Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 15
roxanaz spune:
Selene, pe prospectul acela scrie ca "nu este recomandata administrarea vitaminei E in doze mai mari decat necesarul zilnic in timpul sarcinii". si pentru ca produsul nu este formulat pentru gravide e normal sa scrie ca nu se administreaza la gravide. in eurovita E exista 100mg vitamina E, iar in multivitaminele prenatale vitamina E se afla in concentratie de 15mg.
Cristi, ce zice mama ta sunt niste camasute subtirele. dar acum nu se pune decat body.
pe mine inca ma incap hainele.... mi-am mai luat niste camasi pentru ca eu merg obligatoriu "office" la servici.... sa vedem ce oi face din toamna ca toate hainele mele de gravida sunt subtiri de vara.
Leditia spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
[
pe mine inca ma incap hainele.... mi-am mai luat niste camasi pentru ca eu merg obligatoriu "office" la servici.... sa vedem ce oi face din toamna ca toate hainele mele de gravida sunt subtiri de vara.
esti o fericita.

Roxana,stii magazine cu haine frumoase de gravidute in Cta?Bine,sa nu fie scumpe,ca nu vreau sa investesc prea mult ca n-are rost..le port acum 2 luni,apoi vine toamna imi trebuie altele,apoi iarna..
POZE
my baby
11+
roxanaz spune:
Ledi, nu prea sunt mama. gasesti pantaloni si fuste,...dar trebuie sa cauti. sunt prin grivitei cateva dughene din astea. daca mai vad iti mai spun...
Michelle81 spune:
Si eu am inceput sa imi iau haine de gravidutza de vara caci la burtika nu ma mai cuprinde nimik,mi-.am luat rochite babydoll si normale de vara si pantalnoi trei sfert pentu gravide cu banda care sunt super.O rochita costa la 20-25 euro si pe pantaloni am dat 25 euro.
12+
Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
Michelle81 spune:
Selene-eu zic sa iei exact ce ti-a dat doctorul ca stie el de ce iti prescrie.Iar de pliul nucal nu stiu ce sa iti spun ca eu nu am intrebat cati mm are tocmai ca sa nu imi fac eu capul calendar cu comparatii si altele si sa ma stresez,eu las totul pe mana doctoritei,pana acum mi.a spus ca este totul dezvoltat cum trebuie si ca totul este ok.
12+
Doamne ajuta!
roxanaz spune:
eu am o problema cu bluzele si rochiile babydoll, nu imi plac deloc si nici acum nu imi pot lua.... sa vad cum ma fortez mai incolo ![]()
Selene_Bunny spune:
Am inteles, roxanaz, inseamna ca pot sa le arunc la gunoi...
Sau sa le inlocuiesc cu ceva de concentratie mai mica?
Bine ca pe reteta nu scrie concentratia...
Iris2002 spune:
Billy, felicitari pentru fetita!!!!
Michelle, am observat si eu ca sunt multe doritoare de fetite, eu am una dar inca una nu mi-ar displace... insa si un baietel e binevenit! Paul zice ca el vrea fetita...
Ce de-a fete au fost la ecografii zilele acestea!!! Superbe momentele in care vedem inimioarele batind, nu-i asa?
Azi am fost si eu la luat de sange (cinci tuburi!!! dar nu am lesinat, aproape...) si urina si mi-au mai facut o ecografie
.... am vazut o gazulice care dadea din manute si picioruse si m-am delectat cu sotul meu... iarasi lacrimi in ochi, iarasi emotii, cine a zis ca a doua oara e altfel??? Puiutul are 4,65 cm, exact 11 saptamini si doua zile cum calculasem si eu... saptamina viitoare luni am pliul nucal, deci vad iarasi bebe mic, iar joi am iarasi intalnire cu ginecologul....
Sa va mai povestesc ceva: sotul meu a fost promovat si a acceptat(!!) slujba cu conditia sa ramana parttime, adica o zi pe saptamina acasa cu prunca... sunt asa de mindra de el, pentru noi sunt mai importante momentele cu familia decit oriciti bani de pe lumea asta.(ok, sa fiu sincera avem o viata decenta, deci pozitia de lux ca ne permitem sa lucram parttime si sa avem timp pentru prunc). Insa evident ca decizia a fost a lui, nu i-as sugera niciodata ce sa faca, astfel de decizii trebuie sa vina din inima. Dar vroiam sa va spun ce om fain am
.
Ziua mea e perfecta.... va pupacesc pe toate
Michelle81 spune:
Roxanaz-eu am si rochite normale care mi.s bune,sunt din material subtire si usor si imi scot o burtika mare in evidenta,prin acele rochite se vede clar ca sunt
dar mi-s bune ca materialul se intinde.
12+
Doamne ajuta!
Selene_Bunny spune:
Michelle81, ziceam ca pe reteta nu scrie concentratia...
Ah, iar cu doctorii si increderea in ei, am eu o problema... :D Pana nu verific ce-mi dau, nu ma apuc sa bag in mine...
De exemplu, toata lumea este sfatuita sa faca vaccinul antigripal. Mama mea il face anual. Niciodata nu i s-a aratat prospectul, nici macar nu stie de la ce firma este... Eu nu-l pot face, pentru ca sunt alergica la oua.
Acum se bate moneda pe vaccinul de prevenire a cancerului de col.
Nici despre unul, nici despre celalalt nu am o parere buna.
Spuneam de toxiinfectia mea alimentara cu carne. Responsabila este doctorita de familie a mamei mele. Nu stiu ce carne a cumparat, cum a gatit-o, cert este ca m-a pus in cap.
De aceea, cand primesc cate un diagnostic / medicament, primul pas pe care il fac cand ajung acasa este sa deschid calculatorul si sa caut informatii.