*Gravidute de noiembrie-decembrie (48)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

fetelor
e cineva care va naste la cantacuzino?
ce stiti despre spital?
eu sunt la dr alina ursuleanu

stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Elilov ma bucur tare pt. diagnosticul dat de medicul de familie. Timpul va decide care dintre cei doi au avut dreptate. Io cred ca urgentele au vazut mai putine cazuri de varicela in viata lor . Ca nu prea au tangenta cu varicela.....urgenta daca ma exprim coherent ! La caldurile astea simt ca ma scurg.

Anes multumesc pentru raspuns. Sigur un asemenea caz ca al tau va avea un impact daca nu optimist macar tonic !

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

alionushca - LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!

mariak - iti tinem pumnii. baga de pe acum acid folic.

mada - eco 2D si 3D. depinde de medicul tau cum face eco. in principiu, ei prefera eco 2D, vad mai bine. 3D e spectaculos pentru parinti. la mine perima imagine 3d mi-au facut-o la 11 saptamani in germania, apoi in romania la 13 sapt. poti sa vezi link-ul de sub semnatura cu un 3D la 15 sapt.

andreyutza - eu am facut TT la 16 sapt. se face intre 16 si 18 sapt, dar se poate ajunge si la 21 de sapt. in romania medicii prefera sa il faca mai devreme pt ca rezultatele dureaza mai mult (Fish 2 sapt, cariotipul 3 sapt), pt ca daca rezultatul e prost, legislatia in roamania nu permite sa intrerupi legal o sarcina mai tarziu de sapt 26.

margutza - si eu am aflat la 15 sapt sexul. daca ei zic asa, si sunt medicii cu experienta, atunci asa e.

banu - moleseala e de la caldura. pune-ti si tu semnatura.

catalina - te asteptam cu vesti bune de la eco. eu ma duc joi la pop.

18+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

carmendu

semnatura asta se pune automat de undeva ca eu nu stiu

sau trebuie eu sa me semnez de fiecare data dupa ce scriu un mesaj?

cum e
eu sunt noua pe aici

multumesc
21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Banu, intri la profilul personal, si pui la semnatura, varsta sarcinii, carutul aferent, nume si alte date, care vrei sa apara de fiecare data cand scrii.
Ai grija ca trebuie sa-ti actualizezi mereu nr de saptamani, nu se actualizeaza automat!

Leloo, ai grija de tine, cum te simti acum? Esti bine?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii


si 18+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Maria_k, multumim de capitol si felicitari inca o data. Eu sper sa mai vii pe la noi chiar daca te vei inscrie si la Odiseea de ianuarie-februarie. Daca nu venim noi dupa tine sa vedem ce mai faci .
Futuremother, Lorellay, si eu sunt in saptamana 17 la a doua sarcina si nu pot spune ca-l simt pe bb clar, poate am pretentii prea mari. Pe Ana am simtit-o dupa 19 saptamani iar la ecograf topaia de zor, cred ca am stratul de grasime dens .
Catalina, Diana, Olivia, Oceanborn, Cherie pe unde sunteti?
Monicus, intentia mea nu era sa intru in polemica pe tema acidului folic dar din cate stiu eu nu se poate face o analiza care sa arate daca ai nevoie sau nu. Oricum surplusul se elimina. Eu am luat si la prima sarcina si acum, acid folic romanesc de 1 mg, iar acum cand mi s-a terminat cel din Romania am luat de aici din farmacie si nu se gaseste decat de 0.4 mg, am si povestit atunci ca mi s-a spus la farmacie nu cumva sa iau doua pastilute ca ei doar 0.4 mg recomanda (oricum nu as fi putut sa iau ca era in combinatie cu Omega 3 si ar fi insemnat sa iau si Omega 3 in doza dubla). Iar inainte de sarcini nu am luat acid folic, la primul copil am fost mai intai la un doctor care venise de la o conferinta unde s-a discutat ca nu-i chiar asa de minunat acest acid folic, in schimb am incercat sa consum suc de portocale zilnic, chiar de pe DC am prins sfatul acesta, articolul de www.desprecopii.com/info.asp?id=296" target="_blank">aici exista din 2003, doar ca a fost imbunatatit intre timp. Aici am intrebat si doctorul de familie si ginecologul si ei recomanda 0.4 mg, era si logic ca altul nici nu poti cumpara daca nu exista in farmacii. Iar acum ca am depasit 12 saptamani mi-au spus sa nu mai iau nimic, nici analize de sange nu mi-au facut, decat hemoglobina care a iesit bine.
Babyzapi, vreau sa te rog ceva, ce stii de TT la Medlife, cum se face, cu formular de completat, analize de sange si ce fel de ecografie. As vrea sa fac dupa ecografia morfologica de pe 9 iulie, dar sper sa nu fie prea tarziu pentru a obtine o programare. La Emilia Irza m-am convins ca nu pot face.

Vad ca va vaitati de caldura, eu ma vait de frig si ploaie multa, mai exact ploua de 12 zile si tot de atunci ma doare piciorul de nu mai pot, merg greu, conduc masina greu dar doctorul de familie mi-a spus sa nu iau pastilele date de el pentru artroza/reumatism, nu sunt recomandate in sarcina. Asa ca eu de abia astept sa vin la soare, sa imi fie si mie bine si la intoarcere sper sa nu mai prind ploaie pe aici, sa nu fie ca anul trecut cand a plouat 3 luni.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alionushca, sa fii sanatoasa si iubita, sarcina si nastere usoara!
VonHelen, felicitari pentru rezultatele bune la TT!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

IA SA VEDEM cu semnatura asta mi-a iesit sau nu/.

21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

hai ca eu ies un pic
ma duc sa fac ceva de mancarica .......
mai vorbim , poate mai intru

va pup

21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

monicabo - multumesc pentru explicatiile date lui Banu. trebuie sa-i mai spunem ca trebuie sa scrie gravi in paranteze patrate. si baietel la fel, intre paranteze patrate, apoi nr saptamanialor cu plus. bafta multa banu.

vrabiutza - am citit ce ai scris despre fetita ta, ca din cauza produselor nepasteurizate din timpul sarcinii fetita ta are probleme cu dintisorii. poti sa incerci sa-i bagi de pe acum zimafluor. vorbeste cu un medic stomatolog, specialist in pediatrie si ortodontie si el te va lamuri ce si cum.
problema e ca in romania pediatrii si medicii stomatologi de generatie mai veche fug de flor, asta din cauza ca nu cunosc ce inseamna fluorizare. incearca sa vorbesti cu un medic stomatolog tanar, care e mai la curent cu noutatile dact cei batrani.
un ex: in suedia se face fluorizarea apei si a painii din 1902. suedia e tara cu cea mai mica incidenta la carii din lume!!!!!
zimafluor e bien sa iei si acum in sarcina cand se creaza dentitia fatului.
daca vrei detalii, trimite-mi un PM.

18+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput