mana, tot il miros, Doamne cum s-a lasat mirosul, o nebunie! Clar, este parfumul meu preferat ever! Il mirosea si al meu iubit aseara si cica hai sa ti-l iei maine, dar am sa astept sa mi-l iau de ziua mea pe 15 august. Ma innebuneste! Ce Lolita, Allure...Angel!
Annie, si Allure barbatesc miroase misto rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Carrye, dar nu a fost ziua ta in 8 iulie?
Ai comandat Amor-Amor Sunshine? Tocmai am vazut ca nu mai este la pretul promotional.

Azi am fost in oras si am mirosit din nou Clinique-Happy. L-am mirosit acum cateva luni pe hartie si mi-a placut, dar acum l-am testat pe mana si nu imi place deloc. Bine ca nu l-am comandat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Ce imi recomandati, ca esentedelux nu au JPG - Clasique EDP, au EDT si pe asta nu l-am incercat!? Acum vad ca voi vorbiti si de diferente intre EDT si EDP...
Sa iau Beat (pe asta nu am unde sa-l testez), Armani Mania sau Clasique (EDT)? Sau sa la Clasique-ul pentru mai la toamna-iarna?

Hai ca tipu' de la esente m-a convins de The Beat (pe care il are acum) si pe care mi-l voi face cadou pentru ziua mea de poimaine...

Clasique-ul il astept in varianta EDP...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Eu nu vreau sa o supar pe Carrye, dar eu intre Beat EDP si Classique EDT as lua Classique. Mie nu mi-a placut Beat, dar nu vreau sa te sfatuiesc gresit. Varianta EDT la Classique e putin mai "usoara" decat la EDP. Eu retin ca le-am mirosit.
Fragile EDP a aparut in 1999, iar varianta EDT in 2002 si se spune ca sunt diferite. Eu am Shalimar EDP, dar e diferit de Shalimar EDT in sensul ca primul e mult mai puternic si mai dulce, iar la al doilea predomina mirosul de citrice.

Mergi la inceput

Da, scumpa, a fost ziua mea pe 8 iulie. N-am mai comandat Amor Amor nu stiu sa iti spun de ce, pur si simplu n-am mai apucat.
Dar sper sa plec in Italia cat de curand, saptamana viitoare ca plecam cu un prieten care a locuit acolo 9 ani si mi-a spus ca si-a luat la un moment dat 4 parfumuri si a primit un rucsac Hugo Boss cu o multime de testere si creme plus ca i-au facut si discount. Abia astept sa ajung...
Cat despre Beat sau Classique si eu as alege Classique doar ca as fi mers pe EDP. Stii ca sunt maniaca sa fie apa de parfum. I-am spus asta in ideea ca o sa isi ia si Classique-ul cand or avea EDP :p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Hop si eu! Dupe mine, tot Classique EDP recomand! Tine pe piele, si miroase bine si daca esti fumatoare si daca nu esti! VA puuup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Aaaaa, scuze,voiam sa zic "dupa mineeeeeee"!!!!!

Mergi la inceput