Gasca de Constanta (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Am revenit!
Mada eu am nascut cu d-na Dobre Mihaela [Sp. Militar], eco am facut la dr. Dascalu. Am inteles ca acum si Dobre are eco la cabinetul ei particular dar mie nu mi-a sugerat sa-mi faca ea, stia ca mergeam pentru eco la Dascalu.

Am reusit sa postez cateva din pozele de la munte, noroc ca a adormit Teo . Vizionare placuta!

We placut, poate iese soarele.

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici!

Stefan s-a comportat nesperat de bine, parca a fost alt copil. A fost curajos, cooperant, intelegator, un baietel de nota 10. Am scris aici cam cum s-au desfasurat lucrurile: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124043&whichpage=2

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Camelia bine ati revenit;insanatosire grabnica lui Teo
Cornelia ma bucur ca totul a decurs ok, viteazul.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Cornelia, asa cum ti-am urat, ma bucur ca a fost mai bine decat te-ai asteptat!
P.S. Si mi-am gasit pe cineva sa ma ajute la curatenie...de maine incep curatenia finala, joi avem sfestanie.

MADALINA 37+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna ziua!
Cami ce pofta de munte mi-ai facut cand am vazut pozele tale. Dar momentan trebuie sa-mi pun pofta-n cui. Calculele mele din perioada asta nu sunt pro munte. Luna lu August este super incarcata cu alte cheltuieli si.... .As vrea sa achit creditul de 100.000.000 care l-am luat anul trecut ptr masina; am fost la banca dupa un an de rate sa intrebam cat avem de dat sa-l achitam. Am ramas uimita cand mi-a spus ca am de dat mai mult decat am luat .deci timp de un an achit rate de 2.000.000 pe luna , si acum cand sa achit imi spune putin peste suma contractata. Numai la noi se poate intampla asha ceva. Sper ca ptr apartament sa imprumut din afara Italia sau Spania, poate vor fi cinditii mai bune. Deci mai am de strans luna asta vreo 35.000.000 sa achit ca sa nu mai am nici o datorie la nici o banca sau card, am o aniversare, o prietena implineste frumoasa varsta de 40, pe 23 August,si culminez cu o nunta de nepoata pe 30. Poate in septembrie sa gasesc bani ptr un mic concediu. Cu sanatate si putin noroc sper sa reusesc. Dau chindie daca termin cu banca. Noi niciodata nu am tinut ratele pe toata perioda contractuala dar nici asa de dezamagiti de rambursare anticipata pana acum nu am fost . Cei drept nu prea a fost nici suma asa de mare dar nici timpul asa de scurt, pana acum.

Mada ai acelasi nr de telefon?
Cornelia , felicitari voinicului, multa sanatate.

Va poop si numai bine.

Mergi la inceput

Buna!
Am scris dimineata un mesaj, dar cand sa-l trimit a picat net-ul.
Cornelia felictari lui Stefan pentru comportamentul de "baiat mare"!
Mada ma bucur ca ai gasit in sfarshit pe cineva care sa te ajute, ai scapat de un stress.
Dana traim in si asta ne ... mananca zilele. La noi, la banci imprumuti o suma si inapoiezi dublul ei. Nasoala situatie, dar nevoile ne imping sa facem credite.

O zi buna!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Da Cami asha e , daca inapoiam banii in termenii cpontractuali, dar daca rambursez intr-un an?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani Patrick !sanatate si mult noroc!

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Roxanazfelicitari,sa-ti traiasca puiul,sa fie sanatos si alaturi de BB sa va aduca numai bucurii.

Buna dimineata Constanta...

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Buna!
La multi ani Patrick!
Roxana multa sanatate cavalerului Patrick, sa creasca mare, frumos, sanatos, sa va aduca bucurii impreuna cu bebe ce il asteptati. Mai da-ne cate un salut pe aici.

O zi buna!

1 , 2, 3

Mergi la inceput