Ce parfumuri va plac (5)
Raspunsuri - Pagina 9
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui mephala30quote:
citat din mesajul lui danamiha
Daca era mai uleios eu cred ca ai testat EDP si e normal sa fie mirosul mai puternic, mai ascutit si sa persiste mai mult decat in cazul EDT.
d Atunci voi fi multumita pe deplin, .
Carmen, Iustin & Teodor
Doar inca 12% multumire
mephala30 spune:
quote:
Doar inca 12% multumire
sa stii ca sunt cei mai importanti...acesti 12%, .
Carmen, Iustin & Teodor
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui mephala30quote:
Doar inca 12% multumire
sa stii ca sunt cei mai importanti...acesti 12%, .
Carmen, Iustin & Teodor
Asa este. Cunosc sentimentul. Am testat in parfumerie J'adore-Dior si Insolence- Guerlain, am fost atat de incantata si le-am comandat rapid. Problema a fost ca nu am stat sa vad cum miroase parfumul pe pielea mea si dupa cateva ore. Cand le-am primit nu am mai fost asa incantata, asa ca am invatat din greseli. Multe parfumuri le-am comandat fara sa le testez, le-am facut cadou, asa ca mai invat
mephala30 spune:
Danamiha, .
ce m-a frapat: imi plac parfumurile florale, discrete, fara vanilie (stiu ca tu esti fan vanilie! ) le-am enumerat intr-un post anterior.
Ei bine, am mirosit Angel si ....stupoare: m-a fascinat si-mi place, . Abia astept sa-l incerc pe piele si cine stie, poate asta va fi urmatorul pe lista.
Carmen, Iustin & Teodor
rose_selavie spune:
Buna dragele mele,
Tocmai am terminat de parcurs toate paginile si m-am gandit sa contribui cu lista mea de favorite in aceasta vara: primul ar fi Prada Tendre, pe care il gasesc extrem de potrivit pt vara, apoi Escale a Portofino, ultima apa de toaleta Dior, acesta e innebunitor, precum si Un Jardin en Mediterrane de la Hermes. Deocamdata trebuie sa-mi epuizez "stocul" de parfumuri...Le stiti? Va plac?
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui mephala30
Danamiha, .
ce m-a frapat: imi plac parfumurile florale, discrete, fara vanilie (stiu ca tu esti fan vanilie! ) le-am enumerat intr-un post anterior.
Ei bine, am mirosit Angel si ....stupoare: m-a fascinat si-mi place, . Abia astept sa-l incerc pe piele si cine stie, poate asta va fi urmatorul pe lista.
Carmen, Iustin & Teodor
Angel e un parfum...de vis. Imi amintesc cand l-am testat prima data, a fost dragoste la primul miros, toata ziua ii punem sotului mana sub nas sa-l miroase si el. E un parfum foarte persistent, si dupa 24 de ore se simte, e primul parfum care l-am luat de pe esentedelux si am fost foarte multumita, cu 200 RON mai ieftin decat in magazin. Il folosesc iarna si cand e mai rece.
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui ionica
Kelie Caleche Hermes
super tare
http://fr.youtube.com/watch?v=wQAthxUjkpY
Ai o dulceata de fetita!
Alicia_S spune:
Mi-am luat de curand Calvin Klein -Euphoria Crystalline Edition, fara sa-l testez inainte, imaginandu-mi ca seamana cu Euphoria Blossom. Nu-mi place deloc. Acum nici nu stiu ce sa fac cu el. Imi place in schimb Blush-Marc Jacobs, dar din pacate cei de la esente nu il au. Cred ca o sa-l comand de la strawberry, desi dureaza 3 saptamani pana cand ajunge.
mephala30 spune:
Danamiha, sunt 100% multumita de parfumul comandat pe site-ul esentedelux. Ce testasem eu era EDP.
Carmen, Iustin & Teodor