Gasca de Constanta (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna!
La multi ani (cu intarziere) tuturor sarbatoritilor!
Cornelia, sa dea Domnul sa fie totul mai bine si mai usor decat te astepti!
Noi suntem inca in zugraveli si amenajari nu reusim sa ne miscam suficient de repede...sunt deja cam disperata...am nevoie de ajutor si nu stiu cum sa ma mai descurc...

Marti am fost la eco si am fost cam suparata, deoarece bebe Alex avea 2700g, si trebuia sa aiba cam 3000 g, si toate masuratorilor erau cam cu 1-2 sapatamani in urma...adica e cam micut...nu stiu de ce, Sofia a avut 3500 g la nastere...sper ca pana pe 4 august (cand teoretic trebuia sa fie cezariana) sa mai ia. Oricum, mi-a zis ca daca pe 4 august la eco nu are peste 3kg si ceva, mai amana operatia, sa mai creasca...asa ca beau multe sucuri naturale,stiu ca sunt bune in astfel de cazuri...

Va mai tin la curent...deja sunt super stresata ca nu terminam de aranjat casa si toata chestia asta cu greutatea lui bebe.....ma cam sperie lucrurile,...

MADALINA 37+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

salutare la toate mamicile si taticii din Cta!

Am putina nevoie de ajutorul vostru. Im puteti spune si mie numele a unor clinici de estetica din Constanta, sau site-uri? dar ma rog sper sa ma ajutati macar cu numele ca apoi m-oi descurca eu.

multumesc!

daca intrebati de ce Constanta, pai am stat acolo vro 25 de ani , numai ca am pierdut sirul evenimentelor de acolo s nu stiu ce mai e nou.

Pupici!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Annie, bine ai venit pe la noi. Cauti clinici de chirurgie estetica? pentru ca in Constanta stam destul de slabut cu oferta de acest gen..stiu ca este o dna. dr. Panchici, specializata pe chirurgie estetica, are cabinet prin centru, in spatele Bisericii de la Tomis. Da o cautare pe Google si gasesti adresa cabinetului. In rest, eu nu mai stiu . Mult succes!

Tatiana, asa ma gandesc si eu, sa ma calmez ca oricum nu pot conditiona eu greutatea lui bebe, iar daca ma stresez , mai rau ii fac...Asa ca de ieri, dupa ce mi-am varsat nervii si am scris si pe forum, am decis sa nu ma mai agit pentru NIMIC....Iar cu amenajarea casei...sper sa terminam la timp...Pupici Biancai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

Multumim din suflet pentru urari! Noi am fost la tara cateva zile, acolo l-am si sarbatorit pe Vlad...e un mod de a spune, deoarece urla efectiv la faza cu tortul si La multi ani am crezut ca acum, daca a mai crescut, nu o sa mai reactioneze asa, dar a fost la fel ca si la precedentele aniversari; voi ati mai intalnit copii speriati de asa ceva? Pentru la anul aveam planuri mari sa ii organizez si lui undeva ziua de nastere, mai ales ca o sa mearga la gradinita si o sa isi faca prieteni, dar cand il vad asa traumatizat nici nu imi mai vine sa fac ceva...

Cornelia, multa sanatate si refacere rapida lui stefan, va tinem pumnii!

Fiquelle, nastere usoara iti doresc si un bebe sanatos, chiar daca va fi mai mititel; cei mici recupereaza pe drum si iau mai mult in greutate, nu te mai stresa atat!

Crig, v-ati intors din vacanta?

Noi voiam sa mergem in Creta, dar ne-am trezit cam tarziu si nu am mai gasit cazare unde voiam, asa ca renuntam anul acesta, poate dam o fuga prin Bulgaria, sa nu zicem ca nu ne-am plimbat deloc; daca ati fost si aveti vreo recomandare, astept sugestii.

Pupici tuturor si distractie placuta!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Fiquelle, mercic mut, am sa caut, citisem despre diverse orase din tara , dar nu vazusem nimic despre Coanstanta.

Nastere usoara si rapida, si bbic sanatos si mancacios

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Mada, relaxeazate, copilul au va creste mare si frumos ca nu are cum sa fie altfel din parinti asa aratosi.Cat despre bona care sa faca si pe menajera gasesti c-am greu. De ceva timp ma chinui sa-i gasesc o femeie care sa stea cu tatal meu o zi din patru cand sunt eu tura de zi.Dar mai caut ce sa fac. La azilul din Costanta nu cred ca am sanse la cate cereri sunt,azilele particulare sunt ff scumpe in jur de 15 mil pe luna. M-as fi incadrat la 8-10mil maxim dar nu am gasit .Acum tata este internat la terapie intensiva la spitatlul de la gara.

Gabi pozele sunt inca in aparat nu am reusit sa le bag in calc. Cum reusesc anunt.

Va poop, azi sunt de noapte si mergem mai devreme ca e in we si e vai mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dana

Buna Constanta,
Un Wk placut .

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Am aflat acum ca daca nu mi-am luat concediu prenatal sau / si postnatal (deoarece eram oricum in vacanta), nu voi putea primi stimulentul de reintoarecere in activitate inainte de implinirea varstei de doi ani de catre copil. Rog pe cineva care cunoaste legea sau a trecut printr-o situatie asemanatoare sa ma lamureasca si pe mine daca e adevarat sau nu, ca sa stiu ce fac...multumesc

Dana, multumesc. Multa sanatate tatalui tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

salutare!
Mada stai linistita, nu te mai stresa, masuratorile din timpul sarcinii sunt orientative. La Alex mi-a spus ca va avea in jur de 4000 g si a avut 3200g, iar la Teo 3800g si a avut 4200g, asa ca relax.

Noi ne-am intors de la munte joi seara, a fost frumos dar cam stresant, deoarece dupa ce am plecat noi Teo a inceput sa faca febra mare. A fost mama cu ea la medic, i-a dat antibiotic sirop, dar dupa 5 zile tot facea febra, asa ca de ieri este pe injectabil.
Noi am fost pe Transfagarasan, Curtea de Arges, Balea lac, Sinaia.
Cand voi avea timp va arat si poze, acum am atarnat de fusta un copil mic marait.
we placut!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Cami, tu cu cine ai nascut? Multa sanatate micutei...am vazut poze...ce mare s-a facut!

Mergi la inceput