*Gravidute de noiembrie-decembrie (48)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

MariaK- felicitari pt cele 2 liniute. Sa stii ca eu nu am avut nici un test cu doua liniute clare. La toate mi-a iesit a doua liniuta pala, chiar la unele f pala.
Si inca ceva...am un baietel frumos foc (ca maica-sa) si destept ca tasu'. Ce zici, te tenteaza sa faci o fetita sa devenim cuscre ...

==========
Corina 16+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Monica- baga repede poza cu cea mica sa vad poate o place fimiu. Stii tu, dragoste la prima vedere...intrauterina

==========
Corina 16+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Ma retrag sa mai pun de-un shlafen !
Sa nu vorbiti asa mult ca mi-e groza sa va citesc din urma. Cu memoria asta de gravideala si mai nou afectata de caldura nu mai tin minte cui trebuie sa raspund de la un mesaj la altul da pai de la o pagina la alta.

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

O sa pun pe mailul comun ceva de la eco, un pic mai incolo, sa am un pic de timp

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 18+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

bravegirl - bine ai revenit . sa-ti traiasca baietelul.
diana - sa -ti traiasca beietelul!
plin de baietei la odiseea noastra!
ce facem fetelor, mai avem noi cu cine sa ne insuram flacaii?!!??!!?

18+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmendu

bravegirl - bine ai revenit . sa-ti traiasca baietelul.
diana - sa -ti traiasca beietelul!
plin de baietei la odiseea noastra!
ce facem fetelor, mai avem noi cu cine sa ne insuram flacaii?!!??!!?

18+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Multumesc!
Eu zic sa ne dam bine pe langa mamicile cu fetite.

==========
Corina 16+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Banu si futuremother, va rog sa nu transformati forumul in chat. Pentru asta aveti chat (in meniul din stinga) sau propriile adrese de messenger, msn, etc.

Multumesc pentru intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

hai ca m-am intors.....
a vazut faza cu chat si cea cu semnatura

21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

ei nu mai e nimeni pe aici?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Stai linistita Otilav, nu am intrat in polemica. Eu fac doar ce spune doctorul.
Sunt linistita pentru ca nici eu am luat acid folic inainte de a raman einsarcinata, si eu iau acidul folic din a treia luna de sarcina si suntem bine. Acum din a treia luna iau acid folic de 5 mg, asa mi-a prescris dr. ginecolog. Am gasit in farmacii acest medicament.
Intr-adevar multe gravidutze s-au plans ca nu gasesc acid folic de 5 mg. Asa ca iau la recomandarea dr. ginecolog.Din prima luna iau elevit si din a doua luna iau si ferogradumet. Acestea sunt medicamentele pe care mi s-au prescris.

Tineti-mi pumnii, maine imi fac analizele cele pe care le-am facut si in primul trimestru si triplu test. Imi este un pic de frica, pentru ca imi doresc sa iasa bune analizele.
Si apropo sunt o mare pofticioasa de fructe si legume. Asa ca am profitat din plin de ele si profit in continuare.

quote:
Originally posted by Otiliav
Monicus, intentia mea nu era sa intru in polemica pe tema acidului folic dar din cate stiu eu nu se poate face o analiza care sa arate daca ai nevoie sau nu. Oricum surplusul se elimina. Eu am luat si la prima sarcina si acum, acid folic romanesc de 1 mg, iar acum cand mi s-a terminat cel din Romania am luat de aici din farmacie si nu se gaseste decat de 0.4 mg, am si povestit atunci ca mi s-a spus la farmacie nu cumva sa iau doua pastilute ca ei doar 0.4 mg recomanda (oricum nu as fi putut sa iau ca era in combinatie cu Omega 3 si ar fi insemnat sa iau si Omega 3 in doza dubla). Iar inainte de sarcini nu am luat acid folic, la primul copil am fost mai intai la un doctor care venise de la o conferinta unde s-a discutat ca nu-i chiar asa de minunat acest acid folic, in schimb am incercat sa consum suc de portocale zilnic, chiar de pe DC am prins sfatul acesta, articolul de www.desprecopii.com/info.asp?id=296" target="_blank">aici exista din 2003, doar ca a fost imbunatatit intre timp. Aici am intrebat si doctorul de familie si ginecologul si ei recomanda 0.4 mg, era si logic ca altul nici nu poti cumpara daca nu exista in farmacii. Iar acum ca am depasit 12 saptamani mi-au spus sa nu mai iau nimic, nici analize de sange nu mi-au facut, decat hemoglobina care a iesit bine.
Babyzapi, vreau sa te rog ceva, ce stii de TT la Medlife, cum se face, cu formular de completat, analize de sange si ce fel de ecografie. As vrea sa fac dupa ecografia morfologica de pe 9 iulie, dar sper sa nu fie prea tarziu pentru a obtine o programare. La Emilia Irza m-am convins ca nu pot face.

Vad ca va vaitati de caldura, eu ma vait de frig si ploaie multa, mai exact ploua de 12 zile si tot de atunci ma doare piciorul de nu mai pot, merg greu, conduc masina greu dar doctorul de familie mi-a spus sa nu iau pastilele date de el pentru artroza/reumatism, nu sunt recomandate in sarcina. Asa ca eu de abia astept sa vin la soare, sa imi fie si mie bine si la intoarcere sper sa nu mai prind ploaie pe aici, sa nu fie ca anul trecut cand a plouat 3 luni.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 16+

Mergi la inceput