*Gravidute de noiembrie-decembrie (48)*
Raspunsuri - Pagina 10
nebunica-zapacica spune:
Neata, burtici!
Cate vesti bune in ultimul timp...felicitari pentru toate burticile cu vesti bune de la eco!
Mariak testul tau barza arata asa cum arata primul meu test, asa ca stai linistita, ai grija si bucura-te de sarcina, iti doresc sa fie la fel de usoara ca a mea si la sfarsitul celor 9 luni sa-ti tii puiul in brate!
Fetelor cu
felicitari!!!
Oaana
La multi ani
, nastere usoara si BB sanatos!
Ramo si pe mine ma deranja burtica cam la aceeasi varsta a sarcinii ca a ta si tot de la statul pe scaun un timp indelungat. Ma simteam mai bine daca stateam in picioare decat pe scaun. Oricum, incearca sa stai lungita chiar si 15 minute dupa o perioada mai mare de stat pe scaun, o sa te ajute.
Eu inca ma mentin la 3 kg luate pana acum, mi-am cumparat si cantar asa ca una-doua hop pe el sa ma mai cantaresc. Oricum, la ritmul in care imi creste burta nu o sa mai dureze pana incep si kg sa se adune.
Maine am eco morfologica, abia astept sa-mi vad iar puiul, sper sa avem si filmulet sa il putem vedea oricand vrem noi.
Pentru depistarea infectiilor urinare e nevoie de urocultura sau de sumar de urina?
toate gravidutele! Sa aveti o zi minunata!
20+ 
Bebe in burtica
Samburele nostru
dandusa spune:
Diana,
felicitariiii pentru baietellll
Bravegirl,
felicitariiiii pentru baietellll
Dadap,
felicitariiii pentru baietellll
bag de seama ca vom avea o generatie de gay
cine vrea sa-mi fie cuscra?![]()
Mamica stralucitoare
21+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
monicus spune:
Pentru andreyutza
Multumesc frumos, sper sa fie bine.
Si eu vreau sa il simt mai repede. Voi nu?? dragi gravidutze?
Astept cu nerabdare sa fac si 3D prin august. Este o bucurie sa iti vezi minunea pe ecran. 
14
quote:
Originally posted by andreyutza
elilov, loren@ multumesc pt urari.
dadap felicitari pt baietel.
Mirtha, noi asa ne-am gandit, sa schimbam medicul.
monicus iti tin pumnii sa-ti iasa bine analizele.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png13+
monicus spune:
Pentru andreyutza
Multumesc frumos, sper sa fie bine.
Si eu vreau sa il simt mai repede. Voi nu?? dragi gravidutze?
Astept cu nerabdare sa fac si 3D prin august. Este o bucurie sa iti vezi minunea pe ecran. 
14
quote:
Originally posted by andreyutza
elilov, loren@ multumesc pt urari.
dadap felicitari pt baietel.
Mirtha, noi asa ne-am gandit, sa schimbam medicul.
monicus iti tin pumnii sa-ti iasa bine analizele.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png13+
dandusa spune:
Andreyutza,
felicitari pentru TT
Oaana,
La multi ani!
Nebunica,
eu stiu ca urocultura depisteaza infectia urinara...sumarul de urina se face pt investigatii mai amanuntite
Mirtha,
tot uit sa iti spun...,cauta sa cumperi un carut cu roti care nu trebuiesc umflate...,ca altfel va fi cam naspa...stiu de la mamici care au astfel de carucioare...,una trebuia sa-si procure roata din Germ de unde cumparase carutul...,alta trebuia sa dea comanda,bla,bla...cam multa bataie de cap...
ps:aveam impresia ca cel din poza are astfel de roti deaia m-am bagat in seama![]()
Mamica stralucitoare
21+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Mirtha spune:
Dandusa stai linistita , observatia ta este binevenita. Nici nu imi pusesem aceasta problema si dat fiindca sunt in pauza de masa - pe sfirsit - o sa merg la model sa vad ce se spune despre problema in cauza.
Apropos de mincare sunt fete care se baloneaza cumplit? Eu nu mai pot cu aceasta balonare. Cedez nervos in scurt timp.
Am mincat 3 rosii , un pate 120 g - neterminat si 3 triunghiuri de br. topita Hochland .Nu mi se pare mult dar ma simt cit un butoi.
Cred ca trebuie sa maninc si mai des decit acum si mai putin.
Ma doare in "capul pieptului" de atita balonare si am o senzatie de voma. Indiferent ce bag in mine si un mar si tot ma balonez. Nu imi e bine deloc atunci cind maninc. Voi aveti aceeasi stare de rau cind mincati sau mai bine spus dupa ce mincati ?
Mirtha
22+
alexutza_26 spune:
Mirtha - eu am exact aceeasi senzatie/stare nasoala dupa ce mananc sau beau apa/suc. Acum vreo 2 sapt chiar vorbeam cu sotul ca refuz sa mai bag ceva in stomacul asta decat sa mai am starea asta de satietate/balonare care de multe ori trece doar daca stau putin intinsa in pat....dar precum prichindelul nu prea ma lasa sa stau la orizontala, am zis ca mai bine nu mai pap
...acum glumesc normal, ce pot manca cat de cat bine sunt iaurturile, cam vreo 3-4/zi mananc, pana si la fructe ma balonez 
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
15+ 
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Banu2268 spune:
buna gravidutelor... ce faceti?
mamiselli mersi pentru sfat oricum ceai verde nu beau cam un litru ca nu-mi place. decat o cana. :)
si nu mai stiu cine mi-a urat bun venit . alexutsa? mersi
21+ 
leeloo5979 spune:
quote:
Originally posted by Mirtha
Dandusa stai linistita , observatia ta este binevenita. Nici nu imi pusesem aceasta problema si dat fiindca sunt in pauza de masa - pe sfirsit - o sa merg la model sa vad ce se spune despre problema in cauza.
Apropos de mincare sunt fete care se baloneaza cumplit? Eu nu mai pot cu aceasta balonare. Cedez nervos in scurt timp.
Am mincat 3 rosii , un pate 120 g - neterminat si 3 triunghiuri de br. topita Hochland .Nu mi se pare mult dar ma simt cit un butoi.
Cred ca trebuie sa maninc si mai des decit acum si mai putin.
Ma doare in "capul pieptului" de atita balonare si am o senzatie de voma. Indiferent ce bag in mine si un mar si tot ma balonez. Nu imi e bine deloc atunci cind maninc. Voi aveti aceeasi stare de rau cind mincati sau mai bine spus dupa ce mincati ?
Mirtha22+
pe mine ma ajuta Maalox, nu imi lipseste acasa si din geanta - nu e doar pentru arsuri...cel putin la mine functioneaza impecabil.
Leeloo
20 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
Mirtha spune:
Alexutza cam tot asa de iritata sunt si eu .Scrie peste tot de senzatia aceasta de satietate , se si explica ratiunile dar eu ma declar invinsa.
In viata mea nu m-am simti mai balonata ca acum . Probabil unde este si burtoiul de jos combinat ce cel de sus - stomacul. Aseara mi-a trecut oarecum senszatia de balonare dupa cca.3 ore de stat in pat. Nici in pat la orizontala nu ma simteam comod.
Ma simt atit de rau incit acum simt ca trebuie sa iau o pauza de la mincare. O zi, doua sa maninc frugal.Nu stiu daca ma va ajuta cu ceva dar in felul acesta nu mai pot.
Probabil tot din cauza starii de rau am inceput sa am ameteli si sa imi vijaie urechile. Trebuie sa ajung acasa. Macar acolo pot sa ma intind putin.
Mirtha
22+