M-am hotarat.........adoptie(48)
Raspunsuri - Pagina 5
miha74 spune:
asi- si eu cunosc replicile, la noi Laura este naturala (nu ca asta ar face diferenta) ...ai am auzit "dar ce va mai trebuie"; "o sa faceti diferenta" si altele...dar nu e deloc asa, il iubim din tot sufletul pe Matei, iar Laura este topita dupa el!
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
dalv spune:
Buna -seara fete dragi azi s-a petrecut minunea in viata mea:mi-am vazut copiii;plutesc...nu-mi vine sa cred ca dupa atatea luni de speranta in sfarsit am reusit sa ne vedem;intalnirea a fost emotionanta: maternala ne-a asteptat in pragul usii cu fetita;am fost topita.... un ingeras;mica,finuta cu ochisorii mari albastrii spre verde mi s-au inmuiat picioarele dupa ce am urcat treptele spre ea; i-am facut cu mana si s-a uitat la mine ... a fost dragoste la prima vedere....ce m-a frapat a fost faptul ca in momentul cand am vrut sa o iau brate s-a uitat fix in ochii mei , m-a analizat din cap pana in picioare si apoi si-a intans manutele spre mine...va vine sa credeti? un copil la 8,5 luni sa reactioneze astfel?in momentul in care am simtit-o am stiut ca este copilul meu ,ingerul meu regasit dupa atatea esecuri;si apoi din cealalta camera s-a auzit el printul meu pierdut de 7 ori si regasit acum(am 7 sarcini pierdute:una gemelara si celelate 6 au fost baieti toate)un ingeras brunet cu ochisorii lui mari negri spre castaniu care in momentul in care ne-a vazut nu si-a mai luat privirea din ochii mei o buna bucata de vreme....i-am dat-o pe fetita sotului care s-a asezat pe un fotoliu ...era topit ...nu stia la cine sa se uite mai repede la fetita din bratele lui sau la baiatul care ma privea pe mine;l-am luat pe baietel in brate si ....nu am cuvinte sa va descriu ce am simtit ...parca tot universul ma coplesise ,s-a format imediat o legatura pe care numai Bunul Dumnezeu o poate rupe; am petrecut 3 ore - cele mai frumoase din viata mea- tot schimband copiii de la unul la celalalt si intr-un final sotul m-a luat aproape cu forta de acolo; am plecat dar sufletul mi-a ramas la ingerasii mei pe care sper sa-i revad si sa ii am acasa cat mai repede.Dragele mele va urez la toate sa dea Bunul D-zeu sa aveti rabdare si sa va gasiti cat mai repede minunile voastre.
nusica <<viitoare mamica de bebici gemeni>>
dalv spune:
Am uitat sa va specific un lucru: sotul meu este brunet cu ochii castanii si eu sunt satena cu ochii albastrii spre verde;in luna octombrie 2007 s-au nascut copiii si tot atunci au inceput problemele cu ultima mea sarcina si multe alte coincidente(oare?)....
sabineta spune:
Dalv e minunat ca ai reusit sa-ti gasesti copilasii. Stiu ca multe familii isi doresc gemeni...
Care este situatia lor? Cat de repede ii puteti lua acasa?
Sa va dea DD numai clipe fericire laturi de cele doua minuni.
asi spune:
Victoria ma bucur ca am putut sa te ajut macar un pic.Pot sa iti spun ca noi suntem fericiti si impliniti de cand il avem pe Razvan.Iti doresc sa iei decizia care sa te linisteasca si sa te faca fericita, oricare ar fi aceasta.
Dalv felicitari!Mi-au dat lacrimile cand am citit postarea ta.Doamne ce sentiment minunat e acela cand intelegi ca ti-ai gasit puiutii.Felicitari inca odata si va doresc sa va aduceti acasa cat mai repede puii!Cum le puneti nume?
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
dalv spune:
sabineta iti multumesc de mesaj; mai dureaza un pic pana ajung minunile mele acasa: saptamana viitoare iese de la redactat hotararea prin care au fost declarati adoptabili,tb comunicata parintilor si DPC-ului,apoi tb trecut de termenul de 15 zile pt recurs;dupa aceea se face dosarul pt incredintare si se inainteaza la tribunal ,vedem ce termen ia...facem comutare de termen...si apoi intr-un final sper sa reusim ca undeva in august sa-i aducem pe bebici acasa;stii prea bine cum este..tb rabdare si nu prea mai am ...ca din ianuarie de cand stim de existenta lor a trecut ceva timp ...si maternala la care au fost nu s-a ingrijit deloc de ei;avem foarte multe de recuperat....
dalv spune:
multumesc asi; copiii sunt botezati si nu o sa le schimbam prenumele pt ca deja raspund la ele:OANA-ELENA si COSTI;probabil ca baietelului o sa-i mai punem un prenume mi-ar placea Teodor....
Anca Wish spune:
Numai vesti bune. Super!!!
Miha, ti-ai luat o mare piatra de pe sufletel. Doctorii astia...
De fapt, nu mai conteaza. Important e ca bebe e bine.
Dalv, ehee...ce bine stiu ce simti si ma regasesc in cea mai grea perioada dupa ce ti-ai vazut puiul: nerabdarea de a-l avea langa tine. Orele par zile si zilele saptamani. Noi speram s-o luam acasa saptamana viitoare si ma doare sufletul ca nu pot sa merg week-end-ul asta sa o vad. Duminica viitoare am licenta si am de recuperat.
Un Week-end minunat tuturor!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
sabineta spune:
dalv si rares al meu este in aceeasi situatie. de fapt un pic mai bine... in sensul ca a fost declarat adoptabil si acum asteptam sa se legalizeze hotararea.
dintre pasii urmatori, enumerati de tine, ii stiam pe toti, mai putin "comutarea termenului". despre ce este vorba? ar fi groaznic sa trebuiasca sa mai face ceva ca sa grabesc birocratia asta in care ne invartim si sa nu stiu.
Singura deosebire este insa faptul ca noi il avem pe Rares acasa de aproape sapte luni deja. Si ii multumim lui DD in fiecare zi pentru el.
daphnyie spune:
dalv, m-au trecut fiorii cand am citit ce-ai scris.
Va doresc sa ii aveti acasa cat mai repede si sa fiti fericiti !
Am o nelamurire : daca stiai din ianuarie de existenta lor, cum de i-ati vazut doar acum ? (scuza-ma daca ai mai povestit si poate n-am retinut eu).