Ce parfumuri va plac (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

:) Am inteles, da, ai dreptate, ala cu mov imi place mie, imi pare rau ca nu iti place mirosul astuia. Stiu de la o prietena care este fan Calvin Klein ca a renuntat sa isi mai cumpere pentru ca nu persista deloc. Si de asta eram curioasa, ca imi place tare mult cum miroase ala pentru vara insa am deja vreo 3 parfumuri care nu persista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ratzushka spune:

quote:
citat din mesajul lui danamiha

camelia_daniela, pentru un nou capitol.
Ieri am mirosit la mama E.Arden-5th Avenue, mi-a placut, dar nu atat de mult incat sa-l "fur", nu e deloc persistent.
Acum folosesc Shalimar light cel mai mult.

Draga mea , daca vrei un parfum persistent incearca D&g ``The One``e super si daca te dai un pic mai mult parfumul nu va ieri nici dupa spalat ... inca ramane o urma .Si e si super sexy.
Inca un tip de parfum care imi place la nebunie si persista este Versace ``The Light``un parfum super senzual .
Incearca-le si cred ca iti vor placea.
In tara nu cred ca sunt mai mult de 70 de euro :P fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

pup fetele!

am tot auzit de parfumul asta (agent provocateur-maitresse) ca este super elegant,sexy si persista.Stiti ceva de el? L-ati mirosit?

Eu l-am tot cautat prin parfumerii dar nu-l au inca...

Sunt asa de curioasa sa-l miros...numai parfumul asta il am in minte!!!

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
citat din mesajul lui livia

pup fetele!

am tot auzit de parfumul asta (agent provocateur-maitresse) ca este super elegant,sexy si persista.Stiti ceva de el? L-ati mirosit?

pup

livia

Am intrebat si eu de el in Ro, ce mutra a facut vanzatoarea
Cred ca blue eyes cunoaste parfumul,eu l-am vazut pe e-bay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Agent Provocateur- sunt mai multe parfumuri. In general e genul parfumului "love it or hate it". Unii zic, chiar , ca e sex in a bottle, extrem de senzual. Nu-mi amintesc sa le fi vazut in Romania, insa aci sunt pe toate drumurile. Am un sfat, pentru cele care il vor mirosi: dati un pic, apoi stati ceva minute bune sa se aseze, ca altfel o sa ziceti ca miroase a insecticid. Dupa cateva minute, in general, miros chiar bine.
Eu am o gramada de parfumuri- 43- ca sunt dementa dupa ele. Insa cel mai tare, cred, e Creed. Este un parfum scump, £59 pentru 30 ml, £110 pentru 100ml, insa are un miros super nobil, fin, unic. E bestial, nu as putea sa-l compar cu absolut nimic, in conditiiein care cunosc cam tot ce e pe piata la momentul actual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

aici e o descriere a parfumului... suna bine,nu!?

http://www.fragrantica.com/perfume/Agent-Provocateur/Agent-Provocateur-Maitresse-760.html

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

quote:
citat din mesajul lui danamiha

quote:
citat din mesajul lui livia

pup fetele!

Cred ca blue eyes cunoaste parfumul,eu l-am vazut pe e-bay.

Nimerit! Dar acum nu-l am "in nas"; va spun maine parerea mea. Ce pot spune acum, nu e preferatul meu din cele 4 (le am pe toate, in diferite cantitati). Eau Emotionelle si Strip sunt favoritele mele; Strip este o Limited Edition.

Cristina, credeam ca numai eu am vreo 50 de parfumuri acasa si inca 50 pe lista dorintelor. Azi m-am indragostit de The One (am luat doar crema de corp) si de Attraction, de la Lancôme. Alaltaieri mi-am luat www.acqua-di-stresa.com/" target="_blank">Acqua di Stresa EdP si www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Murmure-1097.html" target="_blank">Murmure; EdT si crema de corp.

Fluturas coconas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Cristina1974, nici nu stii cata placere mi-ai facut cand am auzit cate parfumuroi ai. Eu am cu mult mai putin de 1/2 din cate ai tu si deja am considerat ca sunt anormala ca ma investit atat de multi bani si ma gandesc ca in timp sa nu-si piarda mirosul. Ultima dragoste:moschino couture datr imi place enorm D&G dar am zis ca totusi trebuie sa ma opresc,...desi cand am auzit cate ai tu m-ai incurajat.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Nimic nu mi se pare mai placut pe lumea asta decat o piele curata dupa un dus, apoi o crema de corp in ton cu parfumul pulverizat pe pielea uda...restul nu mai conteaza!
Din pacate, in Romania, inca nu se insista foarte tare pe curatenie inainte de parfum...mai ales acum, vara!
Oanalu, eu nu stiu cate sticle de parfum am, nici nu vreau sa stiu, stiu doar ca niciodata nu mi se par prea multe :p
Am deschis acum dulapul sa imi iau 2 sticle pentru bagaj si vazandu-le doar pe primele din fata imi venea sa imi bag nasul in ele si sa le iau pe toate dupa mine...uff!
Tot nu imi iese din cap Lolita ala fir-ar sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Blue Eyes, Oanalu.....mersi mult.
Eu sunt nebuna dupa parfumuri, lenjerie intima, ceasuri si bijuterii.
Deja sotul imi cunoaste cucurile si nu mai zice nimic, ca oricum, ar vorbi degeaba.
Incercati Creed-ul, daca aveti ocazia. Aici se vinde doar in patru magazine de lux, in tot UK-ul, printre care si Harrods-ul.E super frumos, va garantez ca o sa va placa.
In rest, ce sa zic? imi pare rau ca toate parfumurile sunt extraordinar de scumpe in Romania, pret mult prea umflat, in comparatie cu ce e aici,si nu inteleg de ce.
Vis-a-vis alegera parfumului, si eu optez cam intotdeauna pentru EDP. Singurele exceptii sunt, cred, Hypnotic POison si Allien,limited edition, sticluta portocalie care e scoasa nu se mult timp. Astea sunt numai in varianta EDT, insa chiar si asa, persista ddestul de mult pe mine.

Mergi la inceput