Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 6

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

maryb merg la echo pe 17 iul la ora 14.30 la Dr Pelinescu.uff mama lor de emotii nu ma gandesc decat la echo
multumesc de gandurile calde Doamne Ajuta
da cred ca ai dreptate cu babizapy hihi nu m-am gandit din punctul asa de vedere
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

aha, deci joia viitoare la 14:30 o sa fii la eco, o sa ma gandesc la tine. lasa emotiile pentru atunci ca mai ai destul timp. abia astept sa te linistesti si tu.

maryb 23+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna dimineata fetelor!Eu intru mai rar ca nu prea am timp,ma gandesc cum va fi cand va merge.............e cald ,e maraita,nu prea mananca.
Michelle felicitari pt primele miscari.
Blueeyes Doamne ce a trecut timpul,mai ai inca putin,ce ma bucur.
Mcrissa groaznica situatia prin care ai trecut.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Primiti o aspiranta? Am unda verde de la medic, ne-am apucat de treaba, mai timid...dar fara protectie.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Ignatica bine ai venit. chiar vroiam sa te intreb de ce nu vii aici. sa fie intr-un ceas bun!
maryb felicitari pt bebe cel vesel!
elilov tin pumnii pt eco!
lipseste multa lume pe aici. mav, liana,mamagiuliei,lau, pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io`st aici, ca`s la birou ...
Pregatesc "pampoanele" pt Mony, sa fim pe faza sa adunam energiile pozitive
Si incerc sa vad io unde este Pepsi cu flacaii ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Flavia a disparut complet si tare dor mi-e de ea. ce or face dintosii mici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

buna fetele
irinabobe mutumesc
ignatica bine ai venit sa te ajute dumnezeu sa realizezi ce ti-ai propus apoi si apoi
da pot spune cu mana pe inima ca mav a disparut hehe pai aici e traba pe detectivul Sherlock Holmes unde or fi fetele?
si dragelor
azi noapte l-am visat pe doc de la echo..uf mama lor de emotii
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

De Mav va pot da eu vesti-este in concediu.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Buna fetelor! Si eu sunt pe aici.
Maryb ma bucur ca e totul in regula cu bebele. Si felicitari ptr cuculetz. Sarcina usoara si de acum incolo.

Elilov3 tin pumnii sa fie totul in regula la eco morfo.

Ignatica bineinteles ca te primim. Bine ai venit. Felicitari ptr unda verde. Spor la incercari si tin pumnii sa se intample cat mai repede

Io am fost azi dimineata la spital sa vorbesc cu doctora si cu anestezista asa cum imi zisese vineri. Si de unde vorbisem cu ea ca undeva pe luni- marti (14-15.07) o sa nasc imi zise azi ca nu crede ca mai trec de weekend. Cica am colul deja dilatat de vreo 2 degete ceva mai departate Asa ca ma internara de azi, imi luara sangele, maine ma duc si la cardiologie si vineri dimineata la prima ora cica sa ma prezint pregatita de operatie. Asa ca vineri o sa devin mamicutza.
Abia astept......si imi zise sa stau cumintica pana atunci. Asa ca o sa stau mai mult cocotata in varful patului. Sper sa nu va suparati pe mine daca nu mai intru. O sa o anunt pe Laura ce si cum si ea o sa va anunte pe voi.
Si bineinteles o sa incerc apoi sa intru cat mai repede online sa va povestesc cum a decurs totul. Io sper sa fie totul in regula.

Va pup pe toate si va urez multa sanatate, sarcini usoare, prestari placute, etcpana cand voi intra din nou. Si sa aveti zile cat mai frumoase si putin calduroase.

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1"

Mergi la inceput