M-am hotarat.........adoptie(48)
Raspunsuri - Pagina 17
carmenul spune:
quote:
citat din mesajul lui aissa
Neata tuturor!
Bun venit Carmen si drum cat mai scurt pana la copilul dorit!
Diciu acum ma uit la pozele voastre si se vede ce incantata a fost Sabina de mare! Super! In legatura cu citatia nu stiu sa spun ce intrebi, vezi si tu cei de la DPC ce iti spun?
Cris
Multumesc mult !!!!Ma simt bine in mijlocul vostru si as vrea tare mult sa stiu daca voua v-a fost greu sau usor pana vi s-a indeplinit visul.Ar fi frumos si daca ni s-ar mai adauga si alte viitoare mamici.
Imi cer scuze pt confuzia de mai sus !!!!1
Diciu , pozele sunt superbe...de fapt voi ati fost la mare !!!!!
sa va traiasca papusa si sa fie cum doriti voi.esti o mama fericita.Ai grija de voi.
misha71 spune:
Carmen ti-am raspuns pe http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117512&whichpage=3
insa aici putem continua discutia.
Bafta inca o data.
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
carmenul spune:
MISHA DAR CU CENTRELE DE PLASAMENT CE ESTE? Inteleg ca sunt destule centre de plasament in bucuresti , cu orar afisat.Asta ce inseamna ca poti merge sa vezi copii?Ai idee ????
Sa nu crezi ca sunt disperata si nici nu ma grabeste nimeni insa as vrea sa nu pierd din vedere orice sansa care ar putea sa apara.
Cu luatul copilului direct din maternitate cred ca este f greu si f riscant si inteleg ca in acest caz ar fi vb de plasament care nu se prea agreeaza la nivel de DPC.Eu inca nu am depus dosarul insa sper sa il depun sapt asta.Spune-mi misha ei ti-au prezentat repede primul copil?Si de boala lui ai aflat tu?Nu trebuia sa iti spuna ei?astept sa vorbim.te pup.
misha71 spune:
ba da. trebuiau sa spuna ei, insa se mai practica.
Cu centrele de plasament, inteleg ca nu sint declarati adoptabili asa ca de asta e mai greu. Daca gresesc cu ceva -fetele- rog ajutati-ma. Nu vreau sa dau informatii eronate
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
misha71 spune:
Cu plasamentul depinde -vad eu-de fiecare DPC in parte. Pe de o parte ii inteleg si pe ei ca mai bine nu-ti dau decit sa ti-l dea, te atasezi de el dupa care vine naturala si ti-l ia din brate. Nici asta nu ar fi usor de suportat, totusi.
asi spune:
Carmenul copii din centrele de plasamnent ca si cei din maternitati nu sunt adoptabili.Diferenta e ca celor din maternitate nu le este stabilita masura de protectie adica plasamnetul simplu sau de urgenta ,dupa caz.
De asta nu se prea agreeaza plasamentul pentru ca e riscant.Si pentru copil si pentu familia de plasament.Este posibil ca familia naturala sa il vrea inapoi, si in plus in orice moment mama si familia naturala pot veni in vizita pentru ca in timpul plasamentului pot vizita copilul.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
claudia72 spune:
Buna dimineata,
Daca tot ati deschis subiectul am si eu intrebari:
Mama si rudele daca au dat declaratii ca vor sa dea copilul spre adoptie si se razgandesc si vor copilul dupa 6 luni ce se intampal?
Claudia
carmenul spune:
quote:
citat din mesajul lui claudia72
Buna dimineata,
Daca tot ati deschis subiectul am si eu intrebari:
Mama si rudele daca au dat declaratii ca vor sa dea copilul spre adoptie si se razgandesc si vor copilul dupa 6 luni ce se intampal?
Claudia
Fii mai explicita te rog claudia !!!! In care 6 luni?
Tie ti se da copilul adoptabil sa te obisnuiesti cu el 3 luni nu stiu despre ce spui????
Nu vorbim despre copii adoptabili?
carmenul spune:
quote:
citat din mesajul lui misha71
Cu plasamentul depinde -vad eu-de fiecare DPC in parte. Pe de o parte ii inteleg si pe ei ca mai bine nu-ti dau decit sa ti-l dea, te atasezi de el dupa care vine naturala si ti-l ia din brate. Nici asta nu ar fi usor de suportat, totusi.
Merci de raspuns.Am vizitat un centru de plasament.Nu sunt copii adoptabili acolo.Au conditii excelente dar au si parinti care ii lasa acolo dar nici nu renunta la ei.Vin si ii viziteaza odata de doua ori pe an si cu asta si-au facut datoria.,In rest unii umbla hai hui si mai fac si alti copii care probabil vor ajunge tot in centrele de plasament.Nu judec pe nimeni ca ar fi un pacat.
Fiecare face cum poate si cum simte cu propiul copil insa eu am vrut sa vad cum stau lucrurile.Asta e !!!!
asi spune:
Il iau inapoi daca nu exista o sentinta definitiva prin care copilul e declarat adoptabil.Familia biologica se poate razgandi si in ziua in care se prezinta la tribunal sa isi exprime acordul.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.