Ce parfumuri va plac (5)
Raspunsuri - Pagina 10
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui mephala30
Danamiha, sunt 100% multumita de parfumul comandat pe site-ul esentedelux. Ce testasem eu era EDP.
Carmen, Iustin & Teodor
Ma bucur! Eu de mult l-am rugat pe cel de la esentedelux sa-mi aduca Crystal Noir EDP, dar nu a gasit si atunci am renuntat la acest parfum. Intotdeauna cer varianta EDP, doar in cazul prfumurilor care nu au aceasta varianta si imi plac mult cumpar varianta EDT, de ex imi place muuult de tot Hypnotic Poison-Dior, iar acest parfum este doar EDT si l-am cumparat.
Ai testat Angel?
mephala30 spune:
quote:
citat din mesajul lui danamiha
Ai testat Angel?
din pacate nu, am intrat oarecum in fuga, m-am convins si am plecat.
Next time.
ce alte parfumuri persistente/de iarna, precum Angel, imi recomanzi?
Carmen, Iustin & Teodor
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui hristina
Cinema de la Yves Saint Laurent ati avut?
Nu am avut, dar cunosc parfumul si imi place, e dulceag, uite www.fragrantica.com/index.php?q=cinema&view=Pretraga&x=0&y=0" target="_blank">aici sunt si celelalte variante, de vara, etc.
andreea81 spune:
Cinema mi se pare un parfum ...elegant!! Eu nu la-am avut, dar sotia sefului miroase demential!!! De Poeme , de la Lancome, ce ziceti? Pentru mine e o proaspata achizitie...nu e de vara, daaaaar.....am mirosit un esantion o data, si nu m-am lasat pana nu l-am luat: in rate!!!!
La multi ai, Carrye!
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui mephala30quote:
citat din mesajul lui danamiha
Ai testat Angel?
din pacate nu, am intrat oarecum in fuga, m-am convins si am plecat.
Next time.
ce alte parfumuri persistente/de iarna, precum Angel, imi recomanzi?
Carmen, Iustin & Teodor
Eu folosesc iarna cel mai mult Angel, dar si urmatoarele: Poeme-Lancome, Hypnose-Lancome, Allure-Chanel (imi doresc Allure Sensuelle, e absolut superb), Kenzo-Jungle (ador parfumul asta, am auzit discutii intre vanzatoarele din parfumerie ca se va scoate acest parfum, nici nu il mai aveau in magazin), Casmir-Chopard, Samsara-Guerlain, Burberry-London, Miss Dior Cherie, Wish-Chopard, Classique-J.P.Gaultier, acest ultim parfum imi place la fel de mult ca Angel, incearca cand poti, dar sa fie EDP, e persistent si placut. Cam astea folosesc. (tot dau o fuga la dulap si scriu si tot asa, ma lasa memoria)
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui andreea81
Cinema mi se pare un parfum ...elegant!! Eu nu la-am avut, dar sotia sefului miroase demential!!! De Poeme , de la Lancome, ce ziceti? Pentru mine e o proaspata achizitie...nu e de vara, daaaaar.....am mirosit un esantion o data, si nu m-am lasat pana nu l-am luat: in rate!!!!
La multi ai, Carrye!
~Este mai importanta pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)
~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca asteptam asa de mult sa o īncepem.
Eram in Germania in vacanta prin 94 si am testat Poeme, l-am cumparat pe loc, ani de zile l-am folosit, as putea spune cam 10 ani, doar Poeme, e un parfum de vis, nici nu stiu cum sa-l caracterizez, dar mi se pare cel mai reusit parfum al Casei Lancome, mi-am cumparat unul de la esentedelux si i-a placut atat de mult prietenei mele incat am fost nevoita sa mai comand unul, inca e sigilat in dulap si astept sa fie mai rece ca sa-l folosesc. Foarte rar am intalnit femei care sa nu adore acest parfum.
Carrye spune:
Va multumesc foarte mult fetelor! Sunteti niste bomboane de fete cu care mi-e tare drag sa imi petrec timpul.
Am si eu Cinema, si desi ador parfumurile dulci, asta mi se pare prea dulce. Vara asta nu l-am folosit deloc.
Nu imi vine in minte mirosul lui Poeme, care iti place atat de mult. Cum ajung intr-un Sephora il voi mirosi.
Mi-ar parea rau sa dispara Kenzo Jungle, pentru ca si eu, il ador!
Alicia, spune-mi daca persista Calvin Klein -Euphoria Crystalline Edition, pentru ca am mirosit-o pe vecina, v-am zis zilele trecute ca ma innebunise cu mirosul, si cica cu asta se daduse. Doar ca nu cred ca era editia asta, in sensul ca avea capacul mov. Mi-a placut foarte tare mirosul.
Alicia_S spune:
Carrye, nu persista cine stie ce... dar poate ca sunt si eu obisnuita cu parfumurile tari...Capacul este argintiu cu flori si cristale inserate...Cred ca cel care iti place este Euphoria Blossom...si mie imi place la nebunie si l-am luat pe Crystalline, sperand ca seamana cu Blossom, dar e total diferit.