Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
Naty spune:
alina felicitari!
cristi care carte? cine e autorul?
In legatura cu camasutele - exista intr-adevar niste camasute, eu aveam unele petrecute, care se prindeau in sireturi sau capse si stiu ca ii puneam tot timpul dar mi-e imposibil sa imi aduc aminte daca pe sus body sau peste. Inclin totusi sa cred ca peste, nu cred ca sub body intra ceva.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
10+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Leditia spune:
Eu pe 1 iulie merg la eco,deci de azi intr-o saptamana,dar nu mai am rabdareee..
Eu inainte de a ramane,mi-am tot luat haine..saboti,pantofi..de parca se terminau hainele din cta..Si nu-mi mai vine niciuna..sunt noi si superbe si zac in dulap.Si mi-am luat o rochita roz(e singura chestie roz,dar e superba),gen babydoll..superba.Si chiar ziceam ca aia merge acum ca e babydoll si sigur ma incape..De unde?Nu mai pot trage fermoarul pana sus..neah,se incapataneaza sa ramana undeva pe spate..caci probabil pieptul meu s-a marit..Trebuie sa-mi iau haine..ca n-am in ce ma imbraca.Am doar 2 fuste..si alea imi vin ca-s pe elastic..Si mai rau,mi-am luat si saboti si pantofi,sandale..si zac toate pe balcon..in cutii..De ce?Toate sunt cu toc..evident mare,ca doar is mignona..si nu pot purta nik.Noroc ca aveam si o pereche de papuci de anul trecut..ca nu stiu in ce ma incaltam.
Si-mi trebuie si rochita frumoasa,ca doar ma marit acusica..curand :) si sandalute frumoase..off of..
POZE
my baby
11+ 
cristi_2003 spune:
cartea e MAMA SI COPILUL editie noua - e cu roz si are pe coperta mama si bebe
nu stiu de cine e scrisa
dar pare cam demodata - ca explica cum se spala scutecele...
11+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
rein spune:
Autorul este Capraru si are si multe informatii noi si utile. Mi se pare cea mai buna din cartile aparute pe piata. Fata de editia pe care au avut-o mamele noastre este mult imbunatatita.
Naty spune:
cristi daca e vorba de cea a lui Capraru (si cred ca e), e excelenta! mai, m-am tot gandit ... sa sti ca s-ar putea ca bluzitele alea sa se puna pe sub body, imi amintesc ca ii dadeam intai o bluzita si peste un costumas intreg, dar cred ca si cand nu avea costumas intreg ci body+pantaloni, tot bluzita o puneam intai.
10+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
ledi exact asa am patit eu la sarcina cu Ioana, imi cumparasem inainte la haineeee, sa ma zgari pe ochi, nu alta. Din pacate unele nu le-am mai putut purta niciodata, fiindca inainte fiind foarte slaba imi luam haine stramte de tot; dupa sarcina am ramas cu 2-3 kg, parca toate pe talie si fund incat nici o pereche de pantaloni nu mi-a mai intrat vreodata.
10+
Ioana la 3 ani
cristi_2003 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92713&whichpage=3
o fi util pt cele ca mine la primul bebe
cred ca aceea e cartea
de camasuta intreb ca asa mi-a zis mama ca se da camasuta sub body. da poate asta era cand eram eu mica - nu stiam daca mai exista. camasuta care se leaga doar la spate, din ceva material foarte subtire.
si hainele alea sunt bune la ceva - sa le luam ca o motivatie de a reveni la forma initiala. eu deja ma gandesc unde o sa merg la sala dupa ce nasc.
11+
Selene_Bunny spune:
Buna, fetelor!
@Billy, felicitari! Ai DPN la fel ca mine... :) Ce multe a masurat la tine... :(
Si vad ca si la tine, si la restul fetelor, translucenta nucala este mai mica decat la mine (2,9 mm). Acum ma puneti pe ganduri...
Si mai e ceva: doctorul imi recomandase acid folic si vitamina E. Am gasit azi la o farmacie de langa mine. Vitamina E este produsa de GlaxoSmithKline - EUROVITA. Pe prospect scrie asa:
Sarcina si alaptarea
Studii preclinice nu au evidentiat efecte teratogene, dar au evidentiat un efect fetotoxic de tip retard de crestere intrauterina in cazul administrarii vitaminei E la animal.
Vitamina E strabate bariera placentara in proportie de 20-30% din concentratia plasmatica materna. Deoarece nu exista studii care sa evidentieze siguranta administrarii vitaminei E la femeile gravide, nu este recomandata administrarea vitaminei E in doze mai mari decat necesarul zilnic, in timpul sarcinii.
Vitamina E se excreta in laptele matern. Deoarece nu sunt cunoscute efectele asupra sugarului, nu este recomandata administrarea vitaminei E in doze mai mari decat necesarul zilnic, in timpul alaptarii.
Acum, daca ramanea la "mai mari decat necesarul zilnic", mai era cum era, dar incheie cu:
Din aceste motive, produsul Eurovita E nu este adecvat administrarii in timpul sarcinii sau alaptarii.
Si cu asta, m-a inchis si m-a enervat... Voi ce ziceti?
PS. Felicitari pentru fetele care au primit rezultate imbucuratoare de la echografii si analize!
Alina1976 spune:
Va multumesc mult pentru felicitari!
Michelle, felicitari si pt samburelul tau de 5.4cm! Sa creasca mare si sanatos 
Cristi, si eu am vut greturi, dar doar atat! Fara sa dau afara.
Asa a fost si prima data, dar ca si atunci si acum au fost greturi suportabile
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
cristi_2003 spune:
si ce pofte ai alina? la fel si tu billy?
sa vedem daca deducem daca am fetita
11+