Ce parfumuri va plac (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Esti mortala!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Esti mortala!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Asta e de bine, e de rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Fetelor, ca tot vorbim de J.P.Gaultier, va place Fragile? Eu l-am mirosit in urma cu cateva luni la Timisoara la mall, aveau doar varianta EDT, mi-a placut asa de mult. Acum am tot citit despre el si am vazut ca mai multe femei spun ca e o deosebire de miros intre cele doua variante EDP si EDT. Eu stiu ca varianta EDP e mai puternica, dar chiar sa fie miros diferit...? Daca nu am unde sa testez varianta EDP ce ma fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
citat din mesajul lui danamiha

quote:
citat din mesajul lui clyo

Camelia_daniela, si eu tot pt JPG votez, e superbbbbbbbbb

Clyo, inainte cand scriam despre Classique ma gandeam la tine ca esti la a doua sticla
Ce achizitii noi in domeniul parfumurilor ai facut?

da, pur si simplu nu ma pot satura de el...
achizitii noi?
nimic, am luat-o de la capat cu Allure, Poeme si Very Irresistible

am descoperit in dulap 2 parfumuri de vara:
Colours of Love - Guerlain
In Love Again Fleur De La Passion - YSL
din pacate nu prea rezista.

sper ca la urmatoarea iesire din tara sa am timp sa incerc parfumuri noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Eu am si Gaultier si Beat. Depinde ce iti place, Gaultier este mai persistent dar este si mai dulce. Beat este minunat dar mai suportabil decat Gaultier. Mai ales ca este vara.
Dana, da sunt la prima comanda, am sa iau 2 ca mai vrea si o prietena, pe site am vazut ca e free shipping oriunde. O sa fac comanda diseara cand vine al meu cu cardul. Voi l-ati mirosit? Mie imi place foarte tare desi cand ma gandesc la Allure ala despre care nu stiu care varianta am testat...ufff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marius2008 spune:

mie imi place foarte mult de la Hugo Boss....For Women, si de la Burberry...Week-end! Le stiti? cum vi se par?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

fetele ?!?!? ma ajutati si pe mine sa gasesc un parfum masculin, elegant si sexy? ppls!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Il vrei acum de vara? Sa fie fresh? Mie imi plac tare mult Bvlgari Aqua editia de vara, Givenchy Blue Label, Givenchy Pi (e unisex). Parfumul meu preferat barbatesc este Sculpture by Nikos.
Am mirosit de curand Joop, doar ca sunt 2 si nu stiu care mi-a placut mai tare.
Aa, si Versace Dreamer imi place foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

quote:
citat din mesajul lui Annie80

fetele ?!?!? ma ajutati si pe mine sa gasesc un parfum masculin, elegant si sexy? ppls!

-----------

www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Tsar-1098.html" target="_blank">Tsar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Carrye, Blue-eyes sarumana, am incredere in gusturile voastre

si da de vara
chestia ca de unde cumpar eu , si testez, tipul de acolo e foarte bun in meserie si mai mereu plec ametita de acolo, si vreau sa fi mers mai la sigur, nu cu " as vrea pt sot un parfum. Asa daca ma duc cu 3-4 nume pot sa le si testez. vazusem reclama la Davidoff cool water, nu lam incercat dar tipu din reclama arata ca miroase bine (pacat ca nu stie sa faca de mancare)
Multumesc frumos !

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput